total video converter
http://www.gezginler.net/modules/myd...erter&lid=3502
bütün formatlara çeviriyor. belki işine yarar.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
cd ye yazdırdığın dosyayı nerede oynatıcaksın eğer mpg destekli bi player ve pc de kullanıcaksan data cd olarak yazdır (veri)
vcd-dvd playerde oynatıcaksan super video değil video cd (vcd)seçeneğini seçip yazdırmayı dene büyük ihtimal bu şekidle yazabilir
yanlış hatırlamıyorsam nero mpegleri convert edip yazabiliyordu.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Neden super video cd yapıyorsun ibrahim bi amaç varmı. Normal video cd yap ve ayrıca bu program herhangi bir encoder istemiyor. Mpeg de sorun yok ise direk encoding yapıp yazar.
Dosya ismini kısalt bide.
süper yapmıyorum zaten normal yazdırıyorum ama hep o hatayı veriiyor deli oluyorum kısalttım yine aynı
elinde başka formatlı veya mpg formatlı bir video varsa onla dene istersen eğer yazarsa dosyanla ilgili bir problem var demektir
en son çağre videonu başka bir program ile farklı formata convert edip yazmayı deneyebilirsin
135
├┼┼╕
246R
ben askerdeyken oradakı pc de aynı hatayı verıyodu çözemedik cd yazamıyoduk :P
merakla takıp edıyorum konuyu
ne yaparsak yapalım hiçbir cd yazamıyoduk
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
neronun hangi surumu yuklu ? nero kaynaklı bir problem olabilri ama once farklı birkaç videoyu yazmayı denersen daha net olur![]()
135
├┼┼╕
246R
sensation party videosu sanırım
2008 white edition var tavsiye ederim güzeldir..
bu dosyaların görüntü kalitesi biraz yüksek oluyo onla alakalı bi sorun da olabilir.. 20 dakikalık görüntü 400 mb falan..
tüm serisi var nerdeyse sadece sensation arşivim var yaklasık 30video olarak kiminin kalitesi çok iyi kimininse normal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)