Ahahahahaha
Printable View
Ahahahahaha
mazota benzine zammı yapıştırırken,bu cam filmi işi çok manidar...
reyiz işini bilir
lan daha 2 gün önce söktürdüm vicdansızlar.
neyse bu bahaneyle boktan filmleri yenisiyle değiştirmiş oluruz.
avunduğumuz şeye bak spor gazetesi
Ön cam dahil duruyor
Biliyordum böyle olacağını
Hep aynı film
Ben sökmeyin demiştim :D
Reise güvenin yeter :)
Madem yanlış yaptılar. Ozaman insanları odediği cezaları geri odesinler. Yanlış anlayıp işlem yapanlarada yaptırım yapsınlar.
Yeni bir konu açılma zamanı geliyor..
"Cam filmi tekrar serbest" diye :D
1 hafta önce: Aksesuarcılar mağdur oldu
1 ay sonra : Aksesuarcılar 4 köşe
Takarken de sökerken de para.
Sökenlerin maddi kaybını valilik ödesin
Polislerin kestiği cezalarda devlet iade etsin
Bu uygulamayı koyanlarda istifa etsin
Ön cam 1 yan camlar 2 sınırı konsun
Cemiyetler app plaka bassın
Bu konuda kapansın
Sonrada benzin mazot için sokağa dökülek
Belki ötv de indirime gider
Korkmaya başladı bizden :)
Başka hususlarda BİMER ve CİMER'i uzay istasyonu zannedenler,cam filmi için buralara yazmış.Hayret ettim,tebrik de ettim.Lakin benzin 5 lira olurken neredeydiniz?Cam filmine dalıp unutmuşsunuzdur,artık benzin değil mazot 5 lira.
Ben de söktürmedim ama durun hemen sevinmeyin. İşi aslı bi çıksın ortaya.
%35 1 numara diye tabir edilen filmi yasal yapsınlar bizide salsınlar artık.Cam filmi seven biri olarak 1-2 numara iyidir ama bu işin artık biyerine su kaçırıp ön cam en koyu filmden çekenlere denecek söz yok onlar zaten cezayı hakediyor.Cam filmlerimi sökmeden önce yan camlarım 2 numara ön cam 1 numara idi llumar yaptırmış olmama rağmen akşam görüş kaybı yaşıyorsun orjinal cama göre.Yani bunlar akşam yaya vs ne görüp araç kullanıyor.Ona ceza yazmakta gayet haklılar.Ama ailesi ile gezen ve güneşten korunmak için açık tonlarda film çeken insanlarda bu arkadaşlar sayesinde ceza yemiş bulundular.Bakalım son durum ne olacak
Serbest olacağını zannetmiyorum, belli bir standart gelir, sertifika zorunluluğu getirirler, onuda ihale ile tanıdık 3-5 firmaya verirler, kasa her zaman kazanır.
3 ay önce en açığından, sadece güneşin sıcağını kessin diye reflekte film çektirdim, geçen hafta cuma muayenem vardı mecburen söktüm, sökmeye hiç niyetim yoktuda neyse...
Gss konusunda da aynısını yaptılar. Millet cezalı cezalı borcunu ödedi, iki gün sonra yeni bir yasa çıkarıp ödemeyenlerinkini sildiler. Millet yine ödediği ile oturdu kaldı. Cam filmi konusunda " serbesttir diye bir yasa çıkarmadık" dese zaten başı ağrımaz. Türkiyede her şey şansa kalmış durumda. Monarşi isteyen malların da Cumhuriyeti sevmesine biraz katkısı olur belki bu dengesiz tutumların.
valla bugün söktürdüm artık yasal olsada olmasada yaptırmam bir daha..şu anki tek derdim umarım rezistansım sağlamdır
Aralık ayında muayenem var nolacak şimdi ?
benim de 12. ayda muayene var kanka, acele etme.