150 bin tl civarı bir para var elde. Nasıl değerlendirebiliriz? Maksimum 1 sene içinde geri elime alabilmeliyim parayı. Yani küçük işletme vs açmak istemiyorum. En karlı hangisi olur? Döviz,altın,ev veya arsa almak gibi
150 bin tl civarı bir para var elde. Nasıl değerlendirebiliriz? Maksimum 1 sene içinde geri elime alabilmeliyim parayı. Yani küçük işletme vs açmak istemiyorum. En karlı hangisi olur? Döviz,altın,ev veya arsa almak gibi
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Kanka 1 sene içinde ticaret harici 1'e 1 kazanmak için ya ticaret yapacaksın ya da özel bankacılık faiz falan ama oranlar ne seviyede bilmiyorum sanırım 12 ayda 90.000'ler falan mümkün en fazla
Tamamı coin borsasında kullan. Seneye hiç ellemesen bile en az 5 e katla
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tam 1 kg lık külçe altın alcak para ben olsam altın alırdım 300-500 liraya da bi kasa kiralar bankaya atardım. Dövizin sağı sollu belli olmuyor oylarda ciddi düşüş görürlerse yapay da olsa kurları aşağı çekebilirler o da tam sizin bozduracağınız zamana denk gelir. Ama altın dünyada sınırlı olan bi maden 1 gün efsane bi patlayış yapıcak ama o zamanı beklemezsiniz sanırımEn risksiz ve getirisi olan bankaya faize yatırmaktır. Ziraatten kontrol ettim şimdi 150bine 13bin lira veriyor 1 yılda karlı sayılabilir.
Günümüz şartlarında daireyi nerden alacağına bağlı ama 150.000 liralık bir daire sana 1 sene içinde çok ekmek yedirmeyebilir.
En mantıklısı bankaya vadeye koymak olur.
Forumumuz da bu konu ile ilgili cok dogru adresler mevcuttur. Adamsin dibisin diye diye degerlendirirsiniz paralarinizi..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Ev almayı bence listeden çıkarın projeden alsanız bile en az 2 sene sürer paranızı kurtarmak. Ayrıca okadar karlı bir iş olsa bütün herkes zengin olurdu bence bilmediğiniz işede girmeyin işi bilmeyen insan dünyanın en karlı işi dahi olsa batar. En iyi ve garanti yöntem dolar almak şuan mükemmel fırsat dolar oldukça düşük devamlı takip edip al sat yapın iyi derecede getirisi olur elinizdeki para bu iş için oldukça iyi tabiki benimki bir öneri sadece.
garanti olsun dersn aylik ortalama 1500tl faiz getirin olur
ama tl durdugu yerde deger kaybediyor , dolar alip o sekilbfaize koy unut derim ayda 40 50 dolar getirisi olur durdugu yerde
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Böyle bir tavsiyeye katılıyorum ama toplam miktarın 100.000ini vadeliye, 25.000ini altına, 25.000ininde dolara yatırılmasını tavsiye ediyorum. 2018 daha karışık geçecek ortadoğuda ve tepedekiler özellikle doların yükselişinin önüne zor geçerler. Hisse senedi, forex yatırımı veya emlak-arsa gibi ya ucu belirsiz yada nakde çevrilmesi zor şeyleri kafandan at derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)