Top demedim miinanmadınız
asuhuhasuhasuhasuh
Cumali abimiz gelmeli artıkpara kalmadı kimsede
![]()
Top demedim miinanmadınız
asuhuhasuhasuhasuh
Cumali abimiz gelmeli artıkpara kalmadı kimsede
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu diziyi böyle telefonla izleyen muhabbetle izleyen harbiden çok kaçırabilir. Öyle bi dizi. Resmen geçen bölüm 15 saniye izlemediğiniz bi bölümü için yeni bölümünde kafanızda soru işaretleri oluşabilir![]()
valla ben nargile kafede, telefon kulaklık modeli izliyorum hep![]()
yanına çayda geliyorOh miss
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Kızın nasıl bir gülüşü var yaa insanın içi ısınıyor valla![]()
Ben bu bölümden bi cacık anlamadım
İdris taş deyince hap falan gelecek sandım "hepsini getir şunların bi ..." diyecekmiş gibi
Yağlı saç zaten gay çıktı muhtemelen o kızın babası da başkası
Çok karıştı muhtemelen yönetmen işin içinden çıkamayacak![]()
Selimin türkü bardan sonra ne yaptığıyla alakalı bir fikri olan var mı? Fotoları görünce hatasız boyasız 20 binde hatasız e36 m3 görmüş gibi kaldı. Geçen bölümde birşey mi kaçırdım acaba![]()
Diziyi izledim biraz eleştrisel yaklaşacağım bence başarılı bir dizi değil eğer söz konusu dizi bilim-kurgu değilse ister istemez mantık ile izliyorum.
1-Mafyatik olmayan ve müzik ile uğraşan bir gencin önüne geleni dövebilmesi bir anda mafyatik reis'e dönüşmesi çok acayip.
2-Dizide verilen mesaj uyuşturucu kötüdür ama onun dışında kadın ticareti,silah ticareti,hırsızlık gibi işler ile uğraşan kişiler düzgün namusludur gibi bir imaj çizilmeye çalışılmıyor mu ve normalleştirilmeye mi çalışılıyor ? Bunu düşünmeye sevk eden şey bize kötü adam rolü karşısında duran fraksiyonun yaptığı işler bunlar ve aile saadeti ile gözümüze sokuluyor. Sürekli mahallede bizim elimizden koçovalılar tuttu deniyor ve bu aile suç makinesi ?
Ben halen yağlı saçın kızını kime bağlayacaklar onu merak ediyorum adam madem kadına hiç dokunmadı kim dokundu ? Kahramanın karısı ver cocuğu ile uğraşıyorlar ana kız ki kahramandansa çocuk o zaman gay ensest ilişki vs değişik bi konu olacak.. Saçma olan ise gelinler evden çıkamaz iken kim gondikledi bunu
#RenaultSport Clio-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)