User Tag List

Sayfa 18/21 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
383 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Sıfır Bir - "Bir Zamanlar Adana'da"

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sezon gercekten 5. sezondan kırpılmış. Final..

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son sahnede savaşla cihat 10 yıl sonra çukurovada pamuk agası olarak çıkar mı

çekilecek filmde oradan başlar cahiller tabi mahallenin abisi zor düşünce bunlara sığınır tümere gittikleri gibi

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fragmanın 34.saniyesinden sonra çalan müziğin ham halini bulabilecek var mı ? Bulursa techturkey bulur
    imzasız..

Eray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fragmanın 34.saniyesinden sonra çalan müziğin ham halini bulabilecek var mı ? Bulursa techturkey bulur
    Önceki sezonlardan birinin komple dizi müziklerini bulup indirmiştim zamanında sonra baktım hiçbişeyde yok. Şimdi baktım içine bu müzik yok gibi ama istersen atarım yine ham dizi müziklerini
    '14 Seat Leon TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bölüm oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit yok. Normal bölüm olarak değerlendirdim, final bölümüymüş yazmıyordu hiçbir yerde Final olarak çok kötü, eğer normal bölüm olsaydı iyiydi.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Final olarak bana da vasat geldi ama böyle bitirmelerinin sebebini aslında daha önce açıklamışlardı, sinema filmi geliyor diye. Büyük ihtimal yaşayanlarla başlayıp yeni bir düşamnı yiyecekleri bir sinema filmiyle sıfır bire komple veda edicez. Yeminle üzüldüm severek takip ettiğim bir diziydi. Onun yerine sokağın çocukları diye birşey başlıyor bakalım o nasıl olacak.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son sahnede savaşla cihat 10 yıl sonra çukurovada pamuk agası olarak çıkar mı

çekilecek filmde oradan başlar cahiller tabi mahallenin abisi zor düşünce bunlara sığınır tümere gittikleri gibi
    rip burak&cengo bros

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savasın soluk borusu delinmediyse yasarda Cihat kötü yerden yedi mermiyi. De kardesim arada bir sarjör degistirseydiniz iyiydi
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizhandinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savasın soluk borusu delinmediyse yasarda Cihat kötü yerden yedi mermiyi. De kardesim arada bir sarjör degistirseydiniz iyiydi
    Aynı şeyi ben düşündüm araba giderken 2-3 değiştirdiler ama çatışmada sürekli sıktılar.Cihad ile Savaş peşlerinden koşarken dedim bi sıkacaklar namludan gelen giden yok Çok severek takip ediyordum ama basit bitirdiler..
    Sinema filmi gişe yapar mı yapar ..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu airsoft tüfekler neden geldi ki? Silah sever & takip eden birisi için resmen izlediğin şeyin çizgi film ayarında olduğu o kadar belli oluyor ki.

Herkesin elinde AK47 olmasına gerek yok, M16 olmasına gerek yok. Bunlar sokak çetesi, ellerinde zaten en baba kurusıkıdan bozma, el yapması tabancalar olacak, lllegal kısa dipçik i av tüfekleri olacak. Verirsin herkesin eline kuru sıkı tabancaları, av tüfeklerini.(Ses fişeği yüklersin.) hem boş kovan atan, şarjör takibi yapılan, gerçekçi güzel bir dizi çekersin. Terör örgütlerinde bu kadar tabanca yok yani.

AK47 ile atış yapanlar bilir, o silah ile GTA oynar gibi atış yaparsan o 30 merminin bittiğini anlamazsın bile.
    Elinde öyle tabanca tutar gibi de atış yapamazsın, koşarken tek el ile eli titremeden atışı Miculek bile yapamaz.
    Hiç bir arabanın kapısından mermi sekmez, deler geçer. Ara kapısı açıp oraya siper almak, gelin beni vurun demektir. Arabanın en fazla arkasına geçersin, mermi gelirse motor bloğunda kalır. Ara
    Kuru sıkıdan bozma- El yapması silahın 50-60 mermi atıp da tutukluk yapmaması imkansıza yakındır, mesela böyle bir gerçeklik katsanız ?

