2011 Aralık ayında VW Florya Mez bayisinden 0 (sıfır) km aldığımız Poloyu satarken öğrendik ki sol kapı değişmiş. Atılabilecek her yere mail attım , gittim görüştüm vs vs karşılığında koca bir hiç aldımUmarım siz başarabilirsiniz.
2011 Aralık ayında VW Florya Mez bayisinden 0 (sıfır) km aldığımız Poloyu satarken öğrendik ki sol kapı değişmiş. Atılabilecek her yere mail attım , gittim görüştüm vs vs karşılığında koca bir hiç aldımUmarım siz başarabilirsiniz.
Kesinlikle Arkasın kasıtlı yaptığına inanmıyorum. Elemanlarının aracı alırken hızlı şekilde hareket etmesinden kaynaklıdır. Gayriihtiyaridir yani. Ha süre uzun yardımcı olacaklarını sanmıyorum ama inşallah sıkıntınızı giderirler.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Valla sırf bu yüzden bugün bir galeriden 0 km araç teslim alırken boya makinesiyle tüm parçaları kontrol ettirdim ben de başında durarak. Kimseye güvenmeyeceksiniz maalesef
Arkadaşların söylediği gibi sigorta ve servis kayıtlarına bakın, sonra uzlaşmaya gidin, ellerinde en uygun takas edebilecekleri araba nedir onu öğrenmeye çalışın derim. İşi yokuşa sürerlerse avukatla yine aynı talepte bulunursanız daha ciddiye alabilirler
Gün sonunda eğer müşteri memnuniyeti öncelikleri yoksa ve boyanın tarihiyle ilgili bir ispat bulamazsanız bir hak iddia edebileceğinizi sanmıyorum
Citroen c3 aldık sıfır , 1-2 sene kullandık sonra fark ettik ki boyalı çıktı 2 kapısı.. Mahkemeye gidiyorduk ki anlaşalım dediler , aracı geri verdik (yeni kasa çıkmıştı) yeni kasayı diğer araçla olan farkı verip atıyorum biz 60 bine aldık yeni kasa 90 bin yani 30 bin tl verip sıfır araç aldık.. Kozyatagındaki citroen de yaşadık bunu.Çok da memnun kaldık çok yardımcı oldular.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Merhaba,
Değerli yorumlarınızın hepsini okuyorum inceledim önerilerinizin bir çoğunu uyguladım ve şu sonuca varbildik;
Arkas Otomotiv Ankara ile uzun uğraş görüşmelerimiz sonucunda, aracımı geri almayı ve eş değer modeli ile değiştirmeyi kabul ettiler. Arkas Otomotiv'den aldığım üçüncü araç olması neticesinde müşteri memnuniyeti odaklı zararı giderilme yönünde karar kıldılar.
Aracın gerçektende tavan boyasının atlandığını kabul ederek, eş değer muadili bir araç ile değişim sağlanacağı bildirildi.
Ben aracımın kredisini kapattım, borçlarını ödedim. Bugün veya yarın bana yeni otomobili teslim edecekleri bildirildi.
Yeni araç ile değişim sağlandığında daha detaylı bir bilgilendirme yapacağım.
Yasal olarak hak talep edersiniz o da şöyledir..
-Servis kayıtlarına bir baktırın eğer sizin aldığınız tarihten önce kayıtlarda tavanda boya varsa size satan kurum her türlü SUÇLU
oldu ki kayıt yok ve bunu servis hata yapıldığını kabul ediyorsa bu kayıt olduğuna dair mesaj vb belge almaya bak
Her türlü bastır sonucta hak senın olur
Geçmiş olsun. Aylık yüz küsur tane araç satan firmalarda yaşanabilecek sıkıntılar bunlar. Önemli olan, sonrasındaki yaklaşım. Gayet makul bir çözüm sunmuşlar bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)