ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adam s*** s*** kullanmış maşallah...![]()
wallaha bir ara İ.E.T.T. nin araçlarının KM lerine bakın ...
dayımda da transit var. 600bin küsür kilometrede....
fena fena fena![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ısuzu nkr leerr war yaww 1.000.000km yi dewiriyor.
arkadaşımda mıtsubıshı L300 3yılda 360.000km yaptıydı dewamlı uzun yol yapıyordu haftada 3000-3500km arası yol yapıyordu arabada tık yoktu bide yükde vuruyorlardı en az 1-1,5 ton hatta bazen 2 tonu geçtiğide oluyordu şahidim az gitmedik adapazarı -ist haftanın 6 günü adapazarı-ist yol yapıyorlardı .
opel omega 2.4 var bahsettiğim arkadaşda şuan hala kullanıyorlar 94model 485.000km de ..
amcamın accord 92 300.000km ye çok az kaldı saat gibi çalışıyor..
örneklerde olduğu gibi yeni teknoloji arabalarda bu kadar km görmek biraz zor sanki
Ömür Törpüsü :P
Transit için şaşılabilecek birşey değil bu bizde ticari işi yaptık ne transitler geliyordu ne arabalar geliyordun 700-800 binlerde
Dizelde kilometrenin bi önemi yok dostum ya. Kilometre yapmak için dizel alıyorsun zaten. Benzinli motorların sanırım çok ama çok nadir olanları o km leri görebilir.
Yalnız merak ettiğim bişi var yeni nesil common rail ve benzeri dizeller kaç km de dama diyecek aceba 280.000 km de bi dizel corsa gördüm motor sesine ve yolda yürümesine bakılacak olur ise beni bitirmen pek te kolay olmayacak dercesine yürüyordu alet![]()
Almanyada 2 milyon kmde mercedes taksiler varhatta suti yazarsa onun bunla ilgili hoş bi anısı vardı yanlış hatırlamıyosam
![]()
abi ben eskiden arkadaşımı bekliodum ordan okula gidcektik bnde bi mazda gördüm pick up oda yanımda dedim bakiim kaç binde 625 bin km de yuh dedim nası yapıolar anlamam
bn arkadaşımı beklerken bi arabanın yanındayım mazda pick up tabii araba ölmüş nease baktım ki 625 binde yuh dedim içimden![]()
ben serviste 95 corolla görmüştüm geçen yıl, kmsi 530.000 di
orj motormuş üstündeki öle dedi servistekiler..
Biz Turkmenistan'da pick-up bakarken eski bir Hi-Lux Toyota geldi, alacagimizdan degil ama meraktan kilometresine baktim, 80.000 yaziyordu. Ben "olur mu, km ile oynamislar" derken sahibi geldi ve onun Bir milyon 80 bin oldugunu soyledi. Arabanin hali kotuydu, inanmamak icin sebep yoktu. Sasi kotu olmasina ragmen motoru gayet hayatta idi.
1.080.000 Km bayagi iyi, ama bize soyledikleri, orada ve Afganistan'da cok daha fazla km yapmislarinin da bulundugu idi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)