O is oyle kolay serbest olmazceza yazmayi birakirlar bu ara belki muayene isinide eskiye cevirirler. Ama yasal olma kismi daha uzar.
O is oyle kolay serbest olmazceza yazmayi birakirlar bu ara belki muayene isinide eskiye cevirirler. Ama yasal olma kismi daha uzar.
On camin butun tonlari yasak olur,diger camlar 1-2 numara ya da
disaridan gozukecek sekilde olanlar serbest olur.Bu konuda da polis
ben seni gormuyorum der yazar cezayi)Yani 2 numara olayi polisin insiyatifine kalir.
Hic gozukmeyenler direk yasak olur.
Rahmetli babamın bir lafı vardı, (Bir yahudi sözüymüş galiba.)
"Devlet bir şey verdiği zaman en ön sıraya geçeceksin, çünkü bir sıra sonra vermekten vazgeçer.
Devlet bir şey istediği zaman en son sıraya geçeceksin, bir süre sonra istemekten vazgeçer."
Üniversiteyken ciddi devlet bursu almıştım ama okulu 4 yılda bitirmem gerekiyordu. Uzatınca geri istediler. İyi para. Ama ben hemen ödemedim. Bazı arkadaşlar ödediler. Ben son raddeye kadar bekledim. 6 yıl sonra mı ne, kapıma dayandılar. Ödedim, ama enflasyon çok yüksek, bursun faize ise düşüktü. Arkadaşlarıma göre 1/4 oranı kadar ödediğimi hatırlıyorum. Aferin bana![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Cam filmi serbest olmadı.. Sakin olun!..
Hiç bir şeyden bu kadar ucuz yırtmadı bu millet, yine öyle olacak.. Filmin sonunu bekleyin..
Şu cam filmi olayını ne büyüttüler arkadaş. Yandaşı karşıtı tek yürek oldu şikayet etti. Ne zamlardan ne terörden bu kadar şikayet edilmedi. Arka arkaya yakıtlara zam geliyor laf yok. Cam filmi problem. Ne çok mahremiyetine önem veriyormuş millet araba kullanırken. Adamlar donunuza kadar alıyorlar ses yok cam filmi iptal oldu denilmeyen kalmadı. 9 yıl önce söktüm filmleri. Serbest olsa polis gene durdurup sertifikasına bakmak isteyecek. Ama benden uzak Allah'a yakın olsun onu kontrol etmek için bile durdurmasın gerek yok filme felan. Zam felan yapmayın yeter.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şimdi şöyle anlatayım şu ağızlara plasenk olmuş cümleyi "Yakıta gelen zammı, cam filmi yasağı kadar büyütmediniz" yada cümlenin tam tersi zaten aynı kapıya çıkıyor. Zaten aslında sorunun cevabıda cümlenin yine içerisinde. Birisi zam, ancak kimse sana bunu alamassın kullanamassın demiyor. Diğer YASAK. yani dün sen para vermiş alırken bugün hem kullanamassın diyor hemde 1 gün önce kullanması yasalken bugün sana bunu kullanıyorsun diye CEZA da kesiyor. Yani misli misli seni madur ediyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Zuuhaahahahavay beee.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bir gün Elon Musk ile görüşme, ertesi gün cam filmi gündemi. Bir gün uzay çağı, bir gün cilalı taş devri......
Okumadan imzalamam.....
Yahu cokta onemli birseymis gibi amma uzatildi bu mevZu. Millet acliktan oluyor herkes tuttrmus cam filmide cam filmi. Bu millet hayatini idame ettirmek icin gerekli olan seylere zam/yasak geldiginde bu kadar ses cikarsaydi bu gunleri gormezdik hic.
