Vartolu BMW ye bindi WV değil, ayrıca silah onun silahı değil gösterilen. Vartoluyu Yamaç aldı Celesun ile iş birliği yaparak, muhtemelen beyefendimizi indirecekler beraber. Sonra Selim ölür, Çukur da Salih Kosovalıya kalır, Yamaçta manitayla koy koy gezer
Aynen vartolu passata bindi ama arka planda bi dümenler çevirdiler. Tabi ki Vartoluyu öldüremezlerÖlen muhtemelen Aliçonun kimsesiz arkadaşı ya da yukarda denilen gibi ayağına sıktığı adamda mantıksız gelmedi bana. Bakalım 155 saatimiz var sırada ki bölüm için
![]()
Edit: Fotoğrafı koymayı unuttum kusurabakmayın
![]()
Passatda boyasız diri duruyordu. 730u patlatmaktan iyidir gerçi.
ama kapıya gıdıp gelırken vartolu ıcerde.
birde yamac almıs olsa bıle kendınden baska pesınde adam oldugunu bılmıyorkı.neden boyle baska adam koymacalar fılan olsun.
gercı vartolu selımden suphelenıyo. dayak yedıkten sonra artık yamacın ona zarar vermeyecegınıde bılıyo. beyfendıye zaten ayar, ama bunları bu sekılde plan yapmak ıcın yamaclada epeyce konusup anlatması lazım kı yamac okeylesın..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bu bölümün soruları .
Celasun hangi bayrağa hizmet ediyor
Sena nın abisi kim
Vartoli hem ölmedi hem gitmedi idris napıcak ?
Cumali nin beraati nezaman
Sultan hanım alkolik mi oldu
Aliço gazteci kızı bafilicekmi
SM PERFORMANCE
Ölen kesinlikle Aliço' nun kimsesiz arkadaşı. Reytingi tavan yaptıran Vartoli' yi öldürmezler. Adam ölürse dizi biter. Bakalım nasıl bir planla gün yüzüne çıkaracaklar
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Bu kez felaket senaryosu dahi yazamam ben 155 saatti dimi? Bekleyecuk...
vartolu celasundan kale gibi ev istedi birsürü girişi çıkışı olsun dedii,vartolu ölmedi bence haftaya bmw ile gazlarken görürüz...
O değilde evin önüne sac plakalar ile poligon gibi siper kurmuşlar her yere bu kadar amatör iş olmaz çok gülünçtüArabalara o kadar uzun namlulu silahlar keleşler koydular çatışanların hepsinde ardeşen yapımı bozma tabancalar vardı.
Çatışma sahneleri hala 2005 senesi kurtlar vadisi ayarında çekiliyor güzel ülkemde
Tahtanin arkasına geçmiş sutre yapmış kendine. Mermi delmez mi tahtayi kardeş diyecen. Vartoluya ikame biri gelecek ki vartolu ölsün. Bakalm nolacak. Yönetmeni tanıyan varmı beyler merak ettim sorsak
SWAT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)