Netflix de üst üste izlemeye başlayınca çabuk bitiyor diziler. Diğer bölümler el altında olunca "lan acaba sonra ki bölüm ne olacak" diye diye bi bakmışsın sezon bitmiş bir sonra ki sezonu bekle :D Beklemeye değiyor, bizim tv'dekiler tırı vırı.
Printable View
Bu gizemli şahıs kim şimdi
Karakuzular yine bir anda jitem gibi bi kamyon mühimmat buldu :D
Bence Sena Mahsunu öldürücek artık Mahsun Çetonun çok da umurunda değil gibi hemde karakuzuların başındaki adamla da arası pek iyi değil Ersoy'un organ kaçakçılığını söylemeye çalıştığından beri Mahsunla uyuşamıyor gibi. Karakuzuların başındaki adamda Musa Uzunlar olacak gibi.( Tamamen kurgu senaristile falan alakam yoktur. YTD.)
gizemli dayı geçen sezon sonu Rolls Royce'den inen ama yüzü gözükmeyen dayı :)
ama abi dediklerinden ötürü, pek Musa Uzunlar karakteri olacağını düşünmüyorum.
Bazıları Paşa olacak falan diyor ama gömdüler yani onu olmaması lazım :)
ben son bölümü beğendim. 2-3 kötü 1 güzel şeklinde gitmeye devam ediyorlar maalesef, ama bu bölümle birlikte ailenin birlikteliği, kardeşlerin baba raconu dinlemesi falan güzel olmuş. Ben biraz Cumali'yi düşürdüklerini düşünüyorum. Çünkü ruh hastası, sayko manyak birisi olarak hep önceki sezonlarda söyleniyordu.. Karakter çok iyi ama agresifleşmeli bence, çok goy goy gidiyor..
Asıl olay melihanın sultanın elını opmesıydı bence,
Cumalının yaptıgıda tamam agresıf ağırabı fılanda. babanın sozunden bu kadar cıkmayan adam babadan korkan adam salıhe bısey demıyosa ona da susmak duser zıplayıp duruyo. lafımın ustune laf ıstemem dıye anırıyo dızo kac yıldır senmı laf soluyodun mahallede gelmıs sımdı o kadar adamı ezıp racon koyuyo.. tırt.
Saadetın yerınde olsam o eve hıc bı guc sokamaz benı :D
Yamacın hastaneden cıkıp gelmesı cok abes oldu. En son yapcagınız ısı gıbeyım ben gidiyom diyip dusmesını bekledım :D
Bu cakalmı sanssarmı varya jr. o ana karakter olacak ısın sonunda sanırım. bu gızemlı dayıya en yakın takılan bu.
bıraz cekıcı oldu dızı bole.
Sittin bölümdür 1 kişinin aklına gelmedi "sen mi yaptın" diye sormak her 2 tarafa
hastaneden çıkan yamacın geldi
Ulan cenazesine gitmişsin adamın, sen yaptın zannediyorlar. Desene ben yapmadım diye... Hadi cenaze sahibine demedin, cumaliye de.. Vartoluya de..
Ama yok yamacı getirecekler ya, o gelsin diye herkes aptallığın zirvesinde.
çok ucuz hareketler...
bunca yıllık izleyicilik hayatımda ilk kez böyle bişi söylüyorum "lütfen b*kunu çıkartmayınız" :D
Gizemli şahsın parmaklarına bakılırsa çok yaşlı biri çıkmaz max 40 yaşında olması icap eder.
Senanın ağlak suratından gına geldi illa yüzleşip elinden kaçırıcak yada kendi kaçırılıcak film başa dönücek :D
Metinin vurma sebebine bak :D karısı el kadar bebeyi kışın soğuğunda çocuklara emanet ediyor. Metinin yerinde olsam karıyı vururdum el kadar bebe sokağa bırakılır mı :D
O değilde Ersoy şu gizemli abimizin yüzüğünden taşımıyor muydu? ordan bir bağlantı gelip kuzuları gizemli abimiz hiç edecek sanki.
Hoppala her ölen diriyor a.k...
Baykal şuan başka dizide oynuyor. Bence o adam baykalın adını kullanan başka biri.
YouTube
Yeni fragman gelmiş
2. Fragman
YouTube
Metin gözden ameliyat oldu galiba göz maskesi yer değiştirmişş :D