oov akm rulez tabi.. tamam ilk kar ile akm de buluşuyoruz![]()
Çok güzel bir noktaya değinmişsin imzamın dikkat çekeceğini tahmin etmiyordum ancak yolu biliyor musun ve hangi şartlarda bunu yaptığımı biliyor musun bilmem ama ben açıklayayım ki yine örnek olmaya devam edeyim! Saat 22:00 civarıydı ki bu yol iş çıkışı saatleri dışında yoğun olan bir yol değildir ki dün gece in cin top oynuyordu desek yeriydi ve bir çok futbol sahası veya avm otoparklarından daha iyi bir yerdir sebebi ise çevrede zarar verebileceğin hiç bir şey yok ve arabanı vurabileceğin(ayarını kaçırmadığın sürece), devirebileceğin bir yerde değil. Örnek olma konusuna gelirsek eğer; keşke örnek alacak insanlar yetişsede efendilikleriyle, konuşmalarıyla, araba kullanmalarıyla saygılarıyla ve en önemlisi insan hayatını tehlikeye atacak hareketler yapmayarak ben ve benim gibileri örnek alsalar.
Ben yerinde hareketlerimle örnek oluyorum peki ya sen neler yapıyorsunuz örnek olmak adına? Eğer benim yapabildiğimi yapabiliyorsan BRAVO.
Tamam yahu şaka yapmıştım..Niye bu kadar sinir yaptınız ki ?Bende sizin gibi düşünüyorum..Bende trafik kurallarına dikkat ediyorum..
Şuda bir gerçekki bu siteden bir allahın kuluda çıkıp diyemez ki ben hayatımda hiç makas atmadım..Hiç trafiği tehlikeye atmadım..Herkes kendine bakacak önce..Sizde yaptınız..Bende yaptım..Diğerleri de yaptı..Bu bu kadar basit..Önemli olan tehlikeyi en aza indirgeyerek insan gibi gazlamak..körü körüne gitmek değil.
91den berı Umitkoyde oturuyorum, hacettepe universitesi ogrencısıyım. Sanırım bu cevap senin icin yeterli.
Kaldiki Ankara'daki arkadaslar boyle gunlerde (geçen kış 3-5 kişiyi goturmustum) bu tarz antremanlar yapmak ıcın Hipodromu sectıgımızı bılır, Tanıdık arkadaslarimiz kapılar kapalı olsa bile actırırlar ve bıldıklerımızı ogrendıklerımızı anlatırız guvenlı surusu gosterırız, egleniriz. Senide bekleriz bir dahaki sefere![]()
KA Style
Sinirlenmedim canım niye sinirleneyim.
Zamanında yaptık ettik ama bir yararını görmedik aksine arkadaşlarımızı kardeşlerimizi toprağa verdik şimdi akıllandık yerinde ve tadında birşeyler yapıp bırakıyoruz. Herkeside böyle olması için uyarmaktan başka birşey yapamktan ileriye malesef gidemiyoruz.
Valla benim antreman için vaktim pek olmuyor ama inşallah diyelim.
Madem biliyorsun yolu benimde demek istediğimi çözmüşsündür o zaman benim için yeterli olan cevap senin verdiğin, bir önceki postumda senin için yeterli olmuştur umarım.
Bildiklerinizi öğrendiklerinizi paylaşmanızda sevindirici.
beylıkduzu snow drıft tıme ı basarıyla gerceklestırdım bu gecee 5 te duraktakılerı gormenız lazımdı
![]()
nükleercilere de yer var mı komşu![]()
hipodrom cok tehlikeli soylemedi demeyin arkadaslar 2 yıl kadar once karın altında kalan kum cuvalı buz tutmus gormeden vurduk jantım kırıldı hiç tavsiye etmem dikkat edin
okadarda deil ya gene eğlenebiliyorsun
http://www.youtube.com/watch?v=cyLsuNBN808
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)