Yamaç ın kafasının ağrıdığı sahnedeki o ses ne, benim bile başım ağırdı.
Yamaç ın kafasının ağrıdığı sahnedeki o ses ne, benim bile başım ağırdı.
14 cü bölümde selim hiç ortada yoktu yeni fragman anlamsız oldu ama taşlar yerine oturuyo buda içerde gibi kısa olcak gibi ay yapım alıstı buna nasıl olsa
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
14. bölümde selim ve emmi görünmedi hiç dizi bu sezon biter o da anlaşıldı
Bu bölüm tırt gibi. Hesaplaşmalar başlar şimdi. İdris Cihangir'e, Cihangir Sultan'a, Sultan Yamaç'a, Yamaç Vartolu'ya, Vartolu Selim'e. Bi süre bunları izlicez galiba..
Şimdi esas oğlan babasına giydirirken finalde herkese vartoli gardaşımızın buruderi olduğunu söyleyecekmi acaba? La bu fragmana hiçbir felaket sahnesi giydiremiyorum devrelerim yandı be![]()
İdris neden Yamaça karşı "kimseyi hamile bırakmadım" modunda onu anlayamadım
bu dizideki karıların içindeki en pert olanın bile gideri var![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Yamaç haklı,
İdris zamanında adam olmamış sonra vay efendim hedehödö...
Hadi yedin bi nane ne sahip çıkmıyosun. Bak böyle musallat olur tirrek. Kendi brosuna sıktı kardeşi kardeşe kırdıran gördüğünüz üzre İdris ve ılık oğlu selim. Ama ben selimden bi kesici bekliyorum kardeşi olduğunu bile bile Kahramana sıktı diye vartoluya yürücek. bi cinnete bakar yani ama ne zaman gelcek onu kestiremiyorum iyi oyuncu vesselam.
Emminin durum zaten karışık aklı bulanık, o gene kendi içine sindiremicek kahramanın hatuna yanık olduğundan ben nasıl bole bısey yaparım gıbısınden uzak durucak sanırım ya toplucak tası taragı gıdecek ya kendıne sıkacak.
Paşa zaten gençlikten sultana yanık gıbı o nederse o yuzden yapıyo yoksa cukurmus ıdrısmıs tırtıngen..
Ama.
Daha Cumali var ortada olmayan. O gelince idrisin yerine geçer gibi o zamanda yamacla gene kavga gurultu.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
İdris Koçovalı yaprak dökümündeki Ali Rıza bey gibi dizinin sonunda felç geçirmez inşallah..
Dostum dediğinin biri karısı ile 30 yıldır arkasından iş çevirmiş
Diğer dostu oğlunun karısıyla fingirdemede
Bi oğlu öldü
Bi oğlu hem satışta hem erkek peşinde
Sena'ın abisi geliyor hazır olun
Cukur'da bomba transfer! Alperen Duymaz Cukur dizisinde - Magazin Haberleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)