Allah kavuştursun.
Allah kavuştursun.
amin kardeşim inşallah
amin inşallah sana hayırlı teskereler kardeşim inşallah sag salim bitirip hepiniz ailelerinize kavuşursunuz
amin inşallah teşekkürler kardeşim bizim oglan biraz iri yapcak bişeyyokiyi dileklerin için teşekkürler
amin inşallah kardeşim
amin inşallah
aynen degişik bi duygu bakalım benide içeri alırsa güzel bi anımı yaşamış olcam
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Hayırlı teskereler. Allah gittiğinden iyi ve güzel geri dönmeyi nasip etsin. Biladermi ???? hahahaa
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hayırlı teskereler abi , tez zamanda sağ salim kavuşursunuz inşallah.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Öncelikle hayirli olsun. Suan bende bilecikte jandarma asayis olarak kisa donem askerlik gorevimi yapmaktayim. Bende acemiligimi 5.bolukte yaptim Allah yardimcisi olsun welcome to cehenneme hosgeldi.
Tez zamanda kavuşursunuz inşallah abi kazasız belasız hayırlı tezkereler
iki şerit arasında müebbet yemişim..
hepiniz sagolun varolun, hepimizin çocukları vatani görevlerini sag salim yapar gelirler inşallah
allah razı olsun
PROSTOCK GARAGE
resimde canta olmasa askere gideni anlayamazdim
Maşallah Allah sağ salim dönebilmeyi, siz sevdiklerine kavuşabilmeyi nasip etsin.
Not: benim arkadaşımın babası da bizim Sivas 5.piyade de yapmış "bizim zamanımızda demir tabak bardak vardı" demişti hala var diyemedik)
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Allah kavuştursun.
İyi ki sizi de almamışlar askere.. yukarıda yazılan gibi çanta olmasa askere kim gidiyor belli değil. Maşallah..
İnşallah tüm askerlerimizin burnu bile kanamaz.
Baba oğuldan öte abi kardeş gibi çıkmışsınız![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
hepinizden allah razı olsun inşallah hayrlısıyla sagsalim gelir aslanım
emre ve cemre ile biz baba oguldan ziyade bi arkadaş bi dost gibiyiz onlar benim hayattaki en değerli varlıklarım
allah hepimizin çocuklarını korusun inşallah
PROSTOCK GARAGE
Allah kavuştursun, Askerden Kaçamaya çalışan bunca insan varken Aslan gibi Gidiyor Helal olsun.
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)