�u dizilere ne olur bi konsept danışmanı; silah uzmanı; her sarjörün her silaha uymadığını bilen, namlu ağzında mermi yokken, horozu kurmanın mermiyi ateşlemeyeceğini bilen, TETIK EMNİYETİNİN NE OLDU�UNU BİLEN. dizide bir tek İrfo tetik emniyetine dikkat ediyor, geri kalanlar daha önce eline hiç dolu silah almamış besbelli. Bi poligona götürün şu adamları, silah eğitimi verin.

Silah kültürü olan adam, silahı boş da olsa birbirine doğrultmaz. Ilk bölümlerde bile silahlar daha gerçekçi kullanılıyordu, herkesde kuru sıkı tabancalar vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu airsoft tüfekler neden geldi ki? Silah sever & takip eden birisi için resmen izlediğin şeyin çizgi film ayarında olduğu o kadar belli oluyor ki.

Herkesin elinde AK47 olmasına gerek yok, M16 olmasına gerek yok. Bunlar sokak çetesi, ellerinde zaten en baba kurusıkıdan bozma, el yapması tabancalar olacak, lllegal kısa dipçik i av tüfekleri olacak. Verirsin herkesin eline kuru sıkı tabancaları, av tüfeklerini.(Ses fişeği yüklersin.) hem boş kovan atan, şarjör takibi yapılan, gerçekçi güzel bir dizi çekersin. Terör örgütlerinde bu kadar tabanca yok yani.

AK47 ile atış yapanlar bilir, o silah ile GTA oynar gibi atış yaparsan o 30 merminin bittiğini anlamazsın bile.
    Elinde öyle tabanca tutar gibi de atış yapamazsın, koşarken tek el ile eli titremeden atışı Miculek bile yapamaz.
    Hiç bir arabanın kapısından mermi sekmez, deler geçer. Ara kapısı açıp oraya siper almak, gelin beni vurun demektir. Arabanın en fazla arkasına geçersin, mermi gelirse motor bloğunda kalır. Ara
    Kuru sıkıdan bozma- El yapması silahın 50-60 mermi atıp da tutukluk yapmaması imkansıza yakındır, mesela böyle bir gerçeklik katsanız ?

Şu dizilere ne olur bi konsept danışmanı; silah uzmanı; her sarjörün her silaha uymadığını bilen, namlu ağzında mermi yokken, horozu kurmanın mermiyi ateşlemeyeceğini bilen, TETIK EMNİYETİNİN NE OLDUĞUNU BİLEN. dizide bir tek İrfo tetik emniyetine dikkat ediyor, geri kalanlar daha önce eline hiç dolu silah almamış besbelli. Bi poligona götürün şu adamları, silah eğitimi verin.

Silah kültürü olan adam, silahı boş da olsa birbirine doğrultmaz. Ilk bölümlerde bile silahlar daha gerçekçi kullanılıyordu, herkesde kuru sıkı tabancalar vardı.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    241 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ckrc keleşle 3-5 el mermi atmak isteyip geri tepmeyi sönümleyemediği için heyecandan tüm mermiyi havaya atan tanıdığım var

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cok adam gitti ama yarısi doner bence
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şu dizilere ne olur bi konsept danışmanı; silah uzmanı; her sarjörün her silaha uymadığını bilen, namlu ağzında mermi yokken, horozu kurmanın mermiyi ateşlemeyeceğini bilen, TETIK EMNİYETİNİN NE OLDUĞUNU BİLEN. dizide bir tek İrfo tetik emniyetine dikkat ediyor, geri kalanlar daha önce eline hiç dolu silah almamış besbelli. Bi poligona götürün şu adamları, silah eğitimi verin.

