Giriş ve orta seviye ürünleri bile karşılaştırınca bu muhabbet farkediliyor. Samsung ve diğer bir çok markada gözüm uyum sağlamıyor lg bariz daha doğal bir renk tonu sağlıyor. Belki üst seviye ürünlerde daha farklı bir durum vardır o yüzden ürün tavsiyesinde bulunamıyorum ama ben olsam lg bakardım.
samsung almada ne alirsan al , 2. televizyonum panel arizasi yaşadi.her markanin paneli samsung olsada o panel samsungdayken sorun oluyo baska markadayken sorun olmuyor bunu anlayamadim.
Benim bir arkadaşım var. Eskiden Erenköy Panasonic yetkili servisteydi, şimdi Göztepe Arçelik'te. Kendi de evinde Panasonic plazma kullanıyor hatta![]()
Eski elektronikçidir. FB Statında 1907 tribün katının tüm işlerini de o yapar, maç günleri nöbetçi olarak acil durumlar için orada olur vs.
Samimi arkadaşımdır, istersen telefonunu verebilirim
Kanka panel Samsung da kalitesi kaçıncı seviye? Bir de panel driver'ları çok ama çok önemli. Dandik olursa isterse panel ağzıyla kuş tutsun. Ya çabuk bozulur yada görüntü kalitesi iyi olmaz.
İş içine girdikçe çok teferruatlı. En iyisi genel kullanıcıların memnun kaldığı bir marka alıp geçmek.
Ben LG flat lcd kullanıyorum. 3D vs. full cihaz. Dahili uydu alıcısı kanal değiştirme hızı adamı kanser eder. Turkcell TV kullandığımdan kanser olmadım çok şükürOnun dışında 2,5 yıldır gerçekten memnunum
Bende LG70UH700V var baya memnunum 4K HDR ve iyi fiyata aldım. Sonos la ses te görüntüde süper
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
kesinlikle LG almalısınız.Son bi kaç yıldır açık ara önde tv'ler arasında.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Abi tv yi koyacağın oda/salon kaç metrekare bilemem ama 140 falan bakmalısın bence![]()
kanka 2009 yapimi lg plazma tv var evde , hala taş gibi birkere bile servis gormedi acilmamazlik etmedi.samsung modelini bilmiyorum eve gecince yazayim bakip , tvdeki goruntunun yarisi cizgi cizgi beyaz yarisi normal gosteriyo , ikinci panel arizasi yasayan samsungum bu.hadi bunuda gectim laptop aldim samsung koyu bordo /mor renk gr force kartli i5 falan zamaninda 5 lira para saydim ne oldu ? 6.ayda servis gormeye basladi halada servislik durumda koydum kenara atıl olarak duruyo.samsung s3 aldim s4 aldim ikiside perisan oldu , bu samsung napiyorsa nasi bi uckagitci teknoloji kullaniyorsa hepsinin omrunu geberme saatini belirlemis gibibenim samsung tvnin donanim haberde konusu vardi adaminda benimde garantisi bittikten 19 gun sonra tv bozulmustu , enteresan bu. tvde lgden telefonda general mobileden şaşmiyorum artik
![]()
55mu9000 samsung aldım. 7000<8000<9000 diye sıralayabiliriz modelleri. 6 aydır kullanıyorum. renk ayarları çok detaylı ve biraz da karmaşık. spesifik ayarlar yapmak gerekebiliyor. örneğin sinema filmi için yaptığın ayar maç konusunda sönük kalabiliyor. ben ağırlıkla spor müsabakaları izlediğim için ona göre bi ayar yaptım. renkler gerçekten çok canlı. ancak aynı ayar ile bi film veya dizi izlemeye kalktığında özellikle arkadan ışık gelen sahnelerde sanki buğulu gibi oluyor görüntü. biraz uğraşırsan hepsi için ayrı ayar yapabilirsin tabi.
sonuç olarak ben şahsen samsung öneririm. kendim araştırma yaparken de lg ve samsung arasında kaldım. bence şu anda tv piyasasının mercedes ve bmw'si bu ikisi. ikisi de seni memnun eder diye düşünüyorum
Kendi evimde iki tane LG kullanıyorum ancak biri LCD diğeri ise LED ekran.
Yeni teknolojilerle kıyas kabul etmez lakin TV'lerin ikisinden de oldukça memnunum.
LG'nin OLED'i ve Samsung'un QLED'i arasındaki kıyasları incelediğimde de yorumlar genelde ağırlıklı olarak LG'den yana.
Zaten burada da genelde LG ağır basmış.
psn: DAGHAN26
araba 2 ayrılır mercedes ve diğerleri sözüne samsung ve diğerleri diyorumyıllarca çalıştım samsungdan vazgeçme servisi de iyidir sıkıntı olmaz ilkleride ondadır güncelleme vs olsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)