geçen sabah radyoda vardı. adamın birisi 400 bin lira kredi ile yeni bu işe girmiş. şimdi iş yapamıyorum diyor. bu adam her şeyini kaybedecek. peki her şeyini kaybeden insan neler yapmaz ki bir düşünün? yazık günah.
geçen sabah radyoda vardı. adamın birisi 400 bin lira kredi ile yeni bu işe girmiş. şimdi iş yapamıyorum diyor. bu adam her şeyini kaybedecek. peki her şeyini kaybeden insan neler yapmaz ki bir düşünün? yazık günah.
Ya şimdi cam filmi yasağı ( serbest dendikten sonra yasaklanması ) tamamen saçma bi olay kimse de aksini söylemiyor .
Ama bu kadar da acındırmaya gerek yok 400.000 çekmiş de bu işe girmiş olabilir yani , ucuz et geldi örnek veriyorum yüksek fiyattan stok yapan kasaplar toptancılar napsın?
Her sektörün riski var , herkes az çok ticaretle içli/dışlı uğraşıyor %100 kazanç,kar etmek gibi bir olay zaten yok .
Yanlış anlaşılmasın bu işe kredi ile giren esnafı küçümsemiyorum , dışlamıyorum da Allah yardımcısı olsun yani sanki kasten adam batırılmış gibi lanse etmeye de luzüm yok
Anlamam maliyetlerden falan ama..
400.000 TL de sanki şişirilmiş bir rakam..
Dükkan kirası belli, 1 yıllık parasını peşin ödesen o da belli..
İş ile ilgili makine yatırımı yok. Sadece malzeme. E onu da gidip tonlarca almaz kimse. Bitmeye yaklaştıkça ya da belli bir oranda ürün kaldıkça yenisini sipariş verir.
Dükkan dizaynı da belli, altın varaklı musluklar falan yok..
Garip..
before / after yapmak gelmiyor içimden bekliyorum ceza yemeyi![]()
Valla bende daha söktürmedim. Muayene ye kadar ceza yemeden tutmak niyetindeyimPeki birşey soracağım. En arka camı söktürmesek olmuyor mu ya ? Sadece o kalsa da mı ağır kusur yeriz ?
arka camla kelebek camı ve ön camı sökmedim arka 3 ön 1 zaten fazla belli değil muayeneye 2 yıl var daha yeni yaptım giderken arkayı sökerim çok çıplak kaldı herkes bana bakıyormuş gibi![]()
cezalar devam etse bile birsure sonra tuv de gene hafif kusur yazmaya başlayacaklar gibi geliyor şuan bence geçici olarak böyle insanları sökmeye teşvik için
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Cam filmi cezası bu araclar icin gecerli değil! Bakan'dan yeni 'cam filmi' acıklaması - Ekonomi Haberleri
Bombalı araç ve terör sebebiyle "cam filmi" yasağını itiraf etmişler, "terör sıfıra inerse tekrar bakarız " söylemi cam filmine nokta olmuş.
group b ___
Cam filmini, modifiyeyi filan eyvallah ben de seviyorum ama eger bakanin dedigi gibi olacaksa bu isin dogrusu budur. Ingiltere'de dahi sadece arka yolcu camlarina yapak ve onunda belirli bir derecesi var. On camlar komple yasak.
Ama oyle halkin guvenligini dusundukleri icin yasak koyduklarini dusunen varsa saftir. Ya cumbabanin gecen gezerken cam filmli arabaları görüp canı sıkıldı ya da hazır sene sonu gelmişken bütçe hesabını kapatmak için cezalara kösmek istediler.
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)