O fıyata cıddı dolu 1.6tdi alırsınız.
1.0 lar 110-120 cıvarı.
Aynı durum BMW markasında da var
Bu fiyatlamalar dönemsel olarak ve model bazında sürekli değişir
A3 te ciddi indirim varken a4 te olmayabilir a4 te varken a6 da olmayabilir
Aynısı bmw içinde geçerli mesela şu an 3 serisinde kuru 4.3 dan alıyorlar %5 ayrı iskonto yapıyorlar
Audi de mesela Golf parasına A3 alabilirsiniz şu sıralar..
Gibi gibi bu markalardan araç alımı sırasında teklif almak gerekli..
ibo yok bu iş öyle değil. audi ve bmw nin asla internet liste fiyatını baz almayacaksın. 138.000 liste fiyatı varken 3.16 i MSport u 118.000 e aldık mesela.
Audi içinde aynı durum geçerli. Yüz yüze verdikleri fiyat ile internet liste fiyatı inanılmaz ütopik derecede farklı.
Volkswagen'de bu durum max %4-5 civarı olabiliyor mesela. Aldığımız tüm araçlarda gördüm bunu.
Siteye arabanın fiyatını çok yazıp pahalı = kalite algısı mı oluşturulmaya çalışılıyor ben bunu anladım şahsen. Bu kadar ciddi indirim söz konusu olabiliyorsa benim aklıma başka bir şey gelmiyor açıkçası. Önce müşterinin ilgisini çek sonra bayiiye getir, 170bin liste fiyatı olan arabayı 110bine sat. Liste fiyatı 170bin olan arabaya bineceksin sonuçta bana çok ilginç geldi.
borusanda liste fiyatından daha yüksek fiyatlar bu nasıl oluyorkasımın son günüydü adam önce 125 dedi sonra 132 dedi boş 1.18e, kur farkı henüz yansımamış internete diyor bi de
Audi bin internette yazan liste fiyatı güncel kur üzerinden yazılıyor ama bayiye gittiğinizde genelde sabit kurları oluyor ve o kurdan hesaplıyorlar. Kur farkından dolayı ciddi bir indirim yapılmış gibi görünüyor ve buna artı olarak her markada olduğu gibi normal bi indirim oranlarıda var üzerine onuda yapınca fiyat epey bi aşağı gelmiş oluyor. Zaten indirimli fiyatı almak için herhangi bişey yapmanıza gerek yok kendileri direk bu fiyatı düşürüp teklifi öyle veriyorlar..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Mercedes, bmw, audi, range rover gibi markalarda liste fiyatı ile satış fiyatı arasında ciddi farklar oluyor.
Konu sadece 1.0 a3 üstüne ise bayidede şuan 114k tl zaten araç. 175 e 1.0 alıcak arkadaşlarada allah akıl fikir versin ne diyim.
tam tatlı su çakalı milletime gidecek bir satış politikası
önce bindirimli sonra indirimli fiyatla alınan mal kadar tatlı bişey olabilir mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)