bu benzin fiyatlarıyla cam filmli arabamızı kapının önünden kıpırtadabilirsek bineriz.
Printable View
bu benzin fiyatlarıyla cam filmli arabamızı kapının önünden kıpırtadabilirsek bineriz.
Şaka gibi gerçekten artık ortalama 1.4 1.6 dizeller şehir içinde 30 kuruşlu yakıt tüketimini görüyor.Eskiden 100 lira mazotla rahat rahat 400 km'yi geçerdim.Artık trafiğe ve kullanıma bağlı 350-370 kmden fazlasını göremiyorum.Devletin eskiden tavan fiyat tarzı uygulamaları gelirdi artık neden hiç buna başvurulmuyor acaba
cam fılmıne gelen tepkının % 20 si gelmedi mazota benzıne ,bu kadar mal bi ülke olamaz tam geri zekalı sürüsü
konu acalım mazot almayalımla olmaz o tepkı öncekı sayfada yazılmıs ama bunun medyası var , onlara raiting yaptırcak eylemler lazım,sabah ve aksam korna protestosu,4lü yada ne bılıyım her araca sticker vs baska turlu yazmakla benzın almamakla olmuyor ,4 yapıstıranlar haber oldu bu ulkede,bırlık olmak lazım yollarda sosyal medyada bılmem nerde , yukarda yazdıgım mal surusu bol oldugu ıcınde hayal olarak kalıyor,cacık olmaz
aynı fikirdeyim burada özellikle bi kaç tane eleman var isimleri lazım değil , yaymışlar memleketlerinde popolarını bilgisayarın başında koltuğa , ona buna laf yetiştiriyorlar oturdukları yerde. bakıyorum karşıt yazsam mualefet , yandaş yazsam mualefet gidin parti kurun buralarda sürünmeyin canlarım çünkü yazdığını okumak dışında kimsenin bi tarafına salladığı yok kimseyi boşa kelime israfı ego fazlalığı.
Forumun bazı abileri gereksiz giderler yapıyorlar . Tıpanızın yetmeyeceği işleri yapan gençler var tepki olarak. Artık bir adet tweet atmaya çekinen gençler var yanlış anlaşılıp işimizden oluruz korkusuyla . O zaman bu insanların yanlarında yer alın büyük olarak yer mi ?
Safi rüzgarlıktan başka bir şey değil.Sabahtan akşama kahvede oturup ''sevmiyorsan git parti kur la siyasete atıl.'' diyen eğitimsiz adam ile büyük abilerimizin söyledikleri kelamların birbirinden pek farkı yok .
Siz önderlik edin büyük olarak , ne yapılacağını söyleyin biz de arkanızdan gelelim .
Ben lafımı söylemekten çekinmem buraya da yazayım .
Algı vs durumları idrak edenler neden ısrarla anlamak istemiyor?
Siz zannediyor musunuz evet halk tepki gösterdi cam filmini geri çektiler vs vs
Hayır okuyunca anlamıyorum da ve böyle cidden düşünüyorsanız memleketin durumu komikten de öte artık acı bir hal almış .
Konu cam filmi değil ya da bu tarz şeyler ekmeğin gramajı vs hiç olmadı ki .
Yurtdışındaki kendi kanallarından bizim haberleri gören arkadaşlarım bile şurada 'tepkiyle cam filminde R yaptırdık hadi akaryakıta da yapalım' diyenlerden daha çok memleketten haberdar ve bilgili .
Herkesin görüşüne , fikrine saygım sonsuz mantıklı çerçevede de tartışmak doğrudur .
Ama biraz gözü açıp isyan da çıksa kan da çıksa ne akaryakıt ne vergiler ya da devletin ana kalemlerini oluşturan temeller bırakın isyanı , ancak iç savaşta falan oynar o da kesinlikle halk lehine olmaz .
