User Tag List

Sayfa 4/6 ÝlkÝlk ... 23456 SonSon
113 sonuçtan 58 ile 76 arasý

Konu: Aracýmý Sevemiyorum!

batu34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    25
    Þehir
    Ýstanbul/Avcýlar
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ne denir ne söylenir bilemiyorum ama seni en iyi ben anlarım abi,

Vakti zamanında aile büyüklerinden birisinde ilk sahibi olduğu 1999 model 1.4 80 Hp'lik Broadway RNİ vardı. Biraz baskımla beraber Broadway satıldı yerine 2010 model sıfır km symbol geldi 1.2 16v 75'lik olanlardan. Ben bu arabadan hiç bir zevk alamıyorum abi yıllardır, kullanmak bile bir eziyet geliyo insana ve ayrıca yoruyorda. Rampa yukarı çekelemez bazı durumlarda gaz yemez yani tam bir beladır, Keza 2014 yılında dayım 1.2 icon clio4 aldı ort. 2.5 yıldı sattı oda aynı dertten muzdaripti. Kısaca Renault'un D4F motorlarından kesinlikle uzak durulmalı eve avluya sokulacak motorlar değiller. Clio4'ü satıp temiz düzgün bi megane3 coupe almanı umuyorum onur abi

Uzaklaþtýrýlmýþ Kullanýcý
    Þehir
    Ankara - Þ.Urfa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý batu34 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Şimdi ne denir ne söylenir bilemiyorum ama seni en iyi ben anlarım abi,

Vakti zamanında aile büyüklerinden birisinde ilk sahibi olduğu 1999 model 1.4 80 Hp'lik Broadway RNİ vardı. Biraz baskımla beraber Broadway satıldı yerine 2010 model sıfır km symbol geldi 1.2 16v 75'lik olanlardan. Ben bu arabadan hiç bir zevk alamıyorum abi yıllardır, kullanmak bile bir eziyet geliyo insana ve ayrıca yoruyorda. Rampa yukarı çekelemez bazı durumlarda gaz yemez yani tam bir beladır, Keza 2014 yılında dayım 1.2 icon clio4 aldı ort. 2.5 yıldı sattı oda aynı dertten muzdaripti. Kısaca Renault'un D4F motorlarından kesinlikle uzak durulmalı eve avluya sokulacak motorlar değiller. Clio4'ü satıp temiz düzgün bi megane3 coupe almanı umuyorum onur abi
    Cevabýn için çok teþekkür ederim D4F motor mahvetti beni Ama þimdi satýp daha zevk veren bir otomobil alacaðým. Bu ya BMW ya da Meg2RS olacak.. Nasip..

batu34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    25
    Þehir
    Ýstanbul/Avcýlar
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý FreeCaptiv3 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Cevabýn için çok teþekkür ederim D4F motor mahvetti beni Ama þimdi satýp daha zevk veren bir otomobil alacaðým. Bu ya BMW ya da Meg2RS olacak.. Nasip..
    Yukarýdaki yazý karmaþasý için özür diliyorum abi sorunu farkettiðimden beri çabalýyorum ne silebildim nede düzeltebildim. Anladýðým kadarýyla renault'tan ufak bi sýkýlma var gibi, Megane2 RS'lerinde bir çoðu artýk bildiðin üzere turþuya kaçma durumundalar abi güzel bir e90 ,e46 veya e39 tarzý otomobiller daha zevk verir diye düþünüyorum. Hayýrlýsý olsun þimdiden onur abi

Emirhancakir - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    Pendik / Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fantazi mý arýyorsun hocam? BMW E36, E34, E46, E39 al fantezinin ta kendisini yaþa Ama ucuzlarýndan al ki tam PetrolHead karakterine otursun.

Þaka bir yana eðer gelecekle ilgili büyük planlarýnýz var ise bence arabanýz'a þükredin. Ýnanýn eski araçlar ne kadar düþük km olsa bile önünde-sonunda patýr patýr bir þeyler çýkartmaya baþlýyor. Bence fazla sýkmayýn canýnýzý..

ACTPK - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    Ýzmir
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý R.I.P Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Evlendin çoluk çocuk olacak 4 kapý araba al diye diye aldýrdýlar 4 yýl oldu hala çocuk yok yakýn dönemde de niyetim yok
    O nedenle söylenenleri dinleme keyfin ve bütçene uygun biþey al geç derim
    Ulan kader mahkumuyuz be mayk

O deðilde evlenirken ev ev diye gitti 3.35 Hayýr o an alsak üzülmezdim Arada dizelide kaynadý bi anda dobloya binerken bulmuþtum kendimi

Þehir
    Ankara - Þ.Urfa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Emirhancakir Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Fantazi mý arýyorsun hocam? BMW E36, E34, E46, E39 al fantezinin ta kendisini yaþa Ama ucuzlarýndan al ki tam PetrolHead karakterine otursun.

