Sen istiyor 2 milyor onje verecek 1 milyor ;)
Printable View
mynet te haber cikmisti ciftlikbank ugandaya yardim etti diye. habere baktim 3 bilemedin 5 tane koyun kesip fakir fukaraya dagitmislar okul cami yapacaklarini soyluyordu ciftlikbanktan bir yetkili.
simdi mynette o habere baktim silinmis.
ciftlik bank olayı bitti diyelim birde simdi baska bir sistem varmıs, 1600 dolar mı 5200 tl mi ne veriyomussun sana bilgisayar ve yazılım gönderiyorlarmıs pc yi gunde 14 saat acık bırakıyormussun ayda 350 dolar para kazandırıyormus sadece acık kalarak:) 10 bilgisayarı olan var evin bi odasına raflar yaptırıp sıralı pc dizen var yatırılan parlar cok buyuk bu iş nedir aga anlamadım ben bunu.
he oyle bi adı vardı evet bunlarda mı dolandırıcı acaba :) para kazanmak bu kadar kolaysa herkes alsın 5-10 pc ayda sabit 2-3 bin dolar gelir miss valla...
şimdi bu ponzi oyununa deli gibi inananlar var.işte devlet el koydu yoksa biz güzel para kazanıyorduk diye bayrak açanlar olucak.
Ponzi Piramit oluşumu gibi duruyor bu dty maksi aman dikkat edin tufaya gelmeyin.
Kaçmışlar mı öyle bişeyler diyolar.
Aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank ile ilgili en kritik gelişme bu sabah yaşandı. Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu Çiftlik Bank'ta bir süredir üyelere ödeme yapılmıyordu. Bugün paralarını alabilmek için şirketin Ümraniye'deki binasına çok sayıda kişi gitti.
Ancak üyeler, plazada bulunan iş yerinin boşaltıldığı bilgisini aldı. Hürriyet Dünyası'nın da ulaştığı bilgilere göre, şirket yetkilileri faaliyet gösterdikleri plazayı hafta sonu boşalttı.
ÇİFTLİK BANK GENEL MÜDÜRÜ: BEN DE KANDIRILDIM
Öte yandan, dün Beykoz'ta gerçekleştirilen ve sadece Çiftlik Bank bayilerinin katıldığı toplantıda Genel Müdür Niyazi Karakoç adeta itiraf niteliğinde sözler söyledi.
Toplantıya katılan bir bayii yetkilisinin aktardığı bilgilere göre Karakoç, 'Ben de kandırıldım' diyerek şu sözleri söyledi: "İşler iyi gitmiyor. Mehmet Bey'e (Mehmet Aydın) ulaşamıyorum, dönüş alamıyorum. Başınızın çaresine bakın."
Bugüne kadar dalga geçmek için yazmıştım ama bizim arkadaşlar güzel bir versiyonuna başladılar , beklemede kalın :D
Ciftlik Bank - DUYURU
3 Ocak 2018 tarihinde Ciftlik Bank... | Facebook
genel müdür beni de kandırdılar demiş :D :D
bedava peynir sadece fare kapanında olur diye boşa dememişler
https://www.youtube.com/watch?v=QjBVFxOY9DI
mehmet aydın temsili :D
tablete klavye takmışlar :) bilgisayar diye kandırıp 5200 tl ye satıyorlar. yok efendim neymiş, bu bilgisayarlar müşterilerin websitelerinin google levelini arttırıp ilk sayfada çıkmasını sağlıyormuş, bu da pahalı bir şeymiş ve müşterilerden aldıkları paranın bir kısımını paylaşıyorlarmış yatırımcılarıyla, :)
bu millet doymaz.
Detay maxinet
Cok ciddi bir firmaymis iceri parnak iziniylen giriliyormus :)
YouTube
Bu bizim millet akillanmaz arkadas.
Biri vardi youtubede videolari vardi bu sistemden 3-4 kez dili yanmis hala devam ediyor bu sefer gercek bu kisiler diye bide millet reis arkadandayiz biz diyenler vardi.
Hepsini dene tarafını seç :D
http://i63.tinypic.com/15fr87l.jpg