User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
99 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Erdem durmuş dolandırıcı!!!

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim ben senin kendi ağzınla yazdığını aktarıyorum. Şahsi yorum yapmıyorum.

Bende ürün alıyorum vs. Elbette tüketici olarak yada ticaret erbabı olarak sen de ucuza almak istersin. Ticarette zaten alırken kazanırsın bunda hem fikiriz sanırım.

Ama içinde bir hata olacağını bile bile bir ticaret yapmak "basiretsiz" davranmaktır. Ticaret erbabı basiretli olur. Şimdi sen yeterli tecrübeye sahip olabilirsin ya da olmayabilirsin.

Ben bu ürünü alacak olsam 1. si karşı tarafa gü-ven-mem. Hele ki acaba varsa aklımda. İlk tercihim elden almak olur.

2. Si bu piyasada herkes birbirine saplama peşinde. Daha önce benzer ürünü uygun alman sana farklı ürünlerde sorun yaşamayacağın garantisi sağlamaz.

Sen eşşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın. Adam zaten dolandırıcı sen anasına sövsen ne olur sövmesen ne olur, umursar mı sence ?

Şimdi aklından acaba ne ilanı açsam da kimi dolandırsam diye düşünüyordur.

Yani nasıl bu kadar iyimser oluyorsunuz ? Yapmayın beyler yıl olmuş 2018 evlat babasını miras için öldürür olmuş el oğlu acımaz.

Keşke tamam ayır direksiyonu bir arkadaşım gelip bakacak sonra alacağım deseydin, koftiden başka numaradan arayıp geliyorum diye test falan etseydin.

150 Kimseye koymaz, ağır gelen kazıklanma hissi.
    Keşke konunun en başında bu şekilde yazsaydınız. Böyle durumlarda ben aceleci olmak gerektiğini düşünüyorum geçmişte yaşadığım tecrübeler ile alakalı. Evet daha dikkatli olabilirdim dediğiniz yöntem çok mantıklı ve kullandığım bir yöntem rakamın küçüklüğü ile ben direk aldım kardeşim sen kargoya git ver hesabını dedim ve bunları söylemeden önce kimse 150 lira ile zengin olmaz bende fakir olmam ben sana güveniyorum herhalde 150 lira için kendine laf söyletmek istemezsin dedim ve oda çok ağar sözler ile kendini güvenilir kılmaya çalıştı. Rakamlar dan ziyade en çok takışdığım nokta insanların küçücük rakamlar için kendilerine ailelerine bu lafları söyletmesi. Gerçekten ya ben çok iyimserim yada memlekette kanıbozukluk meziyet sanılıyor...

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamayın arkadaşlar birbirinizi zaten ortalık karışık.

Hepimiz günlük hayatta küçük büyük yaşıyoruz bunu. En yaşamam diyeni bile yaşıyor.

En basitinden yeğenime bir textbook almak istedim. Sıfırı orjinal 250 300 tl. Ben de ikinci el temiz bi şey alayım sonuçta çok dert değil dedim. Bir tıp forumunda alınır diye yazdım, 100 tlye verebilirim diye birisi mesaj attı, karşıdaki kişinin ismini facede arattım doktordu herhalde kendi kitabı dedim güvendim gönderdim. 4 aydır adama ulaşamıyorum.

Yani bazen ismini aratmak falan da etmiyor. Güvensek bile altından yaş adamlar çıkabiliyor. Arkadaşa da yüklenmeyin , hırsızın hiç mi suçu yok?
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memlekette beyaz olup tutulmayan tek şey kedi herhalde

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamayın arkadaşlar birbirinizi zaten ortalık karışık.

Hepimiz günlük hayatta küçük büyük yaşıyoruz bunu. En yaşamam diyeni bile yaşıyor.

En basitinden yeğenime bir textbook almak istedim. Sıfırı orjinal 250 300 tl. Ben de ikinci el temiz bi şey alayım sonuçta çok dert değil dedim. Bir tıp forumunda alınır diye yazdım, 100 tlye verebilirim diye birisi mesaj attı, karşıdaki kişinin ismini facede arattım doktordu herhalde kendi kitabı dedim güvendim gönderdim. 4 aydır adama ulaşamıyorum.

Yani bazen ismini aratmak falan da etmiyor. Güvensek bile altından yaş adamlar çıkabiliyor. Arkadaşa da yüklenmeyin , hırsızın hiç mi suçu yok?
    Bu face de isim arama olayı pek makul gelmedi bana nedense. Şimdi ben xyz kişisi dolandırıcıdır diye yazsam o adam dolandırıcı mı olacak ?

