bende bu ayrımdayım
S9 - X
X - 8plus arasında gıdıp gelıyorum.
8 le 7 Arasında fark yok deniyor o zamanda gene ikilem..
Pil ve Kamera = 8Plus
Kamera ve ekran = X
Fiyat açısından =8Plus
Ama gel görki 8 le de 7 arasında fark yok deniyor o zamanda 7Plus..
Ve tüm bunlara her türlü daha düşük maliyetle S9 S9plus
Ama android.. ve ilerileyen dönemler için yavaşlama ?! hayvan gıbı ram var.. çekirdekleri falan filanıda iyi..
İşletim sistemi desen güzel.
Kullanış açısından
X te tuş yok face id yüzünden devamlı goz goze gelmek durumundasın ya da sıfre gıreceksın ! Arabada fılan sıkıntı Ekran zaten cogu uygulamada bı ıse yaramıyormus... ve söylenti ; x apple in deneme sürümü...
8 8Plus alışagelmiş ve kendini kanıtlamış apple ın son model işlemcisi ve true tone la 7 den kendını ayıran kafa farklardan.. fiziki olarak çok fark yok 7 nin arkası metal 8 cam. sağlamlık ?
Samsung S9 da arkada parmak okuma var sanırım öndede var. işlemcisi ve ram i cidden iyi karşılaştırma videolarında uygulama geçişlerinde filan apple dan daha hızlı.
Cam gorilla class bilmekac ve sağlam ciddi manada düzgün kullanıcısyan. ekran desen babaçko
kamerada aydınlık arka da kalacaksa apple dan daha iyi s9plus..
tüm bunların sonunda şu var kutu içeriği! kablosuz şarj filan..
İşin Özeti
Apple herzamanki gibi sisteme göre telefon yapmış akıyor.. (Apple telefon belli bir süre sonra ölüyor değil kullanırsın iphone 4 um var ıkı tane hala joker telefon olarak duruyorlar. ha güncel uygulamalar tabıkı yok. ama yürümeye devam ediyorlar.)
Samsung Basmış donanımı alet hızlı ama guncellemeler sonrası ne olacak ?
Tüm bunlardan sonra
Huawei p20 diye bişey çıkartıyo.. inceleyin derim. ha marka prestiji bakmam diyenler zaten hiç ilişmesin.
ben iphone 4 ü 4 sene kullandıktan sonra huawei p8lite a geçtim iki sene önce. öle muazzam bir fark yaratmadı ekran büyüdü güncel uygulamalar falan geldi.. iyi yani ama 2 yılın sonunda hafiften pil problemi var gibi pil değiştirsen yürür daha.. ama tabiki teknoloji ilerliyor. gönül istiyor.