11.11 Global Shopping Festival
aliexpress'deki 11.11 festival linkini ekledim yukarıya ordan bakabilirsiniz
'14 Seat Leon TDI
1- AliPrice Assistant - Price Tracker eklentisini yükleyin chroma sonra istediğiniz ürünün yıl içindeki fiyatlarına bakın.Yalandan indirime girmiş olanları görürsünüz.Sonra eklentiyi deactive edin veya kaldırın reklam içerebiliyor.
2- Aliexpress de satıcılar fiyatı düşük gösteriyor.Ptt ile geldiği için pek takılmıyor şansız değilseniz.
3- Ekran kartına gelirsek Colorful iyi bir markadar (uzakdoğu markası olarak) çipset orjinal nvidia , gerisini kendileri üretiyor.Yalnız garanti desteğiniz olmayacak.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
ürünleredikkat edin
120 euroya led bar aldım
aynı satıcıda 163 euronun ustunu çizmiş 139 euro demiş aynı led bara 11.11 için mesela.
30€ üstünü kişisel ithalat ile kısa sürede alabilirsiniz fazla dert etmeyin, devletin yasaklı veya kişisel ithalata uygun olmayan ürünler harici üst limit 1500€ bu rakamın üstünde vekalet ile gümrük muşaviri tutmanız gerekir işte o zaman işler değişiyor![]()
Bazı satıcılar yukarda da bahsedildiği gibi fiyatı şişirip , 11.11'e özel diye eski fiyatlarına çekiyorlar. Ben bu sabah DY Auto diye bir firma ile pazarlık vs yaparak shipping'i ortadan kaldırttım aynı zamanda 11.11 fiyatından aldımZaten adamlar vermeye razı 11.11'i beklemeye gerek yok , satıcılara mesaj atarsanız yardımcı oluyorlar boşu boşuna 4-5 gün beklemek istemedim ki zaten 30-40 günde gelecekler
Karbon spoiler ve paddle shift aldım , 2 side rakam olarak gümrükte takılacak cinstendi ancak rica ettim düşük gösterecekler , takılırsa da gider çekeriz napalım.
ABO TRADING
STR
Ben ali expresten bir android tv beğendim. linkini atarım buraya
Bende sepetime ürünler ekledim. 47 dolar 11.11 kuponu ile 41.45 dolara denk oluyor. Aracım için 2 farklı sensör aldım gümrük problemi olur mu
Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt
Geçen hafta 22 dolara aldığım led ampuller 17 dolara düşmüş durumda. Kısalar için almıştım, şimdi de uzunlar için alacağım. Hemen attım sepete, almak isteyenlere tavsiye ederim. 8000 LM olması avantaj bence. Yan sanayi fara rağmen aydınlatma halojen ampule göre çok daha iyi.
Tahmini Teslimat Zamanı
Ne alıcaz ki 1-2 gündür karıştırıyorum geçen sene bir sürü bişeyler almıştım 1 euro ya telefon tutucu vardı. Şimdi fiyatlar yüksek gibi geldi bana dolarında etkisi var tabi. n11.com daha mantıklı şuan
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
n11 de kupnları takip ediyorum.iphone 7 plus 128 gb alacağım
LEON 78 (BB699 MK2 1.6 STYLANCE/BB915 MK2 1.4 TSI FR/BB077 MK3 1.4 TSI FR/BB608 MK2 1.4 TSI FR/BS932 MK2 1.6 TDI COPA PLUS/BB832 MK2 2.0 TDI FR PD170/BB322 MK2 2.0 TFSİ SPORT UP)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)