kesin sultan hnm beyefendinin ex aşkıı..o yüzden sarıyo çukura..
Bu ülkede senaristler neden doğru düzgün ‘mafya babasının zor zamanda gelen ve ailesini yasal işlere dönüştüren’ konulu aklı başında hikayesini yapamıyorşar. Kimsenin jason statham olmadığı. Yalan tüzgarına dönmediği.
Biz o diziyi izlerken bir şeyleri öğrenebileceğimiz şeyler yok.
2 sene önce kardesimle tv deki tüm dizileri listeledik. Bütün sezon boyunca kocasından hamile kalan karakter yoktu. Tüm sezon ya. Bütün kanallarda.
belki selimde gay değildir. hapiste olan çocuk cumaliden, karacada kahramandan olduysa abilerine saygı yüzünden zorla evlendim diye ayşe ile yatmıyordur. günahını almayalım![]()
Nazım bu durumda senanın kardeşi mi oluyor hani bi pali değiş tokuşu olduysa? E senanın arkadaşı nazım sana halleniyor dediydiBilmeden kardeşinemi halleniyor o dingil anlamadımki???? Yav arkadaş senaryo yazmayın bağlantı kuramıyorum tahminlerim hep zçtı batırdı zaten bu hafta izlemiyim dedim bi şans verdim şimdi gelde haftayı bekle. Bu arada senarist sen tam bir g.tsün olum
![]()
komiser emrahı görmeye giden yamaçın karakol önünde 1 cümlesi vardı dikkatinizi çektimi
etrafa bakındı biraz "dajavu oldum" dedi.
o karakol "içerde" ki karakoldu
çok inceydi ...
médiocrité partout
Bence büyük ihtimal bu, ama beyefendi idrisinde amcolu filan cıkarda eskı mevzulardan dolayı olan bıseyde olabılır. yada ıdrıs ayırmıs olabılır bunları falan fılan.
Bu kadar olcagını sanmıyorum, 7 yasından berı benımle degılsın dedı. demekkı 7 yasındayken bu bıseyler olmus ıdrısle olan bır olaydan dolayı colugu cocugu uzaklastırmıs olabılır.
Dün ki elemanla olan kahvaltı sırasında artık o iş bitti ya. herif resmen sucuklu yumurta yer gibi baktı adama.. bilemiyorum arabayı hediye gibi vermeler filan.. benım ruhum sıkıldı ızlerken..
dejavu dedıgınde duydum ama tv ye bakmıyordum. karakolu daha onceden ayıkmıstım ben
+1
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Arkadaşlar Vartolunun ölüp ölmediğini anlamak için uğraşmaya gerek yok o kadar. Dizi başlarken oyuncuların isimleri tek tek yazıyor. Eğer Vartolu ölmüş olsaydı yani diziden çıkarılsaydı oyuncuların isimleri listelenirken Erkan Kolçak Köstendil yazmazdı.
Oil head gider vartoli abi yamaç kardeş beyfendi-itici emrah amire karşı mücadele başlar.
deponun içinde yürüşün 2 gün sürmesinin saçmalığı da ne bileyim yani
Beyefendi idrisin akrabası çıkacak hediyenin üzerinde isim soy isim baş harfi yazıyordu b k kesin koçovalı soyadı babamın yanında rezil etti dediğine göre amca filan çıkacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)