Söktürenleri de devlet eliyle bir yerde tekrar yapsınlar bari....... Cezaların geri ödeneceği daha net değilken bunu kim düşünür ki..............
Printable View
Söktürenleri de devlet eliyle bir yerde tekrar yapsınlar bari....... Cezaların geri ödeneceği daha net değilken bunu kim düşünür ki..............
Olan ön cama oldu :)
insta'da okudum, muayenede hafif kusur sayılıyormuş bugünden itibaren. Sökmeden gidip hafif kusurla geçenler var.
Oy Oy OY her şey bunun için :)
az daha protesto ile film cam olmayan araçlar ağır kusur sayılıp tüvden geçmeyebilir,trafikte ceza yiyebilir :D
sonra da hem filmli hem de filmsiz cam olan araçlar ceza yer,arabalar bundan sonra camsız olacak,içerde herkes kask takacak diye
bir başka kanun da gelebilir :D
KONU başlığını değiştirebilir miyiz. teşekkürler. :D
incecik bir folyo kağıdı memleket devlet meselesi oldu haftalardır ülkenin gündemine oturdu..
Türkiyede sanki hiç bir sorunu sıkıntısı olmıyan bir yer böyle pasifikde bir ada ülkesiyiz deniz kumsal güneş ne derdimiz var ne tasamız ne düşmanımız mutlu huzurlu yaşıyoruzda tek derdimiz cam filmi denilen plastik folyo bir kağıt olmuş..
makara yaptgınız adamlar yüzünden cam fılmi cezası rafa kalktı gibi beyler özür dileyelm hep birlikte :D
Dün şileye kız arkadaş gitti, Ağır kusuru vermişler, yazık oldu :D Bugün de geçiş verilsin diyorlar. Çocuk eğlendiriyorlar sanki..
Ülke film olmuş bunlar hala camlarda.
Şimdi muayenede hafif kusur mu sayılıcak peki söktürenlere nolucak bi daha mı yaptıracaklar
Yarın öbürgün çıkıp cam filmi olmayan aracada ceza keserler artık
aracımda cam filmi 2 senedir var.
serbest dediler iyi dedim.muayneden sorunsuz geçtim.
yasak dediler.sökmem dedim.
şimdi gene serbest diyorlar.
direne direne kazandım. :D
darısı mazota