Böyle de yazılabilirdi, ama adama yüklendiğiniz kadar kötü bir metin değil.Dün akşam küçük bir gezinti için Eşim kızımla birlikte metro çıkışı beni aldı.
Bende trafikten kaçmak için Esatpaşa Mahallesinin sokak aralarından Ataşehir tarafına doğru gitmeye başladım.
Mahallede bir marketinin önünde 3.7 Siyah (gıcır gıcır) bir Cherokee'nin önündeki otobüsü ittirmeye çalıştığını gördüm.
Olay tam önümde oluyordu ve otobüs ile chereokee arasında herhangi bir araba yoktu.
Tam o esnada sağ ön kapıdan tahminen 20-30 lu yaşlarda gri kapşonlu birisi hızlıca dışarı fırlayıp koşup bağırmaya başladı.
Ben otobüse saldıracak zannettim.
Meğer gri kapşonlu olan ve bağıran kişi otobüsü ittirmeye çalışan aracın sahibi, kaçan da arabayı çalmaya çalışan piç miş.
Muhtemelen jeep D 'de kaldı ve otobüs ufak ufak gittikçe o da arkasından park halindeki arabalara sürterek ilerliyordu.
Sahibi kaçanı mı kovalasın arabayı mı durdursun garibim o da ne yapacağını şaşırdı.
Anladığım kadarıyla arabayı çalmaya alışan piç kendisini bekleyen bir arabaya bindi ve kaçtı.
Olayı görenlerden birisi o arabanın plakasını da aldı.
Olay o kadar ani oldu ki, göz açıp kapayıncaya kadar gerçekleşti.
Olan cillop gibi jeep'e ve tek suçu park halinde durmakta olan araçlara ve o an oradan geçmekten olan otobüse oldu.
Yani demem o ki ne kadar hızlı olursanız, ne kadar uyanık kurnaz olursanız, ne kadar delikanlı olursanız olun, yine tedbiri elden bırakmayın.
Anahtarı aracın üstünde bırakıp, benim arabamı kim çalabilir diye artsilik yapmayın.
Biraz çalakalem yazılmış, bazı yerlerde düşüklükler olmuş ama ana tema belli.
Aracın üzerinde bırakılan bir anahtar, çalınmaya çalışılan ve park halindeki arabalara çarparak giden bir araç var.
Adam nacizane uyarmış, teşekkür yerine yermek hoş olmamış.
Olmaz diyenlerin başına gelir genelde bu işler umarım makara yapanlar benzer durumu yaşayıp üzülmez.
Sonuç: Çalışan arabayı bırakıp bir yere gitmeyin, kilitleyin efendi gibi kapınızı![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
''Olay tam önümde arada araba yok ve sağ ön kapıdan gri kapşonlu tahminim 20-30 lu yaşlarda biri seri bir şekilde dışarı fırlayıp koşmaya ve bağırmaya başladı. Ben otobüse saldıracak zannettim meğer bağıran arkadan gelen aracın sahibiymiş kaçan da arabayı çalmaya çalışan p.ç''
Buada takıldım sağ kapıdan inen gri kapşonlu arkandan gelen aracın sahibiyse ? nasıl jipten yani otobüse çarpan aracın sahibiymiş ?
Nereden inip koşuyor ? Cherookeden değil mi ? peki hırsız nereden innip koşuyo.
Aracın sahibi otobüsün arkasında çalınan araçta otobüsün önünde yani ?
D de bırakılmışsa ittire ittire gidiyor yani sürmüyoro zman ? yoksa sürer gider.
konuyu okurken bırsey anlamadıgımı hıssettım ama UTANCIMDAN bırsey soramadım sonra bı baktım kı doğru durust anlayan yok Kısacası bende ANLAMADIM![]()
ben hala anlamadım.
Burdayım gitmedim bi yere takip ediyorum
Eğlencenizi bölmek gibi olmasın ama.. samimiyetle söylüyorum çoğu yorum beni de güldürdü.. iyi niyetinize güvenerek hiç alınmadığımı da belirtmek istiyorum.. ama zekadan uzak espri yeteneği olmayan arkadaşlar fazla zorlamasın kendini onlar komik değil
merak edenler google dan da bakabilir, adım Serkan Osman Cimşit o yüzden nick im serkanOC
Hiç böyle bir kap kaça şahit olmadığım için gözlerimin önünde gerçekleşince yaşadığım heyecanı anlatmaya çalıştım. Bence anlatabilmişim çünkü o 30 saniyelik olay sırasında bende hiç bişey anlamadım ağzım açık izledim.
Anlayan zaten anlamış, çoğu espriye vurmuş eyvallah ama gerçekten anlamayanlar için üzgünüm, zekalarını fazla zorlamasınlar falan demicem tabi ayıp di mi..
Gözümün önünde çalmaya çalışıp çalamayan, sonra da kaçmayı başaran kap kaççı nın arkasından aracın sahibi - Yanlış adama çattınız oğlum, hepinizi bitiricem diye bağırdı.. bende size diyorum ki, burada aracına kıymet verenler ortalaması yüksek olduğu için, üstünde taramalı da olsa Ankara da bilmem kim tanıdığın da olsa, kap kaççıyı sonradan yakalayıp bütün hıncını alsan bile o jeep patates oldu hiç yere..
Kapınızın yada iş yerinizin önünde dubayı çekerken bile tedbiri bırakmayın.. Umarım kimsenin başına gelmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)