Araç sahibinin müdahalesi ile düzenlenecek ayarlar bence ağır kusur sayılmalı..
Sürüş esnasında kendisinin ya da karşıdaki sürücünün canını tehlikeye atan konular da ağır kusur sayılmalı..
Far ayarları ile ilgili konu ağır kusur olmalı.. Karşıdan gelen insanları kimsenin kör etme hakkı yok..
Sis farları konusu.. Arkada tek taraf yanmalı.. Sis olmayan havalarda ön ya da arka sis farı açık gezen otomobil avına çıkmalı trafik.. Sis farı sevdalılarından tiksindim artık..
Cam sileceği ağır kusurdur.. Yağmur yağdığında silecek silmedi diye önündeki aracın üstüne çıkabilir ya da yayaya çarpması konusu..
Yangın söndürme tüpünün olmaması.. Çok ağır kusur!..
Plaka aydınlatma lambaları ağır kusur..
Reflektör olmaması ağır kusur
Yetkisiz yerlerde yapılan cam filimleri ağır kusur.. Sertifikalı yerlerde yapılan ön cam hariç 2 numaraya kadar yapılan cam filmlerinin serbest diğer merdivenaltı işlemlerin ağır kusur olması gerek bence..
Milletçe ayarımız yok. Cam filmi gidilir en açık veya orta ton kaliteli bir film yapılır binilir. Zindan spec filmi ne çok seviyoruz. Bir ürün alacağımızda ilk baktığımız kriter ucuz olması. Kaliteli olması en son kriter bizde. Hoş araba alırken de böyleyiz. Ilk sorumuz ne yakıyor? Ikıncı sorumuz vergisi gac para bunun? Güvenlik, konfor, performans, sağlamlık en son sırada. Cam filmine gelecek olursak, yasal olarak degismedikce bir anlamı yok. Yarın rte gider yerine gelecek adam yazın det yazılır. Lafla olmaz bu işler, kanuna kurala dökmek gerekir.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Kanuna dökülse ne olacak? Kanun değil anayası değiştiriyorlar.. Değiştirilemez maddeler değişecek, neyi kanuna dökeceksin? İnsanların zihniyetinin değişmesi gerek ki o da değişmez, değişmeyecek..
Ayrıca;
Diş doktoruna giderken bile dişlerini fırçalamayan,
Doktora giderken bari duş yapmayan, deodorant sürmeyen, bir zihniyet;
Tabiiki aracını muayeneye götürmeden önce sanayiye uğramaz..
"Yahu arabanın sağına soluna bakacaklar, şu farları ayarlattırayım, arabayı yıkattırayım, eksik gedik halledeyim de öyle gideyim demez,
Utanmadan sıkılmadan bodoslama muayeneye gider..
Bu kafayı hiç bir zaman anlamadım, anlamıyorum, anlamayacağım da.. Anlamak için çaba da sarfetmeyeceğim.. Bu tip kafalardan olmayacağım hiç bir zaman..
şaka gibi arkadaş perşembe günü araç aldık muayenesi bitmiş , hemen silivri muayene istasyonuna gittik ağır kusur diye cam filmlerinden kaldı. Akabinde hemen orada elimizden geldiğince film camları söktük tekrar muayeneye soktuk geçti ama arabanın camları berbat halde. Sonra satışı aldık üzerimize falan bugünde cam fimleri hafif kusur olarak geçiyormuş muayeneden . Tek diyeceğim şudur ALLAH belanızı versin. İnsanlarla resmen dalga geçiyorlar.!!
~ Feel The Difference ~
Off off ulan nelerle uğraşıyoruz geçen hafta cam filmlerimi söktürmüştüm fakat arka camda cam filmin kalıntıları olunca filmci arkadaş kalıntıları sökmek için arka camı baya bi çizik içinde bırakmış ince ince kılcak çizik halinde arkadan far ışığı vurunca hiç hoş bir görüntü değil bu ince kılcak çizikleri nasıl giderebilirim ?
90's
Filmleri sökmüştüm 3 hafta önce,dün gittim yine yaptırdım 1 numara şeklinde.5.ayda muayenem var ön cama %50 film yapsam yine kalırmıyım muayeneden.Şuanlık galiba yan camları sadece hafif kusurla geçiriyorlar diye duydum.
Beyler YSK elden gitti
Hedef 2019 seçimleri
Siz ağır kusuru tartışa durun
Adam gang bang e hazırlanıyor
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Benzin olmus 5.7
Mazot 5.1
Hala cam filmi derdinde millet. Su hassasiyeti baska konularda gosterseler cok daha yasanacak bir yer olurdu Turkiye.
Yilbasndan sonra depoya cam filmi sokar gazlariz artik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)