mutlaka arabanın gidişinde değişim oldu... ben 120 çıkar diye bekliyordum.. 128 açıkçası beni de şaşırttı... :)
Printable View
hawanın soğukluğuda bunda bi etken olabilir ;)
evet olabilir... stok bi LS varsa havalar düzelince deneriz...
+18 HP 110hplık aracta en az 5-6 boy etkılemelı.. orj 110dan fazla verıomu tabı bunları oda var..
ankaraya bir dyno dynamics lazim;)
Bencede :)
+18 bg header komple egzos ve filtre için çok da uçuk değer değil bana göre..
hem bazen fabrika verisi 110 olan bi araç 110 un üstünde çıkabiliyor stock olarak..
113 falan olsa modlamadan önce 15 bg alınabilcek bi değer .. hondalara headers yarıyor ayrıca :D
verim 2 siini verim ama 4 ü yenigeldi daha kız açılmadı bile :)
erkayalar için iyi diyorlardı hatta her 100 devirlik artışlardaki beygir ve tork değerini dökümanlı veriyorlar.. dyno çıktısı 3-4 sayfa oluyor. ama biraz fazla çıktığınıda diyorlardı :) şu 1.40 çarpanı mı yoksa yine..
hayırlısı canım benim :)
masallah...bence sasırılacak bı durum yok...vtec-2 cıvıclerın stock +110 hp. verdıgını duymustum....kazasız sürüşler...
Header,filtre,komple egsoz ile 177 hp verdi arabam avcılarda
Daha sonra ince conta,header,filtre,komple egsoz ile 168 hp verdi paşaoğlunda.
Şimdi avcılardaki dyno ya çıksam 180 hp falan verir herhalde.
tayfun ; savas'ın dynonunda cok pıntı oldugu asıkar...3'un 5'ın hesabını yapıyo... :)
otomobil fabrikaları acaba nasıl bir dyno kullanıyorlarki? veya kullanıyorlar mı?
Direk motora bağlıyolar sanırım fabrikada. Bir de ürerimi bitmiş araçları roll teste sokuyolar sürat yaptırıyorlar.
Güç değerin oldukça güzel çıkmış abi. Bende o dynoya çıkmıştım 110 kw olan arabayı 109 kw ölçmüştü. Bence tutarlı bir dyno. bir de ölçülen güç ankarada verdiği güç hesaplanan güç ise normal şartlarda deniz seviyesinde vereceği düzeltilmiş güç sanırım.