@ef186 Buğra; son cümlen nasıl güzel, nasıl dolu, nasıl haklı bir bilsen.. O lafın gelişi, o lafın özü bu, bunun farkındayım lakin orada adı geçen hayvana haksızlık etmemek de gerek. O hayvanlar çok daha kıymetli, çok daha akıllı.
Kıymık kadar bile olmayan beyinler kurnazlık peşinde. .ötü başı ayrı oynayan insanların lafına güvenmeyin gençler. Beyninizin hamallığını yapmayın. Düşünmek için kullanın onu.. Başkasını dinlemek yerine elinizin altında internet var.. Araştırın. Öğrenin.. Şöyle böyle diyenlerin alayında nalıncı keseri olduğunu unutmayın!
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, halktan yüksek getiri vaadiyle para toplayan Çiftlikbank isimli oyunun ‘nitelikli dolandırıcılık’ olduğunu açıkladı. Çiftlikbank hakkındaki soruşturmanın sonuçlandığını söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Savcılığa suç duyurusu yapıldı. Raporlar MASAK’a da gönderildi” dedi.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Bence devletin sıkıntısı şu ulan biz bu çakallığı nasıl düşünemedik bu adama kaptırdık eşimizi dostumuzu zengin ederdik en azından böyle ballı işi kaçırdıkları için bu kadar üstüne gittiklerini düşünüyorum
artık ödeme yapılamıyor mu?
ana parayı geri veriyor mu?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bakan acikladi, hesaplarinda bloke yok istedikleri odemeyi yapabilirler, ama yapmiyorlar neden acaba? Kucuk patron nakite mi sikisti bu aralar yoksa?
küçük patron şirketin devrini yapıp kaçalı çok oldu. daha çok salak çıkar mı diye kapatmadılar şirketi.
zamanında arkadaşıma dedim ki, neden? görmüyor musun diyip tapuyu gösterdi bana çiftliğin.
Lan dedim mal herif tapu şahıs adına şirket kıbrısta, ben o bu değilde böyle devletin diyeceğim ayıp olacak.
Dünyanın neresine para yollarsanız yollayın swift masrafı ve takibe düşersiniz devlet tarafından. Ancak bu sanal iş yapanlar kıbrısta şirket açıyor ve ziraat bankası ve garanti bankası gibi firmalar size kıbrısta banka hesabı veriyor. normal yurtiçi para transferi yaparmış gibi para transfer ediyorsunuz.
Üstelik %3 vergi ile. bu arada bu %3 vergide kârdan %3, yani giderin varsa aslında vergi dahada düşük neredeyse yok yani.
Böyle salak bir sisteme nasıl halâ izin veriyorlar anlamıyorum. Kardeşim bu adamlar türkiye vergi sistemiyle çalışmıyor. Dolayısı ile yurtdışı muamelesi görmesi gelir kıbrıs hesapları. O zaman bu insanları dolandıramazlar bu kadar çok. Çünkü bizde online swift yapmayı bilip, bu sistemden dolandırılacağını bilemeyecek adam çok nadirdir.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
İpne dersin kızar da mikersin aldırmaz derler ya, bu laf oraya tam uyuyor. Göz göre göre dolandırılmak nedir diye soranlara, ahanda örneği.
Arabasını satmış eşinin altınlarınıda bozdurmuş.
Acımıyorum bu mallara, beter olsunlar. Normalde insan ırkı zaten bu kadar kalabalık olmamalı, insanoğlunda doğada olan doğal seleksiyon işlemediği için zaten böyle beyinsizler ürüyor ve toplu dejenere oluyor. Normalde yaşamaması gereken ve gereksiz kaynak israfı bunlar spor gazetesi!
MSN => raymanbu@hotmail.com
Meblalar çok büyük. Devletin-hükümetin içinden birileri ekmek yemezse bu iş bu kadar dallanıp budaklanmazdı diye düşünüyorum. Senaryoda iyiymiş. Pis devlet , kötü devlet önümüze taş koydu diyip vın turizm.. 3-5 yıl sonra bu defa her şey yasal , zararınızı karşılayıp çok para kazandıracağız diye bir vurgun daha yapacaklar düşüncesindeyim. Bknz titanlar , saadet zincirleri , fadıllar falan filan![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Bende hala bill gates ten para bekliyorumbir ara malvarlığını dağıtıyordu maille gelmişti haberi
![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)