TypeR ı 1 yıl kullandım temmuzda sattım. Ağustosta da bunu aldım.. Bunu da bu dyno sheet'iyle satarsam alırım tekrar bi Vti bea abim :p :p :D
Printable View
yok Kerem, TEG güzel araba da eskidi artık. eski araba ne kadar iyide olsa zamana karşı dayanamaz arızalar çıkarmaya başlar... benimkisi hayal canım, bu civicten memnunum kimse de istediğim parayı bu piyasada vermeyeceğine göre en iyisi elindekinin kıymetini bilmek...
soner,
hep soracam soracam unutuyorum ; es niye almadın?
dyno aslında gorundugu kadar kolay bir makine degil. retarderları hakkaten pahalı malzemeler. yuk tipi olmayan ucuz maliyetli olabilir ama yuk tipi diye tabir ettigimiz retarderlılar hakkaten pahalı malzemeler. 100K usd yi baya geciyor maliyet. zaten amerika satıs fiyatı 80K vergi, gumruk, nakliye toplamda 120k,125k falan oluyor.
ondada soyle birsey var misal porsche 300K euroya araba satıyor karlı diye araba yapmaya niyetlensek; o arabayı ne o kalitede yapabiliriz, nede yapsak porscheden iyiyiz diyebiliriz. her iste oldugu gibi bu istede markalasmıs, genel gecer markalar var. dyno dynamics avustralya menseili. otomotiv sektorunde avustralya, yeni zellanda gibi ulkeler cok ilerdeler bilinenin aksine.
soner tam tersi dynamics heartbreaker diye gecer, yani emin ol su an trde olculen butun dynolardan daha dusuk cıkar guc fakat farklı gunlerde farklı havalarda 10 kere olcsek neyse o cıkar. burada onemli olan standart araclarla kıyaslama. misal cok olcen bir dynoda 130 veren arabayı az olcen bir dynoda 120 olculen rahat gecer veya standart olcumde 110 veren araba islemlerden sonra kac cıkıyor o onemli.
Tebrik ediyorum güle güle kullanın inşallah daha daha eklentiler katarak gücüne güç katma yoluna gidersiniz...
Modifiye evet zevk ve merak olayı benim de modifiye den anlayışım merakım ses modifiyesine yönelik.. Aldığım her araca gücümüzün elverdiğince ses sistemini kendim monte etmeye çalışırım..
tşk'ler güneşinoğlu. ama bundan sonra yapacağım tek şey sanırım 15 inç Al alaşım jant (çelik jant :D :D) takmak olur...
abı sac jant tak 17 jantlı si gecebılıosan benıde geçersin ahah:D
hım pardon:) kaç kilo abi
bilmiim ki.. orjnal LS ler ne kadarsa bu da o kadardır :)
Valla ilk takıldığında çok güzel farketmişti stok arabada. Ama sonra beyin sanırım korumaya geçti ayarları sıfırladı. Enjektör beyni çalar saat gibi ses çıkarmaya başlamıştı, ben de 2 hafta sonra iade ettim... Ayarları dyno üzerinde yapmışlardı... Yıl 2004 nisan...
Atilla Bey şimdi ne yapıyo var mı bi bilginiz?
maaşallah sonuç cok güzel inş. ankarayada güzel bir dyno gelir.