Leonlarda kapı sacı değişmez o kapıyı nasıl yaptılar acaba
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
dün antalyadan bu aracı almaya gittik. tam olarak bi hayal kırıklığı sayılır mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim. oto rapor ekspertiz firması şu anda en güvendiğim ekspertiz firması olduğu için direk olarak oraya gittim. aracın boyası her yerinde 180 mikron gibi değerlerde çıkarken motor kaputu sağ ön çamurluk ve sağ ön kapıda 240 250 mikron aralığında çıktı. kaporta ustası boyanın orjinal olduğunu ama bu mikron değerlerinden kaynaklı olarak aracı satarken zorluk yaşayabileceğimizi söylediği için aracı almak istemedik. aracın boyasız olduğu kosifler tarafından da onaylandı fakat satış sırasında herhangi bi ekspertiz merkezinde boyanın sadece makine ile kontrol edildiğini varsayarak vazgeçtik araçtan. bilginiz olsun
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
en iyisini yapmışsınız. biz yeni proje üstünde çalışıyoruz. bazı markalarla anlaşmak üzereyiz. proje şu; özel siparişle fabrikadan araçları boyanmamış olarak alıp alıcıya teslim ediyoruz. fabrikanın dahi boyamadığı 0 boya araç satışı çok yakında. burdan da talep toplamayı düşünüyoruz yakında.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Fiyatın uçuk olmasını geçtim ilanda hatasız boyasız diyorlar. Kıllandım,plakaya mesaj attım, 3500 lira hasar kaydı çıkıyor. Ön tampon, sağ davlumbaz, sis farı vs değişmiş. ( olan 14 liraya oldu yani)
Arıyorum, bastıra bastıra soruyorum. Diyorum ki araçta kaza bela değişen var mı? Adam utanmadan " hatasız, araçta hiç birşey yok" diyor.
Sonra galeriler böyle böyle diyince kızarlar bir de![]()
Bırakın insanlardaki şu boya takıntısını isteyen boyasızı için uğraşır isteyen komple boyalı araba alır. 150k para vericem bende boyasız olsun isterim. 2 yaşında araba için kimse komple boyalı olsun sorun olmaz diyecek kadar salak değil şu forumda. 10-20 yaşında araba ararken boyasızını aramak saçma olur ama yeni bir arabanın boyasızını aramak saçma değil.
Hiç bir zaman avrupa (refah) seviyesine ulaşamayacağımız boya takıntısı normal.
Ön tamponu sis farı ve davlumbazı değişmiş gayet normal, hasar kaydı da normal ne arıyorsunuz anlamıyorum ki. Sonuçta arabanın kasası orjinal mi değil mi adam yalan söylemiyor sana. Park ederken yüksek kaldırıma vurdu belki ve kaskodan değişti illa hata olarak mı saymak lazım bunu? Ben hatasız boyasız diye ön arka tamponu boyalı araç sattım şimdi ben suçlu muyum?
İlan bize hesaplı geldiği için 2 saat sonraki ilk uçakla Ankara'dan İzmir'e gittik. O zamanın parası tek yöne 600 tl uçak bileti parası vermiştik. İlan da fos çıkınca 400 civarına da dönüş biletini almıştık.
O olaydan sonra mümkün mertebe yaşadığım ilden bir araba almaya dikkat ediyorum.
Kasa anlamı olarak hiç bir yer saymıyor ki ekspertizde tampon boyalı mı ya da değişmiş mi diye soramıyorsun bile bakmıyoruz diyor.
Ama ilana galerici şunu yazabilirdi 3500tl trameri vardır bunun sebebi ön tampon ve sis farı değişimidir diye daha uygun olurdu.
Ama hayal kırıklığı yaratacak bir durumu yok yani sonuçta hatasız-boyasız diyebilir kimse de bişey diyemez.
Açıkcası tamponu bende boyadan saymıyorum atıyorum araç bakmaya gittim tampon boyalı araç sahibi söylememiş dert etmem neden söylemedin diyede sitem etmem o kadar detaycı olursak araba alamayız alsakta binemeyiz hep garajda durması lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)