İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
bu hafta cuma sabahı aynı rotayı pendik-yalova hızlı feribotu ile baslayıp devam edecegim. araba surmeyi seviyorsanız karadan da gidilebilir tabiki ama bayram baslangıcı ve bitisinde trafigin yogun olacagı cuma aksam -cumartesi tum gun -pazartesi aksam. trafiklere dikkat etmek gerek. ben araba surmekten acıkcası nefret eden bir adam olarak mumkun olsa cekici ustunde, tren vagonunda, feribotta gitmek isterim yada teslam olsun bitane kendi kendine gitsin![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
İlk alternatif çok başarılı. Eğer Çanakkale üstünden giderseniz her türlü feribot trafiğine takılacaksınız.
Dönüş 27 Pazartesi olduğu için, çok fazla risk olacağını zannetmiyorum.
Geliboluya geçemeseniz bile, kilitbahir'e geçip oradan devam edersin.
Gelibolu - Lapseki > Gestaş
Kilitbahir - Çanakkale > Gestaş
Dönüşte, Ayvalıktan - Ayvacık tarafına çıkan yolda yokuş yukarısı olduğu için, kamyon varsa biraz eziyet olabilir ama manzara olarak efsane bir yol
Yukarıya çıktıktan sonra her şey kolay.
Şimdiden iyi tatiller, iyi yolculuklar.
Mesajların birazını okudum. Hepsini okumadım. Geçen bayram izmite gittim. Körfezde bazı noktalarda çalışma var. Kısa mesafeler. Sabah erken çıkarsanız sorun olmayacaktır. Gündüz çıkarsanız trafik olabilir. Çalışma ve ışıklar var. Çok oyalamaz yinede bilginiz olsun .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)