O devir çoktan geçti . Şimdi kalkar biri Akpden ekmek yiyorsun diye yazar ona da peşin cevap vereyim hükümet kimse ben kamu işlerini alıyorum evet onunla çalışırım . Ben nasıl hdp harici her partiye oy verene saygı duyuyorsam karşı taraftaki de kaale alınmak istiyorsa saygı duyacak.
Demem o ki ; Memlekette Tayyip'in haberi olmadan kuş uçurtmazlar bakanmış , parti sözcüsüymüş , reis müdahale etmiş olaylarını ya da bunlara bağlı bakın tepkimizle R yaptılar heheh hadi herşeye isyan yapalım bakış açıları hem iktidar yanlıları hem de karşıtları için benim görüşüm mantıksız , yarın kim gelse de memleketin başına zannetmiyorum ki devrim adamı olsun , siyasetçi olsun , memleket adamı olsun . Sadece Akp değil iş bilmez muhalefeti de iktidar yanlısı milliyetçileri de bu memlekete bu halk getirdi , yine halk çekiyor
Bu gidişle yaza benzin 6 TL, motorin 5.5 TL.
Ahan da buraya yazıyorum. :/
Konu benzin zammı değil.
Benzine gereksiz takılıyorsunuz.
Eşşek yüküyle vergi var benzinde.
Niye?
Çünkü en kolay para kazanma yolu?
Niye?
Çünkü devletin en büyük kazanç kapısı.
Vergi adaleti olmadığı sürece bu şekilde devam edecek.
Devlet kalıcı ek gelirler yaratamadığı sürece bu şekilde devam edecek.
Köprüler, havaalanları, hastaneler garanti altında olduğu sürece bu şekilde olacak.
3 tane köprüye taktı herkes, onlarca iş yapmayan havaalanı, kapasitesinin altında kalan hastahane var.
Hepsinde de kapı gibi sözleşmeler.
İstediğiniz kadar patlayın, çatlayın, isterseniz köprüde arabanızı yakın, ekonomi bu haldeyken benzin ucuzlamaz.
İstanbul'da haftasonu dahil trafikte bir azalma var mı?
Yok!
Akp'yi zerre sevmem, ama onların en çok beni sevmesi lazım, ötv ve kdv'nin her türlüsünü ödüyorum.
Alkol, sigara ve benzin başlıca. Onun dışında her alışverişimde kredi kartı kullanmaya çalışıyorum, bir şekilde para kayıt altına girsin diye.
Zaten maaşım bana gelmeden devletin kasasında.
Maaştan %35, alışverişten %1-%8-%18 , ötv'den boy boy...
Bilim ve Sanayi bakanının yeni yaptığı açıklama
Cam filminde iki seçenek var"
Bakan Özlü cam filmi ile ilgili çalışma hakkında da konuştu. Özlü şunları kaydetti: "Kamuoyunda şöyle bir anlayış hakim. Sanki serbestti yasak getiriyorduk. Biz bakanlık olarak bu yasağı kaldırmak istiyorduk. Geçen yıl yaptığımız görüşmelerde Emniyet, İçişleri, Karayolları ile konsensus sağlamıştık. Bu yasağı kaldıralım diye. Uygulamayı 26 Ekim 2017'de kaldıralım demiştik. Yasak halen devam ediyor. Fakat geçen yıl meydana gelen terör eylemlerinde emniyet görevlisi arkadaşların cam filmi nedeniyle bir takım sıkıntılar olduğunu ifade ettiler. Böyle bir endişe olunca yasağı kaldırmayalım dedik. Güvenlik sorunları oluşuyor. Emniyet ve İçişleri güvenlik noktasında sıkıntı olacağı için devamını istedi. Bu yasağın kaldırılmasıyla ilgili kararı öteledik. Şimdi Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde cam filmi yasağıyla ilgili teknik bir çalışma yapıyoruz. Ne kadar esnetebiliriz. Kaldırılmasını da hedefleyen bir formül üzerinde çalışılıyor. İki yol var. Birincisi tamamen yasağın kalkması. İkinci yol güvenlik güçlerimizin tereddütlerini de dikkate alan kriter tanımlayıp o çerçevede cam filmi uygulamasının devam etmesi. İkisi arasında bir çalışma olacak. Bunları Sayın Başbakanımıza arz edeceğiz. O talimatlar doğrultusunda devam edeceğiz. "
Bence terör olayı saçma.. avrupada ve amerikada da belirli bir karartıya kadar izin var.Hele amerika bizden daha dikkatli terör konusunda.Cam filmini kaldırınca yakalanacak mı arananlar ? Yine durdurucan aracı ? Sanki herkesin yüzünü tanıyor da polisler , uzaktan görüp " işte bu terörirst iyi ki cam filmi yok hemen tanıdık " deyip yakalıcaklar mı ? E aranan biri ise motora bine o zaman kask takar ? Bomba için desen arkası panelvan araç çalar ? Yani cam filmi hiçbir şeyi önlemez.