İsim benzerliği de olabilir, garezi olan birisi de yapmış olabilir. Hayali bir hikaye ile bir konu açtık mı olay bitiyor mu ?

kardeşim yeri yurdu belli parçacıdan kazık yedi Adamdan çıkma kalorifer motoru aldık, aveo için, abi bak uyar mı sıkıntı yaşar mıyız diye laf anlattık.

Üstüne çıkan ürünün fotolarını attık aynısı dimi bak karışıklık olmasın diye. Adam tamam aynısı dedi, mal bir geldi alakası yok

Ben şahsım adına daha gol yemedim, eşek kazık durumundan ötürü.

1-) Önce mevcut ilde ararım, başka ilde varsa eş -dost baktırırım. Asla önce havale-sonra mal şeklinde ticaret yapmam.

2-) 2. el değil sıfır almaya çalışırım, onu da nette (genelde n11-gg-sahibinden üzerinden get ile) en uygun bulur alırım.

3-) Satarken havale yap malı göndereyim yapmam, get açarım. He alıcı derse getsiz gönder uygun olsun risk onda malı gönderirim. (1 defa oldu)

Böyle güzel oluyor stressiz, sövmeden, acaba mal gelir mi diye düşünmeden

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. on tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. kuyumcunun kapısındayız. ve dükkân kapalı. karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın... adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. o arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, be de kayboluyorum ortalıktan. adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. ben aranıyorum. demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. on tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. kuyumcunun kapısındayız. ve dükkân kapalı. karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın... adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. o arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, be de kayboluyorum ortalıktan. adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. ben aranıyorum. demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım.
    bu durumda bizim adaletın kafası karışır ...

tefeciye de dolandırıcı yada yol verdiklerinden hangisini tutacaklarını şaşırırlar.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zora düşmüş veya düşmüş birinden bu zamana kadar mal almadım almamda allah göstermesin. Bu tarz olaylar ders niteliğinde anlayana ...

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zora düşmüş veya düşmüş birinden bu zamana kadar mal almadım almamda allah göstermesin. Bu tarz olaylar ders niteliğinde anlayana ...
    Siz hep keyfe keder seviyorsunuz sanırım ama az önce dediğiniz alırken kazanma durumu sizde hangi şartlar altında gerçekleşiyor?

A)ben keyfe keder satıcıyım, keyfim piyasanın 5lira altına satmak istiyor ve sizde beni arayıp bu malı mı alıyorsunuz.

B)benim yarın ödemem var ama kasam boş, şu arabayı piyasanın 5lira altına gideyim bozdurayım da faiz vs. oranlarına göre daha az zararım olsun diyorum ve sizde diyorsunuz ki alayımda 3 lira ekmek yiyeyim.
    Superb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bu konuda sen dolandırıcısın . Sen 300 TL istemişsin malına, adam da OK demiş. 500 desen de belki OK diyecekti.
    Alıcı da elbette kafasını çalıştırıp iyi kar ederim diye düşünmüştür ki normaldir.
    1000 TL'lik mala 800 de isteyebilirdin ama kim cebinde 800 TL ile dolaşıyor. Sen 300 diyerek aklını çelmişsin.
    Sahte mal vererek hatalı sensin bence.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacizli mal almam gibi bir yaklaşım bu.
    Adam niye zora düşmüş, neden haciz gelmiş? Başka birilerini mağdur ettiği için. Sen hacizli malı alırsın, alacaklılar bir nebze rahat alır. Neden böyle bakılmıyor olaylara?
    Okumadan imzalamam.....

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bu konuda sen dolandırıcısın . Sen 300 TL istemişsin malına, adam da OK demiş. 500 desen de belki OK diyecekti.
    Alıcı da elbette kafasını çalıştırıp iyi kar ederim diye düşünmüştür ki normaldir.
    1000 TL'lik mala 800 de isteyebilirdin ama kim cebinde 800 TL ile dolaşıyor. Sen 300 diyerek aklını çelmişsin.
    Sahte mal vererek hatalı sensin bence.
    Bunu yazan arkadaş değil.

Sülün Osman ismiyle bilinen ünlü bir dolandırıcımız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu yazan arkadaş değil.

Sülün Osman ismiyle bilinen ünlü bir dolandırıcımız.
    Ops sorry .
    Ama bakış açımı değiştirmez bu.
    Köprüyü satan abimize saygımız sonsuz .
    Okumadan imzalamam.....

