MİT müsteşarımısın pez... sınırsız yetki ne lan? Gece gündüz dönerciden çıkmış gibi ağızda kürdan, karanlıkta güneş gözlüğü, güpegündüz gayrimeşru paket Fluance patlatmalar, pertten toplama Hummerın içinde Mozart dinlemeler, Türkiye siyasi haritasını kaputun üstüne açmalar memuru rencide etmeler çakala bak.
Ali Çalışkan @aliCaliskann
·
1 sa
Diziyi en başından dikkatli izleyen bilir. Sena annesine hep abime inandın onu tuttun bana hiç inanmadın demişti. Bu yavşak Emrah amir’le Senanın arasında kardeş olarak kötü bir mazi var bakalım ne çıkacak
kırmızı hummer'a binen, klasik müzik dinleyen ,yanında bomba atarlı taarruz tüfeği taşıyan polis ... Vay be ,ne marjinallik. Süpermen daha inandırıcı hiç değilse uzaylı![]()
yav dizi der geçerim keyif alıyorsam izlerim yorum yapmam , buraya da yazmam da...
Güzelim dizinin içine nasıl sıçılır bir güzel gördük.
Hummer kullanan polis nedir 1. si ?? Amir yolda makas atacak sonra çeviren kendinden 10 yaş büyük polise azar çekip haritadan yer seçtirecek. Neymiş rahatsız amir miş. sizin yazacağınız senaryonun amg. Bi tane türk dizisi izliyodum ondan da soğuttunuz bravo.
Gerçi sahne bizim milleti okuyup seçilmiş. Bizim milletin hoşuna gider böyle şeyler kraldan çok kralcı olduğu için.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Haritayı çıkardığı zaman hani benim beklediğim final sosyal mesaj tarzındaydı ama tam hanzoluk yaptilar
Livestrong
Bu harita mevzusu bi dizide daha geçmişti ama tam hatırlayamıyorum behzat ç’de ercüment yapmıştı yoksa başka dizidemiydi çıkaramadım
Ya sikerler öyle yetkiyi sen tövbe haşa Allah mısın mit müsteşarı mısın bana kimse karışamaz triplerindesin Hiram abas mısın İbrahim şahin misin nesin aq. Lan ne uyuz oldm mk çocuğunun yaptığı role ya tamam uyuz havalı bi karakter yaratmak istersin de bu ne çok tanınmak saygı görmek istiyorsan resmi plakalı araçla gezersin kimse de çevirmez ceza da yazmaz Kaplama yapılmış hummer ile araba patlatmalarzaten sırf vakit geçsin diye izlediğimiz birşeydi polisi öyle aşağıladığını görünce çukur finali yaptı bende
![]()
Behzat Ç amirim girecekti
Senin çukuruna sokmaya geldim diyecekti
Laaaa ağlardımmm
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bu yeni yetme Polisin daha mıçtığı b.k kurumadan istanbula gelip çukura pata küte dalması dizinin konu bulmasında sıkıntı yaşadığını gösteriyor bence. Onaylamıyorum trafikte bu hareketleri ama polisin attığı makas caiz, vatandaş atınca maganda mı oluyor¿ orada verilmek istenen mesaj nedir anlamadım. Merak etmeyin bu elemanla fazla yürümez Yamaç kısa sürede bu adamı geldiği yere geri yollar. Demedi demeyin
Life is Too Short To Stay Stock
Bu itici arkadaş bence beyfendinin adamı olarak girdi, Vartolu karakteri geri gelmediği sürece, bu şahsı diziden hemen çıkartacaklarını zannetmiyorum
Öpüşmekten ceza kesen rtük Polis aşağılandı rencide edildi ve hemde meslektaşı tarafından. Aferin Ay yapım artık dizideki bu sahneyi herkes konusur herkes söyler. oldukça iyi gidebilecek dizinin a.k bıraktın.
Vartolu yokken deniyor ipneler tutarsa ölü kalıcak tutmassa geri gelir herhalde.. Vartolunun kufur sahnesini sana gelsin senarist arkadaş...!
Polis sahnesi ile keyfim kaçtı. 2 abim polis, sahneyi gördükçe abimlere yapılsa felan diye düşünüp sinirim tepeme çıktı. Sizin ben aq senaristler. Bi dizi keyfimiz vardı içine ettiniz. İnşallah ağır bir ceza yersiniz.
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)