Ahahahah abi başka bişeyler buluruz, yerli milli irade 15 ve temmuz içeren bi kombinasyon yapılır
ahahahah aynen,pazarlamacılığın kitabını yazmadık ama biliyoruz bişeyler
şimdi aşağı baktım tuğra kalmamış ama olsun gerekirse çizer kendimiz basarız![]()
Ahahahah abi başka bişeyler buluruz, yerli milli irade 15 ve temmuz içeren bi kombinasyon yapılır
ahahahah aynen,pazarlamacılığın kitabını yazmadık ama biliyoruz bişeyler
şimdi aşağı baktım tuğra kalmamış ama olsun gerekirse çizer kendimiz basarız![]()
Superb
Tosuncuk parasız aç geziyormuş ya , bu appleri yaptıracak parayı nereden buldu ki ? Birde şirket ortağı abisi vardı ondan da ses yok
Detay Maxinet'te son dakika.. ' O paralara el konuldu' - Sondakika Ekonomi Haberleri
detay maxinet de buhar olmuş, başka yatırım önerisi olan var mı? 10.000 liram var seneye bir yalı ve bir GT2 RS almak istiyorum...
Şu Kyani ne zaman patlayacak acaba? Onu merakla bekliyorum ben. Bir kaç arkadaşım var çünkü çok methediyorlar. Göreceğiz.
Abi hem dikey hem yatay kazandırıp, arada çapraz koşular ile prim vereceğiz. Her getirdiğiniz kişi başına 10 bin TL'ye kadar olan yatırımlarda 3500 TL sabit ödememiz var. 10 bin üstü yatırımlarda 3500 TL'ye ek olarak toplam yatırımın yüzde 3'ü kadar daha prim vereceğiz.
İtikatınıza göre de ister faiz olur ister kâr payı olur.
İnanılmaz bir proje hazırlıyorum abi. Duyunca sen de inanamayacaksın![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
"Mağdurlar Vadisi"
Raci Şaşmaz hakkında suc duyurusu - Ekonomiden guncel haberler
Okumadan imzalamam.....
bu ara Twitterda detaymaxinet çiler habire destek hashtag i açıyorlar..
Yazılanları okuyorum
'Milli sermayeye köstek oluyorlar'
'Dış mihraklar bizi çekemiyor'
'Mağdur olan bir kişi bile yok'
'Paramızı sorunsuz bir şekilde alıyoruz'
Bu cümleler ne kadar tanıdık geliyor değilmi....
mega öncesi bunlar bu kadar fazla değildi ,mega sonrası bir ponzi patlaması yaşandı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)