Iyi geceler yavru şahin buldum ama kanatlarini kapatamiyor ve cani acıyor .
153 , milli park ve itfaiyeyi aramama ragmen pek sallayan olmadi
Karnida ac ne yer ne icer hicbir fikrim yok . Yardim lazim
Iyi geceler yavru şahin buldum ama kanatlarini kapatamiyor ve cani acıyor .
153 , milli park ve itfaiyeyi aramama ragmen pek sallayan olmadi
Karnida ac ne yer ne icer hicbir fikrim yok . Yardim lazim
Milli park sabah gelir aliriz dedi ama canı acıyor , çırpınıyor garip
Sabah gelecekleride meçhul bence. Eldivensin yaklaşmamaya çalışın yüzünüzü koruyun ve mümkünse boş bir odada banyoda vs. bırakın kutuda bekletmeyin
Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...
kar eldiveni ve gözlüksüz bence yaklaşmayın, yırtıcı kuş tehlikeli olabilir,
et yer, tavuk veya etli ıslak kedi-köpek maması verebilirsiniz
ilginiz içinde ayrıca tebrik ediyorum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Yalnız ebabil kuşu yavrusu çok değerlidir bu da ebabil kuşu yavrusu. Belediye buna karga muhabbeti yapar yazık olur hayvana. Yakınlarında hayvanat bahçesi varsa oraya götürmelisin. Gerçi hayvanat bahçesindekiler de pek yetkili sayılmaz ama zabıtadan iyidir.
Gelmezler, aynısı başıma geldi.
1 le başlayan bütün resmi kurumları aradım.
Kendim uğraştım yemek verdim kutuya koydum falan ama nafile.
Tv kanallarının wp hatlarına ulaş foto filan at en azından ehil birilerine bu şekilde ulaşabilirsin.
Aynısı başıma geldi. O kuş sizin verdiğiniz bişeyi yemez malesef. Kutuda tutuyorsanız , kutunun yanına delikler açın orda duruyor. Zeminde düz durmayı sevmiyor. Ben internetten baya araştırmıştım. Normal şekilde uçuramazsınız. Yüksek bir yerden bırakmanız lazım. Çok değişik bir tür , havada falan uyuyor diyorlardı.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
YouTube Ben bu ablayla , facebook üzerinden iletişime geçmiştim sağolsun çok yardımcı olmuştu. Videoda kutuyu görebilirsiniz , yanları öyle delmek gerekiyor. Kuş o deliklere tutunup duruyor. Çok değerli bir kuş gerçekten hassasiyetiniz için tebrikler.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Cok tesekkur ederim arkadaslar , yanliz bu arkadas birsey yiyip icmiyor , ehil birini nasil bulurum bilmiyorum ama yardim lazim gercekten.
#16 numaralı postta videodaki abla ehil birine benziyor. Video açıklamalarında iletişim bilgisi olabilir. Videoda da ne ile nasıl besleneceğini açıklamış. Allah yardımcınız olsun, inşaAllah kısa sürede sağlığına kavuşur.
MR.EVO53
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)