User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Diyet yapmak için neler gerekli

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam buğday ekmeği ya da zeytinyağlı ekmek tüketiyorum çok da güzel lezzetleri var. 2017 haziran ayında spora başladım ve hala devam ediyorum. Hiçbir takviye kullanmıyorum her şey doğal . Vücudumda ki fazla kiloları verdim midem küçüldü artık istesem de kilo almıyorum. Çok kilom yoktu 75 den 70 e düştüm ama inanın bu bile fark ediyor gerçek boy oranım ortaya çıktı hiç kısa değilmişim

kahvaltı yapmamak saçmalıktır kendi düşünceme göre,kişi kendini bu şekilde mutlu ediyorsa kendi yargısıdır;ama kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Benim çevremde hem akraba hem de aile dostu olarak doktor insanlar var onlardan aldığım bilgilerle yapıyorum her şeyi.

Her Allahın günü tatlı yemiyorum çok canım isterse sütlaç yiyorum. Fast food canım çekerse burger king ya da diğer abur cubur şeylerden yemiyorum güvendiğim ve sevdiğim bir lokantadan lahmacun yiyorum

her şeyi abartmadan yapabiliriz bütün bunlar bize bağlı .
    varol canan teyze

Sosyal medyada çıkan lahmacunlu fotoğrafı ile birçok kişi tarafından eleştirilen Karatay, “Herkes herkesi eleştirebilir. Eleştirenlere akıllarını peynir ekmekle yemişler diyeceğim. Ben bütün kitaplarımda senelerden beri lahmacun en sağlıklı bir yiyecektir diye söyleyen bir insanım. Her programımda, yemek programlarında önümüzde lahmacunlar olur. Lahmacunu bir kez daha söylüyorum. En sağlıklı bir yemektir. Çünkü lahmacunun hamuru çok incedir, mayasızdır. Üzerinde et yani protein vardır. Üzerinde soğan, maydanoz yani sebze vardır. Yanında da yoğurt ve ayran vardır. Bizim geleneksel yemeğimizdir. Ben hiçbir zaman lahmacun yemeyin demedim. Kendim de her zaman yedim. Ama maalesef hamburger reklamlarını saatlerce yapan kişiler lahmacun yedi diye bunu kötülemek için konuşuyorlar. Herkes istediğini söylemekte tabiki serbest. Lahmacun Türkiye’nindir ve bizim fast foodumuz

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canan hoca yı takip etmiyorum bence amacından saptı

Ama lahmacun bu dünyanın ender güzelliklerinden. Haftada bir 2 ya da 3 adet acılı götürüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlenmiş undan yapılan ekmek tüketmemek gerekiyor.

ancak karbonhidratı tamamen kesmekte hata, sağlıklı karbonhidrat tüketmek gerekiyor.
    örnek gerçek tam buğday ekmeği ve organik sert ekmekler gibi.
    gerçek ekmek zaten yumuşak olmaz içi ve kabuk kısmı serttir.

sabah kahvaltıda 2 dilim yenmesi mutlaka gerekli bence diğer öğünlerde yenmesede olur kişiye göre değişir tabi buda.

karbonhidratlarıda sağlıklı yağlar ve lifli gıdalar ile birlikte tüketmek gerek örnek gerçek zeytinyağı, çörekotu yağı vs gibi.

sadece protein ağırlıklı beslenmede birkac ay sonra karaciger yağlanması yapıyor. vucut tepkime veriyor kızarıklık vs kaşıntı gibi.

gün içinde gıdalardan alınan kalori harcadığımızdan daha az miktarda ise zaten kalori açığı oluştuğu icin kilo kaybı olur, ancak bunu egzersiz ve kişiye özel spor antremanı ile desteklerseniz kas ve vucut kütlenizden kaybetmeyip, yağ yakmayı başarırsınız.
    ekmeğin tam buğday, kepekli vs olması önemli değil. hibrit veya gdo'lu buğdaydan yapılıp yapılmaması önemli. hiç bir fırının doğal buğdayla ekmek yaptığını sanmıyorum. sağlıklı ekmek yemek için tek çare kendi ekmeğini evde doğal yerli buğdayla yapmak. siyez buğdayı sağlıklıdır doğaldır mesela.

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chromium Picolinate daha önce hiç araştırdınız mı?

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evlenmeden once 88 kiloydum, evlilik cocuk derken 105 kiloya kadar ciktim 2 senede. bekarken kolaydi ama evlendikten sonra hele cocuktan sonra kilo vermek cok zor, spora ayıracagin vakti evine cocuga ayirirsin bi kere, neyse....

safra kesemde problem cikti 3 ay once, doktor obezsin kilo vermen lazim dedi (boy 1,85mtr) hayatım boyunca kilolu degildim ama doktorun "obez" tehsisi bana biraz koydu, bende kilo vermeyi kafama koydum..
    ilk ay haftada 1 kez dietisyene gittim sonra kendim uyguladim..
    kilo vermenin asil anahtari yemeyeceksin ac gezeceksin dogruya dogru, şimdi anlıyorum şişman mutluluğu nereden geliyor (hayatimda hiç şişman olmamıştim ) mutlular şişmanlar cunku diledigince yiyorlar...
    2 ayda 12 kilo verdim yemeyerek, şuan 94 kiloyum, hedef 6 kilo daha verip evlenmeden onceki kiloma ulaşmak.

kendimce su tecrubeleri edindim

- ekmek halk ekmegin tam bugday organik ekmegi var, mutlaka alin kahvaltida 2 dilim oglen 1 dilim yiyin,
    - bol su icin, hatta suyun icine bir dilim limon atsaniz, yag yakilmasina yardımcı olursunuz,
    - ara ogun mutlaka yapın, ben sabah 3 ceviz 2 kuru kayisi ogleden sonra 5-6 badem, 1 meyve, ve yogurt tüketiyorum
    - aksam 8den sonra kesinlikle birşey yemeyin, gunde mutlaka cussenize gore 100-150gram et, tavuk veya balik tuketin, eti oglen tuketmeye bakin

sonrasinda otomatikman verirsiniz zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler