Madem FETÖ tezgahı deniliyor. bu yasanın altına kimin imzaları varsa onlar FETÖ kapsamında tutuklansın !!!!
Life is Too Short To Stay Stock
Az evvel bi yandan sizin videoyu izlerim, bi yandan da sökerim diye indim aşağı. Fönü çalıştırdım, videoyu açtım. Sonra baktım böyle çok vakit alacak. Vurdum fönü söktüm 4 camı da
Benim fön sanayi tipi olunca fazla ısı veriyor olsa gerek. Totalde 15-20 dakikada halloldu.
Yalnız arka cama cesaret edemedim. Onu nasıl yapacağız?
Abi benim filmle işim yok. Aldığım araçta belli belirsiz film vardı. Çevirmede kimseyle muhatap olmamak için söktüm.
Yarın serbest bırakırlarsa bi daha çektirmem herhalde. Zarar olayı için de yapacak bi şey yok şimdilik. Sandıkta tepkimizi daha güçlü göstereceğiz günü geldiğinde. Bakkal yönetir gibi ülke yönetmemeleri gerektiğini anlayacaklar.
Eğitim sisteminin her yıl değiştiği bir ülkede cam filmi, plaka vb. yasaklar inanın ki devede kulak kalır.
Ön cam dışında bir standart gelsede bizde rahat etsek güneşte çok faydası oluyor. Aralık başı muayene var son haftaya kadar bekleyeceğim
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
[QUOTE=Dragger;8404891]Valla kardeşim cam filmi hep yasaktı, hiçbir zaman serbest olduğuna inanmadım. Ama yine de 10 yıldır filmsiz arabam yok.
Muayene sıkıntısı yoksa aynen devam
Bilmez miyim abi Puntodan beri2018 Ağustosa kadar var abi muayne zaten haftasonları biniyorum aynen devam dedigin gibi abi
![]()
Isıtarak söken arkadaşlar ön camları ısıtırken fazla abartmayın üretim tekniği farklı olduğundan (lamine cam) çatlama riski var.
Yan camlar temper olduğundan ısı o kadar önemli değil
İstanbul-Bursa otoyolunu kullanacaklar arkadaşlar, aman diyim benzinliklere ve dinlenme alanlarına girmeyin. Tesis çıkışlarında ekipler kontrol yapıyor. Filmli araçlara ceza yazıyorlar. Dün Bursa'dan döndüm, hemen hemen hepsinde uygulama vardı.
M50b30 - Bumblebee...
Cumartesi gecesi İzmit’te Hacıoğlunun önünde çevirmeye girdim.Ön cam dahil en koyu tonda film var aracımda.Buraya kadarmış dedim ve açtım camı.Evrakları istedi memur bey gbt yaptı.İyi geceler dedi ve gönderdi inanamadım.Yavuzun dediği gibi film hiçbir zaman serbest değildi zaten.14 yıldır bende filmli araçla geziyorum.Filmsiz arabadan soğurum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)