Bu aksiyon kamerası hakkında bilgisi olan var mı? Hem Hero5'ten daha net görüntüler çekiyor, aynı sensörleri kullanıyor, daha fazla pil ömrü sunuyor, daha iyi işlemci vaat ediyor.
Bu aksiyon kamerası hakkında bilgisi olan var mı? Hem Hero5'ten daha net görüntüler çekiyor, aynı sensörleri kullanıyor, daha fazla pil ömrü sunuyor, daha iyi işlemci vaat ediyor.
Şayomi kaliteli f/p ürünleri cikaran unlu bir cin firmasi, alinabilir bence
group b ___
Merhabalar daha önce plus olmayan versiyonunu incelemiştik plus ile aralarındaki tek fark plus 4k 60 fps çekim yapabilmekte onun dışında bir farkı bulunmamakta. Bilgi sahibi olmanız açısından inceleme linkini ekliyorum. Xiaomi Yi II (4K) Aksiyon Kamerası Detaylı İncelemesi – 4K@30 / 1080@120 | Kamera İnceleme Sitesi
Thieye tavsiye ederim.
Türkiye distribütörü Aksiyon Kamerası | GoPro | Su Altı Kamerası | ButikTeknoloji
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
60FPS üzeri çekim yapan arkadaşlar ne kart kullanıyorlar yazabilirler mi?
samsung evo plus ile 60fps üzeri 5 sn de bir kayıp görüntü kaydediyorum.
Kamerayı nerede kullanacaksınız? Ben Eken H9 kullanıyorum çok memnunum
Arkadaşa Black friday indirimiyle Eken 4k aldık, gerçekten güzel çekim yapıyor. Arada fiyat farkı fazla ise Eken de işinizi görür diye düşünüyorum
Evet chipsette farklılık var bunun amacı 4k 60fps çekebilmesi için chipset değişmeseydi eğer yazılım ile bile gelebilirdi xiaomiye ancak gerçek 60fps olmazdı bu kalite bu yüzden chipsett değişti görüntü kalitesi iyileşmesi amaçlı.
Yanlış anlamayın lütfen beni bilgi vermek amaçlı yazıyorum H9 Biraz aksiyon kamerasına giriş modeli sayılabilir kalitesi ne yazıkki çok geride kaldı ayrıca gerçek 4k çekmiyor sanal büyütme denilen bir olay tamamen 4k kalitesi. Xiaomi yi2 ile karşılaştırmak ciddi manada acımasızca olucaktır.
samsung evo plus u3 kullanıyorum 4k kameralar için tavsiye edilen versiyon u3 tür daha hızlıdır normal samsunglara göre.
Hazır konusu açılmışken sorayım, Eken ile youtube için POV videolar çekilmez mi? Fiyatı çok makul geldi, 1-2 video izledim kalitede güzel, 4K ile işim yok.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
U3 Kartta bu sıkıntıyı ilk defa duydum genelde önerdiğim bir kartta sıkıntı yaşayan hiç duymamıştım.
Çok bir kalite beklentiniz yoksa fiyatına göre alabilceğiniz en iyi kameralardan bence genelde 30 dolar civarı kameralardan çalışması dışında bir şey beklemeyiz inceleme yapmadanki bazıları çalışmazda ciddenH9 bu katagori dışında fiyatına göre çekimi ve kullanılabilitesi oldukça iyi 30 dolara alınabilir bence
![]()
Eken H9 / H9R Aksiyon Kamerası Detaylı İncelemesi | Kamera İnceleme Sitesi Daha önce incelemiştik daha detaylı bilgi alabilirsiniz incelemesinden.
30 dolara nerden alınıyor ? bende fotoğraf çekmek için istiyorum yaz aylarında ise deniz altı foto çekimi için ucuz yollu ama görüntüsü güzel bir şey istiyorum?
Tahmini Teslimat Zamanı
Ben bu satıcıdan aldım, 12 günde geldi inanamadım![]()
2 sene önce Xiaomi Yi almıştım.Valla fiyatına göre çok başarılı bir camera.
Yeniside eminim süperdir.Açıkcası Go pro verilecek paraya bu kameradan iki tane almak daha mantıklı.
Araçla çekim yaparken biri iç kamera olur diğeri dış.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)