User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Arkas Otomotiv Ankara Tavanı direği macunlu araba sattılar

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 Aralık ayında VW Florya Mez bayisinden 0 (sıfır) km aldığımız Poloyu satarken öğrendik ki sol kapı değişmiş. Atılabilecek her yere mail attım , gittim görüştüm vs vs karşılığında koca bir hiç aldım Umarım siz başarabilirsiniz.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada edit olmadığından yazmak istedim, orada yıldızla sansürlenmiş kelimeyi neden sansürledi anlamadım.. "m a l u m" yazıyor orada
    Malu m site yazılamasın diye.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki peugeot yetkili servisinda yapilmistir, servis gecmisini sorgulayin derim...

Peugeotta atiyorum 01.01.2017 de tamir gorduyse

Ekspertiz raporuda 01.02.2017 de tavana boyasiz yazdilarsa hukuki olarakta kazanirsiniz

Diger turlu zor gorunuyor
    aynen aracın nerde nezaman hasar alıp onarıldığını kanıtlayabilirsiz aracın onceki hasarı ve size verilen rapor tutmadığından anca hak idda edebilirsiniz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle Arkasın kasıtlı yaptığına inanmıyorum. Elemanlarının aracı alırken hızlı şekilde hareket etmesinden kaynaklıdır. Gayriihtiyaridir yani. Ha süre uzun yardımcı olacaklarını sanmıyorum ama inşallah sıkıntınızı giderirler.

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KemalHDH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle Arkasın kasıtlı yaptığına inanmıyorum. Elemanlarının aracı alırken hızlı şekilde hareket etmesinden kaynaklıdır. Gayriihtiyaridir yani. Ha süre uzun yardımcı olacaklarını sanmıyorum ama inşallah sıkıntınızı giderirler.
    Ben artniyetli olduklarını düşünüyorum, bu işin kaynağında olupta, ya neresinde ne var bilmiyoruz demek saçma olur, ****puya *ikiş öğretilmez. Koluman 2. elde çenç W212 satmıştı birine de, o zar zor iade edebilmişti geri.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sırf bu yüzden bugün bir galeriden 0 km araç teslim alırken boya makinesiyle tüm parçaları kontrol ettirdim ben de başında durarak. Kimseye güvenmeyeceksiniz maalesef

Arkadaşların söylediği gibi sigorta ve servis kayıtlarına bakın, sonra uzlaşmaya gidin, ellerinde en uygun takas edebilecekleri araba nedir onu öğrenmeye çalışın derim. İşi yokuşa sürerlerse avukatla yine aynı talepte bulunursanız daha ciddiye alabilirler

Gün sonunda eğer müşteri memnuniyeti öncelikleri yoksa ve boyanın tarihiyle ilgili bir ispat bulamazsanız bir hak iddia edebileceğinizi sanmıyorum

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 Aralık ayında VW Florya Mez bayisinden 0 (sıfır) km aldığımız Poloyu satarken öğrendik ki sol kapı değişmiş. Atılabilecek her yere mail attım , gittim görüştüm vs vs karşılığında koca bir hiç aldım Umarım siz başarabilirsiniz.
    Citroen c3 aldık sıfır , 1-2 sene kullandık sonra fark ettik ki boyalı çıktı 2 kapısı.. Mahkemeye gidiyorduk ki anlaşalım dediler , aracı geri verdik (yeni kasa çıkmıştı) yeni kasayı diğer araçla olan farkı verip atıyorum biz 60 bine aldık yeni kasa 90 bin yani 30 bin tl verip sıfır araç aldık.. Kozyatagındaki citroen de yaşadık bunu.Çok da memnun kaldık çok yardımcı oldular.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba,

Değerli yorumlarınızın hepsini okuyorum inceledim önerilerinizin bir çoğunu uyguladım ve şu sonuca varbildik;

Arkas Otomotiv Ankara ile uzun uğraş görüşmelerimiz sonucunda, aracımı geri almayı ve eş değer modeli ile değiştirmeyi kabul ettiler. Arkas Otomotiv'den aldığım üçüncü araç olması neticesinde müşteri memnuniyeti odaklı zararı giderilme yönünde karar kıldılar.

Aracın gerçektende tavan boyasının atlandığını kabul ederek, eş değer muadili bir araç ile değişim sağlanacağı bildirildi.

Ben aracımın kredisini kapattım, borçlarını ödedim. Bugün veya yarın bana yeni otomobili teslim edecekleri bildirildi.

Yeni araç ile değişim sağlandığında daha detaylı bir bilgilendirme yapacağım.

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.

GEB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Uzlaşabildiğinize sevindim açıkcası çirkefe yatmamaları güzel bir durum.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasal olarak hak talep edersiniz o da şöyledir..

-Servis kayıtlarına bir baktırın eğer sizin aldığınız tarihten önce kayıtlarda tavanda boya varsa size satan kurum her türlü SUÇLU
    oldu ki kayıt yok ve bunu servis hata yapıldığını kabul ediyorsa bu kayıt olduğuna dair mesaj vb belge almaya bak
    Her türlü bastır sonucta hak senın olur

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Aylık yüz küsur tane araç satan firmalarda yaşanabilecek sıkıntılar bunlar. Önemli olan, sonrasındaki yaklaşım. Gayet makul bir çözüm sunmuşlar bence.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler