Dizel araç alanlar zaten genelde minimum yılda 30 bin km yapan insanlar daha az km yapanlar için dizel araç mantıksız oluyor.
günlük 100km yapıyorum en az gece oturmalara vs. çıkarsak 130 km yaptığım günler oluyor. ankara içinde.. bizim şirketteki kiralık araçlar aylık 10.000km yapıyor. aylık 1000km yapanlar ev-iş-ev-iş-avm-ev-iş
benim son aldığım jetta 1.2 tsi comf. ile 6 ayda 15000 km yaptım.
yazın izmir - didim
günde 30km işe git gel
hafta sonları silivri tekirdağ
sonuç bu![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Alınır tabi ama her arabaya binerken içinizde oluşan "acaba" hissi gitmeyebilir. Her sorunda o "acaba" ya bağlarsınız durumu. Pis durum. Yoksa alınır temizse
2015 sonu trafiğe çıkışlı 2016 model Megane 3 HB, DCI + EDC şirket aracımı iki hafta önce 181.000 km'de teslim ettim
Baktığınız aracın km'si oldukça düşür ama iyi bir kontrol ettirmekte her zaman fayda var.
Benim aracı mesela ben tek şöför kullandım ve devamlı uzun yoldayım işim gereği. Bakımlar yetkili serviste yapılıyor.. Bu gibi araçtan zarar gelmez ince eleyip sık dokumak lazım
- Bize Her Yer TRABZON
Yüksek ihtimal kiralık araçtan plazaya gelen araçlardandır.Bizde böyle yapıyoruz çünkü ya 90 gün kullanıyosun yada anlaştığın kmye gelince iade ediyorsun plazaya.Toplu alındığı içinde plakalar da seri olarak çıkar(01 abc 01-02-03-....-10 gibi).
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Özellikle bi firmanın araçları genelde 6 ay ve bakım zamanı gelmeden satılıyor. Araçları ihale ile satılıyor ve genelde plakalar aynı. Yüksek ihtimalle o şirket. HAtta PC gibi plakalara sahip. Kullanım önemli. Amcamın aracı şirket aracı ve kendi şirketleri. Yılda 90.000 km civarında yapıyor ama çok temiz kullanır aracı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)