bu sezon gercekten 5. sezondan kırpılmış. Final..
son sahnede savaşla cihat 10 yıl sonra çukurovada pamuk agası olarak çıkar mı
çekilecek filmde oradan başlar cahiller tabi mahallenin abisi zor düşünce bunlara sığınır tümere gittikleri gibi![]()
Fragmanın 34.saniyesinden sonra çalan müziğin ham halini bulabilecek var mı ? Bulursa techturkey bulur![]()
imzasız..
Güzel bölüm oldu
Edit yok. Normal bölüm olarak değerlendirdim, final bölümüymüşyazmıyordu hiçbir yerde
Final olarak çok kötü, eğer normal bölüm olsaydı iyiydi.
Final olarak bana da vasat geldi ama böyle bitirmelerinin sebebini aslında daha önce açıklamışlardı, sinema filmi geliyor diye. Büyük ihtimal yaşayanlarla başlayıp yeni bir düşamnı yiyecekleri bir sinema filmiyle sıfır bire komple veda edicez. Yeminle üzüldüm severek takip ettiğim bir diziydi. Onun yerine sokağın çocukları diye birşey başlıyor bakalım o nasıl olacak.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Savasın soluk borusu delinmediyse yasarda Cihat kötü yerden yedi mermiyi. De kardesim arada bir sarjör degistirseydiniz iyiydi![]()
Leon Mk2
Golf Mk7
Scirocco Mk3
1.16 F20
A180 W176
Bu airsoft tüfekler neden geldi ki? Silah sever & takip eden birisi için resmen izlediğin şeyin çizgi film ayarında olduğu o kadar belli oluyor ki.
Herkesin elinde AK47 olmasına gerek yok, M16 olmasına gerek yok. Bunlar sokak çetesi, ellerinde zaten en baba kurusıkıdan bozma, el yapması tabancalar olacak, lllegal kısa dipçik i av tüfekleri olacak. Verirsin herkesin eline kuru sıkı tabancaları, av tüfeklerini.(Ses fişeği yüklersin.) hem boş kovan atan, şarjör takibi yapılan, gerçekçi güzel bir dizi çekersin. Terör örgütlerinde bu kadar tabanca yok yani.
AK47 ile atış yapanlar bilir, o silah ile GTA oynar gibi atış yaparsan o 30 merminin bittiğini anlamazsın bile.
Elinde öyle tabanca tutar gibi de atış yapamazsın, koşarken tek el ile eli titremeden atışı Miculek bile yapamaz.
Hiç bir arabanın kapısından mermi sekmez, deler geçer. Ara kapısı açıp oraya siper almak, gelin beni vurun demektir. Arabanın en fazla arkasına geçersin, mermi gelirse motor bloğunda kalır. Ara
Kuru sıkıdan bozma- El yapması silahın 50-60 mermi atıp da tutukluk yapmaması imkansıza yakındır, mesela böyle bir gerçeklik katsanız ?
�u dizilere ne olur bi konsept danışmanı; silah uzmanı; her sarjörün her silaha uymadığını bilen, namlu ağzında mermi yokken, horozu kurmanın mermiyi ateşlemeyeceğini bilen, TETIK EMNİYETİNİN NE OLDU�UNU BİLEN. dizide bir tek İrfo tetik emniyetine dikkat ediyor, geri kalanlar daha önce eline hiç dolu silah almamış besbelli. Bi poligona götürün şu adamları, silah eğitimi verin.
Silah kültürü olan adam, silahı boş da olsa birbirine doğrultmaz. Ilk bölümlerde bile silahlar daha gerçekçi kullanılıyordu, herkesde kuru sıkı tabancalar vardı.
Bu airsoft tüfekler neden geldi ki? Silah sever & takip eden birisi için resmen izlediğin şeyin çizgi film ayarında olduğu o kadar belli oluyor ki.
Herkesin elinde AK47 olmasına gerek yok, M16 olmasına gerek yok. Bunlar sokak çetesi, ellerinde zaten en baba kurusıkıdan bozma, el yapması tabancalar olacak, lllegal kısa dipçik i av tüfekleri olacak. Verirsin herkesin eline kuru sıkı tabancaları, av tüfeklerini.(Ses fişeği yüklersin.) hem boş kovan atan, şarjör takibi yapılan, gerçekçi güzel bir dizi çekersin. Terör örgütlerinde bu kadar tabanca yok yani.
