İnsanları kaçakcılıga yoneltıyorlar
ama yurt dısındakı satıs yapan adamda alırsmıs 300 dolarlık cıhaz aldım 20 dolar yazmıs faturaya ben soylemeden![]()
İnsanları kaçakcılıga yoneltıyorlar
ama yurt dısındakı satıs yapan adamda alırsmıs 300 dolarlık cıhaz aldım 20 dolar yazmıs faturaya ben soylemeden![]()
Kulaklarımızın arkasını hazırladık bekliyoruz![]()
Aldığın ürünün fiyatını düşük gösterip kaçırıyosun. Küçüğü büyüğü olmaz ki bu işin. SAdece çalışanlar mı vergi kaçırıyor?![]()
Instagram: mutusgarage
İthalatçıyım bu tarz kısıtlamalar da etkilenen biz oluyoruz (iyi veya kötü anlamda). Bu sınırlamayı hem sevdim hem sevmedim. Sevdim çünkü; bana pahalı diyen adam, kendisi getirmeye çalıştığın da benim verdiğim fiyattan daha pahalıya alacak. Sevmedim çünkü; nasıl olsa getiremezler diyerek bunu avantaja çevirip fiyatı esnetmeyecek kimse.
%100 kar marjı benim bulunduğum markada yok. %100 marj ancak distribütör veya bayii olan firmalar kazanır.
Ekonomi o kadar kötü olmuş ki burada pahalı bile insanların buradan almasını istiyorlar. Devlet teşvik olarak para yerine esnaf ve tüccar'a; önümüzde ki 1 yıl stopaj, ssk ve gelir vergisi indirimi" yapsa piyasa hareketlenir. Onun yerine göz boyama yapıyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)