aşçı markete girmiş, uşağı kim çalmış ?![]()
Olum abartmayın ya.
Altı üstü gıcır cipli amcalar yarım otobüsü çalmaya yeltenmiş, arkadaşın aracıyla kaçmışlar işte..
arkadaşlar marketin sahibi aradı yarım otobüsü buradan kaldırın yarın cuma dükkânın önünü kapatıyor diyor.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kapşonlu hırsızsa neden sağ kapıdan iniyor? Kapşonlu araç sahibiyse sağ koltuktaysa şoför kim? Hırsız hem jeepi hemde sahibini mi çalıyordu?
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Yarim otobüs derken solo tipini kastetmiştir
Türkçeden türkçeye tercüman olmuşsunuz resmen.O bu değilde artık ne yapacağımızı şaşırdık.Herkes hırsızlık sanki normal birşey gibi davranır oldu.Ben de şaşıramıyorum artık hırsızlığa.Çünkü suç değil.Okullarda kınama cezası olurdu hiç birşeye etki etmeyen cayır cayır verilen.Hırsızlığın cezası da aynı onun gibi...
Sahibinden bebekler bebeği 3.7 cherokee yarı otobüsü ittiğinden keyfe keder lokali var dosta gider..![]()
Yarim otobüstele 50kisi sanayiye bira icmeye gidebilirmiyiz ?@Evrenoz
1881 - 193∞
La alt tarafi bizim yarim otobusun aku bitmisti onu ittiriyorduk, bizim eleman kiz arkadasini baskasiyla gordu onu dovmeye gitmisti..
Amma senaryo yazmissin kardes:P
Şimdi seninle bir oyun oynayacağız.Oyunun adı yarı otobüsle Jeep ittirmece.
![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Konudan ve yorumlardan sonra aklıma gelen video
Ben bayağı rahat ve üstünkörü bi adammışım. İlk ben okudum belkide postu ama hiç anlamaya çalışmadım. Belliki biri arabada anahtarı bırakmış, diğeri çalmış, ötekinede arkadan kaptırmış. Bide bunu o anın heyecanı ile alelacele yazan biri....
Bu kadar basit![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)