Þaka bir yana eðer gelecekle ilgili büyük planlarýnýz var ise bence arabanýz'a þükredin. Ýnanýn eski araçlar ne kadar düþük km olsa bile önünde-sonunda patýr patýr bir þeyler çýkartmaya baþlýyor. Bence fazla sýkmayýn canýnýzý..
    Doðru söylüyorsunuz, yahu büyük planlarým yok yani en azýndan þimdilik.. Garanti muhabbetinden dolayý da biraz kapana kýsýlmýþ gibiyim.
    Alýntý Can_t Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

O deðilde evlenirken ev ev diye gitti 3.35 Hayýr o an alsak üzülmezdim Arada dizelide kaynadý bi anda dobloya binerken bulmuþtum kendimi
    Senin olay çok fena olmuþ abi

SK10 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    26
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin yeni araban eskisinden kötü çýkmýþ abi sýkýntý orada acilen aracýný deðiþtirmelisin
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTÝON ELEGANCE

tayf - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    43
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kendimi ayný durumda hissediyorum 4 yýl boyunca 1.6 clio sport kullandým arabamla uðraþmaktan biþetler yapmaktan keyif alýyordum daha sonra bir anlýk kararla sattým ve bir sürü býdý býdýnýn ardýndan dizel laguna 3 araba aldým ama bu araba hiç bana göre deðilmiþ benim 20 30 sene kullanacaðým tarzda bir araba kýsmetse bu yaz arabayý deðiþtireceðim , aklýmda küçük ve benzinli bir araba almak var þu aralar 1.0 eco tsi ibizalara bakýyorum

Þehir
    Ankara - Þ.Urfa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý SK10 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    senin yeni araban eskisinden kötü çýkmýþ abi sýkýntý orada acilen aracýný deðiþtirmelisin
    Eskisini geri almayý bile düþündüm

Alýntý tayf Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende kendimi ayný durumda hissediyorum 4 yýl boyunca 1.6 clio sport kullandým arabamla uðraþmaktan biþetler yapmaktan keyif alýyordum daha sonra bir anlýk kararla sattým ve bir sürü býdý býdýnýn ardýndan dizel laguna 3 araba aldým ama bu araba hiç bana göre deðilmiþ benim 20 30 sene kullanacaðým tarzda bir araba kýsmetse bu yaz arabayý deðiþtireceðim , aklýmda küçük ve benzinli bir araba almak var þu aralar 1.0 eco tsi ibizalara bakýyorum
    Ýnþallah gönlünüze göre bir otomobil sahibi olursunuz. PetrolHead olmak zor bu coðrafyada

MCN21 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    34
    Þehir
    türkiye/istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence asil sorun aracin 75hp olmasi ve garanti kapsaminda olmasi Degistirecekseniz bence 4-5 yasini gecmemis turbo motorlu bir araca gecin. 1.6thp yada 1.4tsi tercih edilebilir.

huseyinturk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    34
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 2003 model 200k kmde sürekli sorun çýkaran bir 307m vardý. Araba bir bende bir sanayide olunca çevremdekilerin baskýsýyla istemeye istemeye deðiþtirip sýfýr clio aldým 2014te. Hayattan soðudum, 2 yýl kadar bindim clioya ama zorla bindim, coil vs yaptým yine olmadý. Sonra yine kaþýntý baþladý satýp 3.20d aldým 2011 160k kmde. Ara sýra ufak tefek sorun çýkarýyor, 307 kadar olmasada þimdilik durumlar iyi.
    Ama ilk araba olduðundanmýdýr bilmiyorum 307nin verdiði keyfi hiç bir arabadan alamýyacakmýþým gibi geliyor.
    307yi 19a alýp en az 20bin masraf yapýp (3 kere motor vs) satarken 16,500e bir günde satmýþtým

MatraX_07 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    38
    Þehir
    Antalya
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeþim Bak o kadar araba aldým sattým hala 07 CYB 55 Coupe'mi özlüyorum..

Ayrýca yaþa da baðlý olarak yavaþtan tat almýyoruz bazý seylerden,çabuk sýkýlýyoruz galiba YAÞLANIYORUZ

THe_ONe - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    Konya
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2014 yýlýnda aile baskýlarýna dayanamayýp o km CC almýþtým. 1 sene ancak dayanabildim hafta sonu binerim diye e36 cabrio aldým.Cabrioyuda 1 sene kullandýktan sonra sattým. 6 ay sonrada CC yi sattým. Þimdi 2008 WRX var birde E39 M5 var yakýt konusunda bazen çok þikayetci olsamda ikisinde beni çok mutlu ediyor

Kadir Salim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    32
    Þehir
    Samsun
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý MatraX_07 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Ayrýca yaþa da baðlý olarak yavaþtan tat almýyoruz bazý seylerden,çabuk sýkýlýyoruz galiba YAÞLANIYORUZ
    Yaþlýlýk alameti bunlar
    Coupe her zaman zinde tutar

Þehir
    Ankara - Þ.Urfa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý MaCuN21 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence asil sorun aracin 75hp olmasi ve garanti kapsaminda olmasi Degistirecekseniz bence 4-5 yasini gecmemis turbo motorlu bir araca gecin. 1.6thp yada 1.4tsi tercih edilebilir.
    Ben de ayný fikirdeyim. Teþekkür ederim cevabýnýz için ama "old school" araçlar nedense daha bir cazip geliyor.