Duyanda bugune kadar yasak dı cam filmi de sanki bütün terör eylemlerini engelledi bütün suçluları yakaladılar film yasağı kalkarsa ellerinden kaçıracaklar zanneder.. Ayrıca filme bu kadar takıyorsunuz benzine niye takmıyorsunuz diyen arkadaşlar yahu ciddi ciddi mi soruyorsunuz bunu ? Vergi bu devletin ana damarı.Adamlar damarı bulmuşlar bırakırlar mı ? Yahu Gezi eylemlerine 10 milyona yakın kişi katıldı 7 tane fidan gibi delikanlı öldü 10.000 yaralı , hükümetin umrunda olmadı.Benzine yapılan protestoya mı anlayış gösterecekler geri çekecekler ? Sadece gelişmiş ülkelerde devletler protestolara anlayış gösterir yaptıklarını geri alırlar yıllar evvel ingilterede ki benzin protestosu gibi hatırlarsanız devlet protestolarda geri çekmişti zammı.
Benim tahminimce kasaya gelir kaynağı. Film çeken kişilere belirli yetkiler verilecek bunlar da bi maliyet ile. Onlar da belirli oranda sertifikalı bi uygulama yapacak. Ki yapılan herşey kasaya bonus olarak eklenecek.
Benzin zammı zaten hiç konuşulmuyor tepki gösterilmemesi çok saçma
arabada film olsun kapıda yatsada olur aaa film en önemlisi benzinsiz olur ama filmsiz olmaz kafasına devam
Benzin zammı cam filmi kadar gündem olmadı diyenler ne yapalım benzin zammına ses çıkartamıyoruz diye hiçbir konuda eleştiri getirmeyelim mi ? yazık değil mi sadece yıl sonu kota dolsun diye 400 lira ceza sökmesi etmesi yaptırma parası nerden baksan 800 lira zarar.
Artık türkiye öyle bir batak oldu ki ölümü gösteriyorlar sıtmaya seviniyoruz artık bu ülkede ne benzin ne mazot ne et hiç bir şey ucuzlamayacak arkadaşlar bunu kabul edin. Siz ister alın ister almayın farketmez bu durum. Üretime tarıma hayvancılığa gram yatırım yapılmayan sağdan soldan ithal ederek günü kurtarmaya çalışan bir ülke haline getirildik şuan vergilerle ayakta durmaya çalışan bir ayağı çukurda bir ülke türkiye. Kimse kendini almanya bizi kıskanıyor yok oraya buraya borç veriyoruz diye kandırmasın 3.sınıf bir Ortadoğu ülkesinde yaşıyorsunuz bu gerçeği kabullenin...
Olan bize oldu saçma bi olay ne kadar büyüdü gitti herkesin dilinde cam filmi yasağı cezayı yedik arabayı bağlattık ondan sonrada serbest oldu dediler böyle bir saçmalık yok ya
Arkadaşlar dün arkadaşım ön cam dahil muayeneden hafif kusur olarak geçti , ön cam ağır kusur sayılıyor diye biliyordum
öğrenmiş oldum aklına takılan varsa rahat olabilir :)