Maliyeti vergisi gümrüğü neyse kılçık bir r34 getirirdim tr plakaya çevirirdim.
Nissan Stagea GTR - aile için ideal sleeper
Mobiletlere salça olmak için Honda Ruckus - böyle pısık olmalı ama
Temizinden güzel bir MR2 Turbo
Bakkala gitmeye Smart Brabus ( zenginliğin gözü kör olsun)
Çıksın da o zaman düşünürüzValla Paranın büyük bir bölümünü gayrimenkule yatırırım ben o parayı eritmemek lazım. Zaten çeyrek biletten üstünü almıyoruz. çıkacağı 15 trilyon
Günümüzde de 15 trilyon maalesef çok çok çok büyük bir para değil artık
Heralde 4 kasa BMW alırdım kendime abartmaya gerek yok
Ceyrek bilet aldigimiza gore 15 milyondan yola cikarsak
Gonul elbet RS6 ister ama nerdeyse paranin 10 da 1 ini arabaya yatirirsak kafadan batariz
Daha bunun gayrimenkul yatirimi is yatirimi kendine ev alimi parayi faize falan yatirma var
Muhtemelen
1 adet Golf R
1 adette 520d xdrive alirdim..
Para çıkmadan önce herkes harcar ama para çıktıktan sonra el sıkı olur kimse milyonluk otomobil almaz. Şahsen bu şehirde ve hatta bu ülkede durmam. Hayatın yavaş akacağı, kültür seviyesi yüksek, trafiğin, stresin olmadığı, doğal afetlerin hiç uğramadığı yeşillikler içinde bir yere yerleşirim. Kapıyada 2 tane Subaru koyarım birini eşim kullanır birini ben kullanırım. Canımın istediği maketleri, oyuncakları, puzzle'ları alır ailemle birlikte hobilerimi gerçekleştiririm. Paranın büyük bir meblağını da çocuğun geleceği, eğitimi vs için bankada tutarım. Sık sık Japonya'ya seyahat ederim. Bu işte daha ne olsun.
Bana çeyrek biletten çıksa garajıma bunları koyarım, r35 350z s2000 evo9 ep3 f30 ,geriye kalan para bankaya bu devirde iş kurmazdım
Cikan paranin hepsini harcarim yada aklimda olupda yapamadiklarimi yaparim.
Havadan gelmis bir para... Keyfime bakarim kisaca.
Araba değil, vatandaşlık satın alırdım..
Dün akşam pert olan f12 alırım
Ölü rakama
Sonrada toplar binerim
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)