Bende son aracım olan DS3'ümü gezenadam ile expertiz yaptırarak aldım. Dediklerinden 1 fazlası çıkmadı. Ayrıca araca baÄ·ılmadan önce şu şu noktalara özellikle bakın diye yönlendirdim. Gayet güzel bir hizmetti. Aracın durumuna göre pazarlık yapıp 2 gün sonra gidip teslim aldım.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Bu işte en güzeli gezen adam.
başka bir şehre kendin gidip baksan zaten 200-250tl masraf yapıp geliyorsun. İçine sinen araca baktıracaksın sonuç da içine sinerse almaya gidersin. Tarafsız ve dürüst çalışıyorlar umarım kaliteleri bozulmaz.
Ben bilmiyordum lafını kabul etmem. Bilmiyorsan götürüp 100 150 liraya ekspertiz yaptır öyle koy ilana kimsenin günahına girme, insanları yorma. Çok enteresandır benim sattığım hiçbir araca ekspertiz yaptırmadı alan kişiler. Neye güvendiler bilmiyorum ama 1 tanesi bile ustaya göstereceğim ekspertiz yaptıracağım demedi. Hatta en sonuncusu ile tartıştık. Adam göstermeyeceğim diyor , ben gostèrsene kardesim diyorum![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Ben daha araba satarken bilmeyen görmedim..Bilmeyen insan şaşırır..
Adama söyleyince aaa öylemiymiş , bende yeni öğrendim diyor ama yersen..
"Araç alımında eli boş dönenler" veya "İçimize sinmeyen araçlar" desek? @Maxi
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Şehirdışından araç almak gerçekten sağlam risk.
İstanbul araç fiyatları diğer şehirlere uygun diye, arkadaşım şüphelenmeyip 3 favori ekledi, çıktık gittik. Mesleklerine, konuşmalarına falan aldandı, bir gittik 3te 0 çektik
En son boş dönmeyeyim diye tavanı macunlu bir s40 için pazarlık yapıyordu, şu paraya verirsen alırım gibisinden. Enteresan olan, adam da bu a3 sahibi gibi aracı söylediğinin 5 lira altına vermediUzak yol gidince, insan sırf o boş dönmeyeyim hissiyatından dolayı bir son pazarlık yapıyor, maalesef insanlar da bunu kullanıyor.
Bu ülkede araba satarken; yalan söylemek açıklamaya yalan yanlış şeyler yazmak veya hiç birşey yazmamak bakkalda yumurta satar gibi falan araba satmak lazım herhalde. Bizim milletimiz insan gibi açılan ilandan açıklamadan anlamıyor bünye kaldırmıyor herhalde![]()
Bi araç satarken araç hakkında bildiğim ne varsa yazdım açıklamalarını belirttim.Her arayan araç hakkında bilgi alabilir miyim?değişen boya durumu ne diye soruyordu.Okumayı araştırmayı sevmeyen,her konu hakkında bilgisi olmayan ama fikri olan bir milletiz.
Ebay'de falan bazen araba ilanlarına bakarım. Onlarda bisürü fotoğraf koyma hakkı var sanırım. Hal böyle olunca adam arabanın altını bile çekip koyuyor. Hatta arabanın kusurlu yerlerinin fotoğraflarını çekip koyan sayısı da oldukça fazla. Orada yaşasam sanki arabayı görmeden alacak kadar bilgi sahibi oluyorsun sadece ilanlara bakarak.
Sonra sahibindene giriyorum. Adam s.kine bile takmamış, gece gece çekilen fotoğraflar, flu fotoğraflar, tek fotoğraflı ilan vs... Yav arabanın sol 2 kapısı boyalı diye adam arabanın sol tarafını hiç çekmemişfalan filan...
Başka bir ilanı açıyorum, açıklaması "detaylı bilgi için arayın" tamam destan yazma ama bir iki kelam arabandan bahset, kazası var mı, değişen boya vs. durumlardan bahset. Bu ilanları da direk geçiyorum.
Geçen ay e90 ararken ilanlarda bi e90 beğendim, araç Ankara'da. Fotoğraflardan bakılırsa araba bebekler ötesi. Ya diyorum bu araba nasıl bu kadar temiz. Neyse aracı görmeye gittim. Arabanın içine bi oturdum sanki içerde hayvan beslemişler. Galeri sahibi fotoğrafçıydı sanırımTam bir hayal kırıklığıydı.
Sunroof bi xenon seciyorum ama çıkmayınca acayip sövüyorum. Bir insan olmayan şeyi neden işaretler ki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)