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu biraz daha güncel tutarsak "en yakın arkadaşımı nasıl s**tim"e dönecek.
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memlekette beyaz olup tutulmayan tek şey kedi herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu biraz daha güncel tutarsak "en yakın arkadaşımı nasıl s**tim"e dönecek.
    Bende gerçekten konu nereye gidiyor çözemedim az kaldı helal olsun dolandırıcıya işini biliyormuş başarılarının devamını diliyorum vs. Die post lar yazılmaya başlayacak Bu sondu zaten bundan sonra banane der geçerim herhalde ...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böylelerini mutlaka ifşa etmek lazım
    ucuz diye kimse kazıklanmak-aldatılmak-kandırılmak zorunda değil

siz heralde sürekli bunları yaşaya yaşaya alıştınız bu duruma?
    malı ucuza almaya çalışan suçlu değil arkadaşlar
    sonuçta oradaki fiyatı zorla yazdırmıyorlar!

yani fiyat bir kişinin ticari kalitesini ortaya koymaz
    150tl değilde 500tl de yazabilir ve o malı gene göndermeyebilirdi değilmi?

150 liralık mal satıp göndermeyen değilde... satın alanmı suçlu yani şimdi?
    500 liralık malı göndermeyen daha gerçek o.çocuğumu yani?

sizin kafanızmı iyi ya?
    adam net net dolandırılmış işte
    yok Hakan hocam durum senin sandığın gibi değil, özellikle BMW parçalarında fiyatlar belli, düşüklerin dolandırıcı olduğu da belli, mesela bu lanet davul direksiyon denen mereti hurdacıya götürsen 400 lirayı senin cebine koyar alır yani kimse 150 liraya bu direksiyonu ilana koymaz, dolandıranda tabii ki suç ama uyanık olun diyoruz, bile bile lades durumunda da üzerine su için diyoruz... benzinliğe girdin baktın 2 lira şansını mı denersin arkana bile bakmadan kaçar mısın?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bile bile lades olmuş, geçmiş olsun.

İstanbul'da tanıdığınız yoksa bile forumdan bir arkadaşa rica edip aldıracağınızı söyleseydiniz, hemen cayardı satmaktan. 150 lira da cepte kalırdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hırsızın hiçmi suçu yok yahu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasasını yazarsın malın satılmaz, ucuz yazarsın dolandırıcı derler yine satılmaz. Bundan sonra aldığım eşyaları artık çalışmaz duruma gelene kadar kullanıp sonra çöpe atacağım.
    Bir malın ortalama fiyatı bellidir doğru. Ama bu ikinci el eşya. Fiyatını piyasanın altında yazması bir kişiyi dolandırıcı yapmaz. Piyasa altındaki fiyatlara hiç mi mal almadınız? Veya böyle mal aldığınızda diyor musunuz "kardeşim bunun piyasası senin yazdığının 3 katı ben sana onu yollayacağım" diye.
    Bu adam açık ve net bir şekilde dolandırıcı.
    Sülün Osman hikayesinde dolandırılan kişiye üzülmüyorum. Bu dünyada kolay para diye bir şey yok. Ama bu Sülün Osman'ın dolandırıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasasını yazarsın malın satılmaz, ucuz yazarsın dolandırıcı derler yine satılmaz. Bundan sonra aldığım eşyaları artık çalışmaz duruma gelene kadar kullanıp sonra çöpe atacağım.
    Bir malın ortalama fiyatı bellidir doğru. Ama bu ikinci el eşya. Fiyatını piyasanın altında yazması bir kişiyi dolandırıcı yapmaz. Piyasa altındaki fiyatlara hiç mi mal almadınız? Veya böyle mal aldığınızda diyor musunuz "kardeşim bunun piyasası senin yazdığının 3 katı ben sana onu yollayacağım" diye.
    Bu adam açık ve net bir şekilde dolandırıcı.
    Sülün Osman hikayesinde dolandırılan kişiye üzülmüyorum. Bu dünyada kolay para diye bir şey yok. Ama bu Sülün Osman'ın dolandırıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    bu söylediklerin BMW aksesuarları için hele ki Mtech ler için geçerli değil, yazdım ya hurdacıya götür akit parayı koyar cebine yollarlar, yazanların çoğu bunu bilmiyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu söylediklerin BMW aksesuarları için hele ki Mtech ler için geçerli değil, yazdım ya hurdacıya götür akit parayı koyar cebine yollarlar, yazanların çoğu bunu bilmiyor...
    Abi gerçekten hala dolandıranı haklı çıkarırcasına konuşuyorsun ya şaşırıyorum gerçekten. Onca yıllık tecrüben var hiç mi ederinin altında bir ürün almadın?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler