Kesinlikle yasal yollardan hakkınızı arayın. Borusan hep böyledir. Bir avukat tanıdığımın x5inde problem vardı borusan önce kullanıcı hatası dedi daha sonra tanıdığımız dava açtı konuyu almanyaya kadar taşıdı dava sonuçlanmadan sıfır daha dolu bir x5ini aldı sizde uğraşın. İnşallah işiniz görülür şimdiden kolay gelsin
bildiğin ingiliz oyunu fransızlarda da belli yedekparça ları kronik arızalı. paran mı var bizide beslesatın kurtulun en azından daha az zararla çıkarsınız
![]()
Honda S2000 aracım 20.000km de servis bakımından cıktıktan 2 gün sonra yatak sardı, servis hiçbir masrafı karşılamadı. Dava vs. de açtık ama kullanıcı hatası olduğuna karar verildi. 8 yıllık 73.000 km de bir araçtan birşey cıkacağını hiç sanmam. Geçmiş olsun.
Yazmadan edemicem , arkadaşım almıştı bende ondan özenerek ilerde eşim olacak sevgilime alma hayalleri kurarken , hayallerimi yıktılar ....
Şu garibanın hayalini yıkmanın ahını ödeyemez bunlar , lanet olsun . ! Not : sevgilimde yok range alıcak paramda hepsi bir hayalden ibaret
Konuya gelince okuduğum kadarı ile gerçek anlamda bir maduriyet söz konusu , geçmiş olsun . . .
O kadar para verin , başkasına elletmeden tüm bakımınlarını pahalı olsa bile garanti kapsamlı diye serviste yaptırın , sizi müşteri hatası diye yüz üstü bıraksınlar . Utanmadan araç orda kaldı sürece park ücreti yazsınlar ,lanet olsun kapitalizme ....
Büyük ihtimal dava açılıcak , park ücreti ara sıkıştırın yoksa dava 1 yıl sürdü kaybettiniz bunlar 1 yıl sonunda motor parası kadar park ücreti ister .
Alternatif 1. dava sonuçlanması umarım lehinize işler sonuç . 2. Bu işlerle ugraşan birisine satıp kurtulmanız . 3. Kaliteli özel servis le daha uygun sandık motor arayışları (çünki postlardan analdım kadar ile bu araç motor parçaları satışı yok tek çare sandım motor )
Şu var aracı her ne kadar sevsenizde , sandık motor aldınız koydunuz ne ***** onun 10k'da motor yemiyeceği , sandık motor km veya yıl garantisi ne kadar ? Bu insanlar her garanti bittiğinde yeni sandık motor mu alsın . . .
öncelikle geçmiş olsun. koca firma ama gözlerini sanırım para bürürmüş. belliki forumdan okuduğum kadarıyla müşteri memnuniyeti yok ama yinede
http://www.techturkey.com/forum/aran...ml#post8412240
bu konuda olduğu gibi borusan plakalık peşine düşüp aracım servis bakımlı gözüksün diyemidir yada borusan reklamımıdır. yada vay araba borusan bakımlı bunu alalım desinler diyemidir koşturuluyor. gerçek borusan bakımlı arabala kullanıcıları ise uğraşıyor. geçmiş olsun. umarım halledersiniz en ucuz yol ile
2.7 bizde de vardı iğrenç bi arabaydı hantaldı yağ yakardı durmazdı bizimkiside sandık motorluydu biz taktırmadık önceki sahibi 45bin mi öyle bir rakama 2 sene öncesinden bahsediyorum taktırmış 3.0tdv6 lar için sorunsuz diyorlardı ama demekki ingilize bulaşmamak lazım
konu sahibi içinse geçmiş olsun
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Fail olduk zaten garip sen elleme benim yaramı.
Borusan ekstra indirim için İngiltere ile konuşmasına gerek yok zaten belirli oranda indirimleri var. Aldıkları indirimin üzerine kendi karlarını koyuyorlar.
Ben 80 Bin TL'ye nakit olarak satıyorum. Daha ucuzunu da bulabilirsiniz. İlla servis diye orda yaptırmanıza gerek yok ve size gelicek sandık motor yeni değil rebuilt'dir. Bunu da herkese kolay kolay söylemem.
0 sandık motor yok hepsi exchange iade edilen motorlarda ki parçalarla yapılıyor.
Peki sorun neyden kaynakli? Bir yerde bir hata varki boyle oluyor? Buna onlem alinmazsa sandik motorda gidebilir?
Gecmis olsun uzucu bir durum
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
İşin içindeki abiler daha iyi biliyordur da 3.0d bir bmw motoru swaplansa yada şanzuman ve aracın yürürüne uygun ucuz sıkıntısız ve daha verimli farklı bir sandık koyulsa tabi bu sefer evlat olacaktır orası ayrı ama buna 100k bağlayana kadar aradaki rakam fiyata yansıtılıp satılabilir ve en azından binerken kafa rahat binilir daha az yakar daha hızlı gider vs.. Tabi sadece fikir yürütüyorum.
Superb
Bu nasıl bir üslup ve zihniyettir. Araba alırken kimseye soracak değilim. Kaldıki bu range rover öyle alelade bi marka değil. Alırken buna güvenerek aldık elbette. Maalesef yanıldık. Ayrıca siz hiç borusan yada onun gibi (sözde kurumsal) servislerde aracınıza bakım yaptırmadınız. Çünkü öyle yerlerde bakım yapılan yerler sizin görebileceğiniz yerler değil. Gidip sanayideki gibi ustanın başında bekleyip yağını koydumu suyuna baktımı filtre değiştimi diye beklenmiyo. Kaldı ki bu güven için bir ton para verdik borusana. Ama boş çıktı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)