Yani illaki o Vartolu Koçovalıları karşısına alacak yoksa olmaz yani.
Yani illaki o Vartolu Koçovalıları karşısına alacak yoksa olmaz yani.
puhu tv ve show webden de sansür koymuş, vartolu tam gaz gelmişken sansürsüz nereden izleriz bilen var mı?
3 hafta önce izlemeyi bırakmıştım, yorumlara bakayım dedim pek bir şey kaybetmemişim![]()
İçerde yi de yarısından sonra izlemeyi bırakmıştım. Dizi tutunca sündürmeler, çekim hataları, senaryoda b0ka sarmalar falan hep aynı işte.
Sultan ana vuruldu diye bağıran çocuğa uyuz oluyorum. Hayatımda gördüğüm en saçma durumlardan birisi diziden soğuma sebebim olabilir. Ayrıca dikkatimi çeken diğer bir durum da Medet sultan anayı vurmadan önce nedret 2 el daha ateş ediyor silah sesini kimse duymuyor ama Medetin sultan anayı vurduğu Silah sesini herkes duyuyor koşuşturuyor. Dizi moka sarmaya başladı bence umarım tek sezonda final yapar.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Hakikaten boka sardı iyice dizi bende sardıra sardıra izliyorum. Arkadaş bir şeyi de tadında bırakmayı bilelim ya. Yok illa sündürecez. Kervan yolda düzülür mantığı ile senaryo yazıyorlar. Hele bi başlayalım sonradan bi ayar veririz. Elinde meşale ile koşan çocuklar, bu avukatın biriyle görüşüp hemen bütün gece klüplerine polisin baskın yapması, Nedretin silah seslerini kimsenin duymaması.
Ben bi an aliconun cildirmasiyla o sahnedeki cop toplayan adamin kahramani vuranin bir baska 3.kisi cikmasini bekliyordum. Hatta sultanida yine o vurmustur diye bekledim. Ama alico medeti gosterince yalan oldu. Niye oyle bi ters kose dusunduler anlamadim.
önce kahraman sonra ıdrıs babey,ardından karaca ,medet, sonra selim , emmi ,sultan aney derken dizide bedeninde kursun izi olmayan adam kalmayacak. sanırım yönetmen en son kendisine sıktıracak.
dizide hatalar valal olmaya başladı bolca evet,
ama bırakamıyorum anasını satym
sigara gibi bişi herhalde![]()
Hat bulmak için dizi seyrederseniz illaki bulursunuz. hata var mı? var
Hata adı üstünde.. hata de geç.. mantıksızlık var mı var.. Mantıksızlık de geç
sanki gerçek hayatta her şey hatasız, her şey mantıklı..
içerde dizisi gibi oyalamacaya dönerse ciddibi reyting kaybeder dizi... 39 bölüm kardeşini aradı 41. bölümde celali bitirdiler. çok saçmaydı.. Şimdi bize 50 bölüm izletip cumali 51. bölümde çıkıp vartolu yu öldürüp yamaç da senayı alıp fransa parise yerleşirse hiç şaşırmayın![]()
diziden bıkma durumları başladı vol.1
SM PERFORMANCE
valla yorumlar yüzünden pazartesi kaçırdığım bölümü izlemiyorumyeni bölümde özetli izlerim sanırım. arkadaşlarında dediği gibi vakit kaybı olabilir
Hocam hata var hata var şimdi. Pek Türk dizisi izlemiyorum diğerlerinde de durum böylemi bilmiyorum ama her bölüm artık baydı. Başta bu kadar değildi ama kör göze parmak şeklinde olmaya başladı artık. Senaryoda sarpa sardı artık. Dönüp dolaşıp Vartoluyu başa sardılar gene. Uyuşturucu üretecek gene intikam için saldıracak vs.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)