ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı
iPhone'dan bu sene başında android cephesine geçiş yaptım.Maksat olarak tek sebebim Xperia XZ Preiumun tasarımını çok beğenmemdi.Özellik olarak da iPhone'dan aşağı kalır bir yanı yoktu (-ki hala yok bence ).
Ama bu macera malesef 2 - 3 ay sürdü.Mesaj yazarken cinnet geçiriyordu,menüleri vs. bir türlü o alışkanlığı alamadım.Sonra tekrar 8+ 'a döndüm.Aslında plus tercihim değildi kesinlikle sevmezdim ama 1 - 2 günde alıştım öyle aman aman büyük gelmemeye başladı.Önceleri sakın plus alma derken,şu an plus'u önerebilirim.Şarjı vs. baya iyi akşamları şarja koymayı unuttuğumda bile ertesi günü çıkarıyorum genelde.
Bir de çok enteresan Sony'i sıfır alıp 3 ay sonra yarı fiyatına satarken zorlanmam var.Şuan iPhonu aldığım fiyattan bir tık altına veririm büyük ihtimal.
Özetle : iOS cihazdan , androide geçiş alışma süreci falan kolay değil.Hele ki uzun süre iOS kullanıcısıysanız bence o riski almayın bile çünkü geri dönerken elinizdeki cihazı satmak isterseniz biraz moraliniz bozulabilir.(Android'in amiral gemileri hariç tabii onlarda sanırım bu kadar fiyat düşmüyor.)