Alýntý huseyinturk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benimde 2003 model 200k kmde sürekli sorun çýkaran bir 307m vardý. Araba bir bende bir sanayide olunca çevremdekilerin baskýsýyla istemeye istemeye deðiþtirip sýfýr clio aldým 2014te. Hayattan soðudum, 2 yýl kadar bindim clioya ama zorla bindim, coil vs yaptým yine olmadý. Sonra yine kaþýntý baþladý satýp 3.20d aldým 2011 160k kmde. Ara sýra ufak tefek sorun çýkarýyor, 307 kadar olmasada þimdilik durumlar iyi.
    Ama ilk araba olduðundanmýdýr bilmiyorum 307nin verdiði keyfi hiç bir arabadan alamýyacakmýþým gibi geliyor.
    307yi 19a alýp en az 20bin masraf yapýp (3 kere motor vs) satarken 16,500e bir günde satmýþtým
    Sanýrým emek verdikçe benimsiyor insan, sahiplenme duygusu verilen emek miktarý ile doðru orantýlý

Alýntý MatraX_07 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Coupe özleniyor, geçen karþýma çýktý eski arabam hatta, inceden bir duygulandým

Daha dur be abi yaþýmýz kaç sanki

Alýntý THe_ONe Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bende 2014 yýlýnda aile baskýlarýna dayanamayýp o km CC almýþtým. 1 sene ancak dayanabildim hafta sonu binerim diye e36 cabrio aldým.Cabrioyuda 1 sene kullandýktan sonra sattým. 6 ay sonrada CC yi sattým. Þimdi 2008 WRX var birde E39 M5 var yakýt konusunda bazen çok þikayetci olsamda ikisinde beni çok mutlu ediyor
    Umarým bana da, sizin mutluluk kaynaklarýnýzdan bir tanesi nasip olur Teþekkür ederim cevabýnýz için

MatraX_07 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    38
    Þehir
    Antalya
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý FreeCaptiv3 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben de ayný fikirdeyim. Teþekkür ederim cevabýnýz için ama "old school" araçlar nedense daha bir cazip geliyor.

Sanýrým emek verdikçe benimsiyor insan, sahiplenme duygusu verilen emek miktarý ile doðru orantýlý

Coupe özleniyor, geçen karþýma çýktý eski arabam hatta, inceden bir duygulandým

Daha dur be abi yaþýmýz kaç sanki
    yaslýlýk sadece yasla ýlgýlý deðil ki yasanmýslýklar

Umarým bana da, sizin mutluluk kaynaklarýnýzdan bir tanesi nasip olur Teþekkür ederim cevabýnýz için
    Alýntý Kadir Salim Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yaþlýlýk alameti bunlar
    Coupe her zaman zinde tutar
    bulalým bana da alalým

rain man - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    35
    Þehir
    Sakarya
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de bunun tam tersi versiyonu var. Keyifli aracý olup sýrf deðer kaybetmesin, km'si de daha fazla yükselmesin diye düþüncesi uðruna var olan arabasýný ilana koyup standart bir araç arama durumu var (ben).

Tüm arkadaþlarým ideal uðruna gençliklerinin üç dört yýlýný asistanlýkla geçirirken kimilerine göre aptalca da olsa ben keyifle hobilerimi yapabileceðim bir yol seçtim ve önce istediklerimi gerçekleþtirip sonrasýnda kariyer yapmayý amaçladým.

Belki mantýk ölçüsünde yarýn piþman olacagim ama keyifle arabama sahip olup onu istediðim gibi modifiye edip her iþlem sonrasý kullanma zevkini yaþayarak piþmanlýk duygusunu kafamdan uzaklaþtýrdým.

Uzun lafýn kýsasý, ekonomi yapmaný gerektirecek ciddi bir durum yoksa istediðini yaþamak gerek. En azýndan bütçenin elverdiði ölçüde de olsa sana uyacak bir kalýp bulabilirsin bence
    Alýntý bhb Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Memlekette beyaz olup tutulmayan tek þey kedi herhalde

KÖROÐLU - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Þehir
    SAKARYA
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý tayf Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ayný durumda kafamýn etini yediler, gittim sattým çiçek gibi sport'u c5 aldým. Tamam c5 sporttan fersah fersah iyi ama o hissi o keyfi vermiyor.

R.I.P - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    38
    Þehir
    09-77
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Can_t Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

3.35 metres 3.20d evlenilecek araçtý. ayný anda ikisi ile birlikte tam nirvanaya ulaþmýþken doblo olmadý tabi
    bende de durum daha fena mevcut 4 kapý yanýna yetmedi 2. 4 kapýyý da aldým ama hala çocuk yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler