o arabayı alıp big turbo cart curt kapak açıp bozacaksan alma bence yazık olur.. yok ben bineceğim benim için 1.7 heves vb dersen verebileceğin max miktarı verirsin alırsın ömürlük binersin.Satmıyorsa da hayırlısı dersinşahsi fikrim ise isterse 10kmde olsun 1.7 için bu toplara girmezdim.hothatch kovalardım veya nostalji kovalardım.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Zevk meselesi. Kimine göre iğrenç bir tasarım gelebilir, kimine göre rüya araba da olabilir.
Naçizane tavsiyem; tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Nitekim ben bu yöntemi seçtim ve adabınca 3 ay uğraş verdim ve hayalimdeki arabayı aldım. Tabii herşey nasip kısmet. Ama langır lungur tarhana bulgur üslupla yaklaşırsan o iş olmaz. Efendi gibi gidip konuşman lazım. Başka türlü olmaz. Bayramda seyranda arayıp kendini mükerrer zamanlarda hatırlatman lazım. Sonuçta orası bi galeri değil. İkna etmen lazım zaman içerisinde.
Bizde birgün şans eseri bundan 5 yıl önce doğan gödük bir garajda şans eseri boyasız 23.000kmde amcayı kafalamak için baya uğraştık birgün arkadaşım ***** antepdeyiz elimize tatlı alıp gidelim tatlı yiyelim tatlı konuşalım amcanın gönlünü alalım dedi. Neyse aldık gittik amcam 77 yaşında ileri derece şekeri varmış tatlıyı yedi adam ölüyordu zor hastaneye yetiştirdiler çocukları az daha dövüyordu bizi![]()
![]()
Uğraşılmıyor amcalarla zor
![]()
Bir müşterimde e34 520ia var 80 yaşında adam araba harika ama o da satmıyor. 6 fabrikası 3 tane tatil köyü var bildiğim kadarıyla gel de bu adamı parayla kandır![]()
Ona araç için reddedemeyecegi meblada para teklif et. Emin ol satacaktir.![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)