E iyide bu cam filmi yeni yasak olmadı ki. Eskiden de yasaktı. 1 sene sonra geçerli olmak üzere kısıtlı serbest bırakan bir yasa hazırladılar. Ama millet daha yasa devreye girmeden cam filmi çektirdi. Tamemen dereyi görmeden paçayı sıvadı. Adamlar serbestlik devreye girmeden bu sefer komple yasakladı. Hatalı ama bu güne kadar devlet ne sözlerinden döndü bunun büyütülmesi çok komik geliyor. Benim diğer hobim drone kullanımı. Ama şuan Dünya'daki en saçma ve en sert drone kuralları bu ülkeye geldi. Evet sinir oldum bir kaç laf ta ettim ama bu cam filmine sarf edilen sözler gerçekten gereğinden fazla ve komik. MTV ve yakıt zamları bu kadar konuşulmadı. Kurumlar vergisi arttı. KDV'ye zam gündemde. Ama bizim millet cam filmi derdinde. Vay anasını arkadaş.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Benzin zamları konusunda ne yazıkki hiç bir şey elimizden gelmez 10 gün 20 gün biz benzin almasak ticari taksiler, Şirket araçları,Servisler minibüsler,Kamyonlar yakıt alamamazlık yapamazlar bu yüzden ne ses çıkarsak duyan olmıcak sokağa çıkmak malumunuz ohal nedeni ile yasak pankar açıp eylemde yapamazkimse onun dışında sosyal medyada zaten oldukça ses getiriyor benzin zamları ancak hükümetin bahnesi hazır ve mantıklı yükselen dolar ne yazıkki şartlar böyle olunca elden hiç birşey gelmiyor. Bu dediklerinize kesin ve net tepkiyi ancak sandıkta verebiliriz ama bunada kimse yanaşmıyor. Cam filmi daha öncede serbest değil di evet ancak muayneden geçebiliyordu ve hükümetin tavrı belliydi şimdi 3 ay önce serbest diyip 3 ay sonra yasak demeleri büyük tutarsızlık oluşturdu ve partilerine zarar vereceği için yasağı şimdi geri çekiyorlar yani bizim tepkimizin bunda en ufak etkisi yok. Tutarsızlıklarından dolayı kaybedeceği oyları düşündükleri için yapılan bir hareket![]()
Tekrar düzeltme yapayım. Cam filmi asla yasak değildi. Bu yüzden zaten kim cam filmi cezası yerse yesin mahkemeler 30/1b kuralının belirleyicisinin trafik polisi görüşüne bağlı olamayacağına hükmedip ceza iptali yapılıyordu. Nezamana kadar?? Geçen sene kasıma kadar. Milletin esasında cam filmi serbest bırakıldı sandığı an itibari ile tam tersi cam filmi bir tebliğe bağlı olacak şejilde serbest bırakıldı. Tebliğ bayaca genişti ama kıstasları vardı. Filmlerinde etiket olması zorunluluğu gibi. Tabi kimse etiket edinemediğinden cam filmleri yapıldı ama etiket yapışmadı. Bilim ve sanayi bakanı malesefki kendi genelgesine hakim değil. Yoksa "cam filmi hep yasaktı biz bunu bu 1 sene dolunca serbest bırakacaktık" demezdi. Böyle biey olurmu) bekleyin seneye.serbest olacak diye
) diğer açıklaması R43 olan kendinden koyu camlar serbest diyor. La birkere tüm camlar koyu açık farketmeksizin r43 dür. Koyu camların ayrımı büyük E harfi üstündeki V işarwti ile belirlenir. 3.yanlış açıllaması ise "Türkiye de terör bitince tekrar cam flmi konusunu gündeme alırız" ülkemizd sizce terör nezman biter?? 4. yanlış açıklaması "Emniyet müdürleri iyi denetim yapamadıkları ve suçluları göremedikleri için bu tebliğin iptalini istemiş" bir kere emniyet müdürü bakandan bişey yapmasını isteyemez. Bu as üs konusuna ters. 2. Si ise sen teröriat yada suçlu tesbitini gözle değil Gbt ile aracı durdurup yapıosun
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Cam filmi ile terörün zerre alakası yok. Çünkü bu ülkede motorsiklet kullanırken kask kullanımı zorunlu ise olay bitmiştir. Otomobil kullanırkende bir gözlük ile çok kolay polis taramasında eşgalini saklayacak şekilde geçebilirsin. Saç sakala girmiyorum bile. Cam filmi bence de belli ölçülerde kömür karası olmadan serbest olmalı. Ama benim takıldığım konu o değil. Bu kadar büyük tepkinin ummadığım konuda gelmesi. Beklediğim konularda vurdum duymazlık.
Schumi.Projects
Olay aslında ısınan sudaki kurbağa deneyindeki gibi. Zamlar gelirken her bir şeye alıp almamak kişinin cebindeki para ile ilişkili fakat iş doğrudan bir yasak olunca o tepeden inme tavıra insanlar çıkış yapmış oldu. Dersenki tek yasak bu ülkede cam filmi mi oldu, tabiki hayır. Ama cam filmi konusunda hükümet destekçisi ya da olmayan herkes ortak bir fikire sahip oldular. Ülkede bence de bunca sorun varken bu konuya büyük tepkiler göstermek gereksiz. Ama konu basit de olsa en azından insanlarda bir şeylere itiraz etme duygusunun gelişebileceğini düşünüyorum.
Cam filmi olmayanlar koşa koşa gidip cam filmi yaptırın da üç gün sonrada başka bir konuda eğlencemiz olsun![]()
Ben nasıl terkedeyim bu ülkeyi he? Düşününce çok eğlenceli. Yurtdışında sürekli yok uzay teknolojileri, yok adam ışıkla İnterneti bilmem kaç kmye yollamış filan gibi saçma sapan sıkıcı haberler okumak boğuyor adamı![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
5.000.000 araç düşünürsek
20.000.000 kişi direk etkilendide ondan
20.000.000 kişi mermiye maruz kalsın
Pkk bir sn sürmez büyükşehir illerde kafalarını keserler
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var bu ülkede
Dokundumu böyle cıngar çıkartıyor
Bu olay bitsin benzinede sıra gelecek bence
Artık acıyor sanırım bu mikişler![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dün gece çevirmeye girdim.Polisin nizami tüm hareketlerine uydum ne dediyse yaptım.O ise 'polisin uyarı ve ikazlarını uymamaktan' ceza kesti...Cam filmi olmaz başka bir şey olur, mutlaka kesecek bir şey buluyorlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)