Hocam maalesef boşa nefes tüketiyorsunuz. Kurtlar Vadisi'ndeki abilerimiz yıllarca koşarken, vücut öne hafif eğimli bir şekilde tabancayla uçanı kaçanı sektirmeden vurdular da bu millet 1 gramı geç 1 nanogram sorgulamadı. Aksine ayıldı, bayıldı, yere göğe sığdıramadı.

Ne meşhur filmler çekildi de filmde polis memuru vurulunca kimse umursamadı. Bir bakış atıp geçti. Operasyona devam etti. Dönüp bakmadan içeri girdi çatıştı ve kahrolası düşmanı öldürdü....

Olayımız yalan zaten... Bir de tabancanın, tüfeğin realiteini mi düşünecekler. Kaldı ki eline 3 5 silah alan adam tüfekle tabancanın nasıl farklı kavramlar olduğunu, hatta tabancayla isabetli atış yapmanın (öyle araba arkasından, bakmadan, köşe başından, düzgün bir duruş pozisyonu olmaksızın) özel yetenek ve çalışma gerektirdiğini, yine de kolay olmadığını bilir.

Keanu Reaves John Wick için nasıl çalışıyor. Dövüş sanatları ve atış dersleri alıyor. Gerçek silahlarla gerçek sürelerde atışlar yapıyor. Bizimkiler ne yapıyor?!?!??! Ya hamaset ya da boş kahramanlık.

Lütfen geçiniz, çene yormaya değmez.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu filmini nerden izlicez blutv de yok netflixte yok hiç bir yerde yok anlamadım mezaramı götürcekler filmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

haha katılıyorum tabanca ile 15 metreden duran hedefi vurmak bile zordur ki bunlar uçarken hoplarken adam vuruyor da dizi sonuçta öyle olcak mecburen bide sürekli mermi atmakta maliyet biyerde. tetik emniyeti dediğin polimer tabancalarda olan (bana göre çok gereksiz mantığını çözemediğim) emniyetten bahsediyosun sanırımda onu nerden anladın çünkü eli tetiğe götürdüğünde emniyetten çıkar tetik merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha katılıyorum tabanca ile 15 metreden duran hedefi vurmak bile zordur ki bunlar uçarken hoplarken adam vuruyor da dizi sonuçta öyle olcak mecburen bide sürekli mermi atmakta maliyet biyerde. tetik emniyeti dediğin polimer tabancalarda olan (bana göre çok gereksiz mantığını çözemediğim) emniyetten bahsediyosun sanırımda onu nerden anladın çünkü eli tetiğe götürdüğünde emniyetten çıkar tetik merak ettim
    Tetik emniyeti derken, parmağın atış korkuluğuna girmesi demek istedim. Yani tabancayı elinde taşıyorken veya koşuyorken elini tetik korkuluğunun içine sokmazsın, hep dışarıdır. Orada evet bir yanlış anlaşılma olabilir.

Tetik emniyeti aynen dediğin gibi TP9, Glock Serisi, P99 gibi polimer silahlarda olan çift tetik mekanizması ile silahi emniyete alan mekanizmaya deniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tetik emniyeti derken, parmağın atış korkuluğuna girmesi demek istedim. Yani tabancayı elinde taşıyorken veya koşuyorken elini tetik korkuluğunun içine sokmazsın, hep dışarıdır. Orada evet bir yanlış anlaşılma olabilir.

Tetik emniyeti aynen dediğin gibi TP9, Glock Serisi, P99 gibi polimer silahlarda olan çift tetik mekanizması ile silahi emniyete alan mekanizmaya deniyor.
    he anladım aynen hatta yaralı taşıyorlar bi ellerinde silah parmak tetikte falan öyle komedi sahneler çok bide tabancayı tüfeği ateş ederken ileri doğru itiyorlar mermi daha hızlı gidiyor heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler