us robotics genel olarak iyi olmasına rağmen çok şikayet duydum
onun dışında xyzel,d-link, arties gibi modemlerden pek şikayet duymadım açıkçası
ayrıca ben d-link dsl-g634t modelini kullanıyorum 2 senedir hiç kapatmadım + olarak d-link airplus extreme access point kullanıyorum
4. kattayım giriş katından bile full çekiyoralırken anteninin değiştirilebilir olması çok onemli bence genelde uzerlerindeki düşük db antenleri değiştirerek kapsama alanını genişletebilrsin
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kullandığım robotics sürekli kopuyordu. Onun yerine philips aldım. Biraz pahalı fakat hem sinyal gücü hemde kapsadığı alan robotics göre çok daha iyi.
cisco altyapısı kullanan linksys modellerini incelemenizi öneririm. çok memnunum ama benimkinde aç-kapa düğmesi yok
http://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=32554
telekomda kopmalar modemden deil bi ara bendede oluyodu eger hatta telsiz telefon varsa telefon calıp acıldıgı anda baglantı kopuyodu o olabilir
1881 - 193∞
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Airties modem zaten USR kullanıyo elektronik olarka yazılım TR üretimi. Kaliteli bir üründür. Adaptörüden içine kadar. Korkmadan kullanabilirsiniz ama Wireless olarak hangisi daha uzaktan yada 4üncü kattan çeker birşey diyemem.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
philips var elimde wirless 4 port güzel kaliteli bi ürün çok az kullandım ne zmn aldım hatırlamıyorum güzel kaliteli bi ürün tellcom un internetine geçtiğim için boşa çıktı istersen sıfırına bakıp epey uygun bi fiyata verebilirim... maksat işin görülsün...
Zoom cok kaliteli, baglantıyla ilgili en ufak bir sorun yasamıyorsun.
Alırken 2 modem parası vermistim ama cok memnunum.
Tek sorun biraz fazla ısınıyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Zoom gerçekten iyi bir modem markası. Benim yıllardır kullandığım Zoom X4 pert'e çıkınca, kablolu Zyxel aldım. Sanki Zoom hat'ta daha çabuk bağlanıyordu...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hepinize degerli cevapları için tesekkür ederim..burdan anlasılan birazda sorun yasayıp yasamama şans işi gibi gözüküyor..
zoom,zyxel,inca,airties,d-link,linksys,robotics bakacağım markalar bunlara tek tek bakıcam kafama uyanı alırım artık...
sadece zyxel,airties ve robotics konusunda kaam karısıktı..
yavuz abi peki zoomda ısınmadan dolayımı adaptörün yandı..baska bi sorun yasadın mı..kopma,kendilğinden kapanma falan..yaz sıcaklarında sorun yasıyormusun???
elektronik üründe biraz kıl bi insanımdır..2. el,garantisi falan filan derken sıcak bakmıyorum ama yinede cok tesekkür ederim
zoom kullandım 2 defa arıza çıkardı,airties 4 port kablolu modelini aldım çok memnumdum sonra mecburiyetten airties rt-206 kablosuz aldım sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum maşallah tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)