AK47 ile atış yapanlar bilir, o silah ile GTA oynar gibi atış yaparsan o 30 merminin bittiğini anlamazsın bile.
Elinde öyle tabanca tutar gibi de atış yapamazsın, koşarken tek el ile eli titremeden atışı Miculek bile yapamaz.
Hiç bir arabanın kapısından mermi sekmez, deler geçer. Ara kapısı açıp oraya siper almak, gelin beni vurun demektir. Arabanın en fazla arkasına geçersin, mermi gelirse motor bloğunda kalır. Ara
Kuru sıkıdan bozma- El yapması silahın 50-60 mermi atıp da tutukluk yapmaması imkansıza yakındır, mesela böyle bir gerçeklik katsanız ?
Şu dizilere ne olur bi konsept danışmanı; silah uzmanı; her sarjörün her silaha uymadığını bilen, namlu ağzında mermi yokken, horozu kurmanın mermiyi ateşlemeyeceğini bilen, TETIK EMNİYETİNİN NE OLDUĞUNU BİLEN. dizide bir tek İrfo tetik emniyetine dikkat ediyor, geri kalanlar daha önce eline hiç dolu silah almamış besbelli. Bi poligona götürün şu adamları, silah eğitimi verin.
Silah kültürü olan adam, silahı boş da olsa birbirine doğrultmaz. Ilk bölümlerde bile silahlar daha gerçekçi kullanılıyordu, herkesde kuru sıkı tabancalar vardı.
@ckrc keleşle 3-5 el mermi atmak isteyip geri tepmeyi sönümleyemediği için heyecandan tüm mermiyi havaya atan tanıdığım var![]()
Cok adam gitti ama yarısi doner bence
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Hocam maalesef boşa nefes tüketiyorsunuz. Kurtlar Vadisi'ndeki abilerimiz yıllarca koşarken, vücut öne hafif eğimli bir şekilde tabancayla uçanı kaçanı sektirmeden vurdular da bu millet 1 gramı geç 1 nanogram sorgulamadı. Aksine ayıldı, bayıldı, yere göğe sığdıramadı.
Ne meşhur filmler çekildi de filmde polis memuru vurulunca kimse umursamadı. Bir bakış atıp geçti. Operasyona devam etti. Dönüp bakmadan içeri girdi çatıştı ve kahrolası düşmanı öldürdü....
Olayımız yalan zaten... Bir de tabancanın, tüfeğin realiteini mi düşünecekler. Kaldı ki eline 3 5 silah alan adam tüfekle tabancanın nasıl farklı kavramlar olduğunu, hatta tabancayla isabetli atış yapmanın (öyle araba arkasından, bakmadan, köşe başından, düzgün bir duruş pozisyonu olmaksızın) özel yetenek ve çalışma gerektirdiğini, yine de kolay olmadığını bilir.
Keanu Reaves John Wick için nasıl çalışıyor. Dövüş sanatları ve atış dersleri alıyor. Gerçek silahlarla gerçek sürelerde atışlar yapıyor. Bizimkiler ne yapıyor?!?!??! Ya hamaset ya da boş kahramanlık.
Lütfen geçiniz, çene yormaya değmez.
bunu filmini nerden izlicez blutv de yok netflixte yok hiç bir yerde yok anlamadım mezaramı götürcekler filmi
haha katılıyorum tabanca ile 15 metreden duran hedefi vurmak bile zordur ki bunlar uçarken hoplarken adam vuruyor da dizi sonuçta öyle olcak mecburen bide sürekli mermi atmakta maliyet biyerde. tetik emniyeti dediğin polimer tabancalarda olan (bana göre çok gereksiz mantığını çözemediğim) emniyetten bahsediyosun sanırımda onu nerden anladın çünkü eli tetiğe götürdüğünde emniyetten çıkar tetik merak ettim![]()
Tetik emniyeti derken, parmağın atış korkuluğuna girmesi demek istedim. Yani tabancayı elinde taşıyorken veya koşuyorken elini tetik korkuluğunun içine sokmazsın, hep dışarıdır. Orada evet bir yanlış anlaşılma olabilir.
Tetik emniyeti aynen dediğin gibi TP9, Glock Serisi, P99 gibi polimer silahlarda olan çift tetik mekanizması ile silahi emniyete alan mekanizmaya deniyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)