Cam filmi nasıl sökülür konulu YouTube linki verildi mi
Cam filmi nasıl sökülür konulu YouTube linki verildi mi
İyice saçmaladılar, saçmalamaya da devam ediyolar. Nereye takıcaklarını şaşırdılar yemin ederim.
Bunlara bu kadar takana kadar günün her saati ortalıkta kol gezen kamyonlara bi uygulama getirseler? Kentsel dönüşüm diye yolların anasını öptükleri yetmiyomuş gibi yol kapatmalarına ses etseler ya.
Sürekli emniyet şeridi kullanan çakar dahil olmayan çakallara bi uygulama getirseler ya.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Cam filmi tekrar serbest bırakılmış.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
iç güvenlik işin bahanesi arabanın içini filmden göremiyosun bahane üretiyosun söktürüyosunda L300,doblo,ducato,connect vs vs panelvan araçlar nolcak onlarında içini göremiyosun. ceza yazıp kasa sacını söktürsünler![]()
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Gaza gelip cam filmini söken biri olarak söylüyorum, sökmeyin![]()
Çıplak gibi hissediyorum, sanki herkes bana bakıyor. Hele merceksiz fara 353503503 kelvin xenon takanlar feci gözümü almaya başladı.
Sökmek pişmanlıktır![]()
trafikte yada çevirmede durdurulup cam filmi yüzünden ceza yiyen oldu mu? yada bu yüzden dolayı filmleri polisler tarafından sökülen?
Buraya göz atmanızı tavsiye ederim.Ankara'da Trafik (@ankara.trafik) • Instagram photos and videos
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
ben denizlide yaşıyorum film işi ve müzik sistemleri ile ilgileniyorum inannın yasa cıktı cıkalı tık iş yok ***** ama burda okadarda sıkıştırmıyorlar çünkü neyin ne olacagı belli degil umut ediyorum ki 1 aya yine bir düzenleme getirriler bu iş kolay bir iş degil sonuçta neredeyse 10 arabadan 7sinde cam film mevcut burda tanıdıgm bir kaç polisede sordum onlarda aynı düşüncedeler ben bir kaç aya birşey kalacagını sanmıyorum...
gariban 106 gti....
Ne güzel bizim buralarda çevirme yok derken sabah çevirmeye denk gelmek... Neyseki araçlar vardıda durdurmadı.
Ön cam 0.5 diğerleri 3 arabanın içine duvar örülü gibi geziyorum. Babam tutturdu söktüreceğim diye itirazda edemiyorum.412 lira az bir para değil ne olacak bilemiyorum.
Birde şu tür şeylere itiraz ederken biz terörist değiliz, gidin önce terörü bitirin nidaları atanlara bir tek ben mi tilt oluyorum ? Tamam sen hain ya da halk düşmanı değilsin ama o egzozunla gece benim ya da bir başkasının bebeğini uyandırıp bütün gece ağlamasına sebep olabiliyorsun. O egzozunla gaza gelip yolda makas atarken canımı ve ailemi tehlikeye atıyorsun. Gece yarısından sonra bilmem kaç watt gücünce egzozki ses sisteminle kapılarımı titretebiliyorsun. (Daha 2 gün önce oldu) Düşündüm de, sen cidden halk düşmanısın. (Lafım bu şekilde olan herkese)
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)