20 gün güzel süre bence kendine bi kız arkadaş bul![]()
anadolu yakası
sahil yürüyüş - kadıköyde mekanlarda takılmaca - vapur gezisi -avm gezisi
avrupa yakası
sahil yürüyüş - galata kulesi - istiklal caddesi - topkapı sarayı / dolmabahçe sarayı - deniz müzesi vs. müzelerin tamamı..levent bölgesi avm ler..çok sıkılırsan git maslak sanayide yürü![]()
ben 28 yıldır hala yeni yerler keşfediyorum sen napıcam diosunmesela yapılmak istenende değil yapabilmekte. 6 aydır Anadolu fenerine gidiyim diyorum gidemiyorum haftaiçi zaten leş gibi trafik haftasonu boğaz hattı daha da beter trafik. ben Avcılardayım anca yeşilköye gidiyorum boş zamanımda. ama 20 gün eğer yalnızsan zor geçer, ya manita bul ya kafa dengi birini bul tinderdan falan bişeler yap işte mekan çok
Doğdum doğalı İstanbuldayım. Her yer kalabalık. Otur oturduğun yerdeArabayla gezilmez,toplu taşımayla gezilmez.
2 senedir bisiklete başladım da yeni yeni geziyorum![]()
Kız arkadaşım istanbulda. Gezmeyi bırak üskudara geçen zor gittik. Allah sabır versin valla... Çok gereksiz dolu bir şehir
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
yılda 4 5 kere eğitim seminer için kadıköyde kalıyorum rıhtım ve karşı ara sokaklarında dolanırken harlemde hissediyorum taşranın gözünü seveyim![]()
İlk olarak profesyonel bir kamera yanınızda bulunması lazım.
1. gün
emirgan'da kahvaltı
ortaköy çay ve deniz manzarası
kadıköy'e dönüş.
2. gün beşiktaş simit elde takılmaca çarşı keşfi
ortaköy sahil'de gazete kahve kafa dinleme
kadıköy'e dönüş bağdat caddesinde gece pub (manıta yapma mücadelesi)
3. gün taksim-beyoğlu gezilecek çok yer var girdiğiniz ara sokaklara ve omuz atmamak için mücadeleye hazır olun.
4. eminönü-balat (eskici dükkanlarına bir gidin balat favorim)-kapalıçarşı- 1-2 tarihi mekan
acıkınca balık ekmek veya meşhur dönerciler var değerlendirin.
5. yine bir vapur ile beşiktaş tarafına geçiş elde simit martılara atmaa şeysi
aklınızda kalan tarihi mekanların listesini yapıp oralara gitme günü
mesela bunları konum olarak günlere ayırın liste yapın ve turlamaya başlayın ''rumeli hisarı,anadolu hisarı,fener balat cibali,emirgan korusu,bebek sahil,kuzguncuk,laleli taşhan, müzeler..... , saraylar.... , adalar..''
Kısacası say say bitmez 20 gün yetmez.
20 gün boyunca böyle devam eder bu çark.. avm'lere gidip boşa vakit kaybetmeyin yüklü alışveriş yapmayacaksanız.
vay be 2003'ten beri caddebostanda oturuyorum, bağdat caddesi geceleri manita yapma mücadelesi yeriymişbaşarılı olunabildi mi bari?
üşenmezseniz eğer maslak sanayide turlayınız ordanda bir istinye park yapın![]()
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
İstanbul'dan ayrılmak bana, gelmek millete ölümmüş...
Üsküdardan feribota bin beşiktaşa geç, simit al kuşlarla paylaş,
Kadıköyden eminönüne git, gittiğin yerleri gez,
Adalara git hepsini düzelce gez, gezmesen bile adalar hattına bin İstanbul'u al karşına izle,
Turistlerin hayranlıkla gezip görmek istedikleri yerleri gez, saraylar müzeler,
Ya hiç bişey yapmasan 500T'ye bin istanbulun büyük çoğunluğunu gezersin.
Yok bunlar bana uymaz dersen çaya çağıranlara git, beni de listeye ekle banada gel.
O da uymaz dersen sen ne yapmak istediğini söyle tarif edelim.![]()
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
İstanbulda yapacak çok şey ve gezecek çok yer var.
Bütçe çok önemli tabi.
arkadaşların verdiği tavsiyeler güzel.
Özellikle Boğaz'ı güzelce gez.
sahil şeridinde çok güzel ilçeler var, ister yürüyüş, ister toplu taşıma ile gezebilirsin.
Mutlaka bir iki saray gez, müzeye git.
Maslak oto sanayiye bir uğra, her gün yeni bir avm'ye gitmeye çalış
bak gör, 20 gün yetmeyecek bile![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
20 Gün tek başına ciddi anlamda sıkıcı olabilir.
Bir arkadaş olsaydı yanında gezilecek güzel yerler var tabi
Fakat tek başına da gezebilirsin ilk olarak anadolu yakası girişinde ki otağ tepeden başlayabilirsin
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
öncelikle toplu taşıma için mavi kart ve müze kart edinilmeli
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ehliyet varsa motor kirala gerisini google maps ile halledersin .. topluda olsa topsuz taşımada olsa kilit heryer![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)