Film aslında sanırım eşiyle olan hikayeyi anlatıyor. Bold Pilot'la yaşanan duygusal bağ da var![]()
Eşi atın sahibi mi, bakıcısı mıydı neydi tam bilmiyorum hikayeyi ama kanserden kaybediyordu Halis abimiz.
Güzel bir film olacak bence, bekliyorum.. Bir de tam sessizlik olmadan huysuzlanıp koşmuyor gibi bir hikayesi var Bold Pilot'un. Tribünün tamamı susuyor yarış başlamadan. Sonra da anasına bacısına atlıyor bütün atlarınauhssauhaushu
İzlenir..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
kac haftadır bı arpa boyu ılerleme yok. sıktı artık. hep aynı sey don dolas sadiş,
bundan sonra pazartesileri baska bişey yapıcam sanırım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Vartolu geri dönmüş
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
İkiz muhabbeti saçmalığın nirvanası oldu.
Selena'ya çevirdiler güzelim diziyi.
Not : Selena izlemedim.![]()
Çiyan zaten kardeşler varken nasıl iş tutuyor mahallede kendi adına ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Fragmanlardan daha bi aksiyonlu geçer diye düşündüm ama özellikle mahalle sahnesinin bu kadar basit şekilde bitmesi hayal kırıklığına uğrattı beni. Madem bu mahalleye girmek bu kadar kolay bunca tantana niye. Adamlar tavuk keser gibi adam harcıyorlar ama nedense herkes mahallede kafasına göre geziyor. Bir tane polis sahnesi yok. Polis baskını yok bişeyi yok. Tamam kardeşim film bu gerçek değilde saçma yav.
Nedense benim en sevdiğim bölüm oldu.
Neyse bu kara kuzular nerden çıktı ne zaman anlatcaklar acaba
Livestrong
karakuzuların plakaları ile ilgili bir görsel gördüm.
çeto kk0002
diğeri kk0003 plakalı araç kullanıyor
acaba kk0001 kimdir.
birde ilker aksum girecekmiş diziye acaba karakuzu mu yoksa koçovalı mı olarak girecek.
Bu dizinin finalinde Çarpışmanın bıçkın polisi Kadir gelip tertemiz edecek ortalığı sonra kendi dizisine dönecek sanırım. Olurmu olur![]()
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)